СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 253
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 120
Егати хората блус танцували, аз тогава тръгнах в първи клас  Joy

Споделям, че пих кока-кола с много готин италианец  Grinning Голям симпатяга.

# 121
Андрю заминава за Гърция. Цели 20 дни ще отсъства. Ииии начиии. Crossing Arms

# 122
Мишон не унивай! В Гърция е горещо, а гъркините са космати и с големи дупета. Mr. Green Андрю ще страда.  Mr. Green Mr. Green

# 123
Аз де съм гледала,. че не видях космата гъркиня... По гъзовете им чак толкоз не съм се заглеждала. Има и хубави, Мишоне Mr. Green

# 124
Аз де съм гледала,. че не видях космата гъркиня... По гъзовете им чак толкоз не съм се заглеждала. Има и хубави, Мишоне Mr. Green
Е, защо да навлизаме в подробности? Сигурно гърците си гледала. Все пак Мишон се нуждае от подкрепа. Гъркините не са хубави, имат сключени вежди и са космати. Мишон споко!

# 125
Eo, размхвам ти възмУтено пръст! Албумът на Металика е издаден 1991г, блусът се състоя някъде през 1994г. Срина ме в праха на спомените, ей Confused

# 126
Така по-става Flutter

# 127
Мишон не унивай! В Гърция е горещо, а гъркините са космати и с големи дупета. Mr. Green Андрю ще страда.  Mr. Green Mr. Green

Хмм не разчитай Андрю да страда; защото има и доста засукани гъркини вече Mr. Green·

# 128
Не се тревожете за мен! Аз съм държеливо копеле Mr. Green, ще го преживея.
Що гъркини съм видела аз през мойто следване и, верно, все с големи дупета. Но както казва любимата ми Кампарита - тезгяха е много важен за майсторлъка, а майсторлъка е елемент на практиката. Така че на Андрю прав му път, крива му пътечка. Joy

# 129
НА гърци съм се нагледала в България - 6 години таман, готини са, да. Както и някои гъркини Grinning

# 130
НА гърци съм се нагледала в България - 6 години таман, готини са, да. Както и някои гъркини Grinning
Абе за моя вкус, гърците малко нисички ми идат. Ама иначе на очи и кавалерство го докарват.

# 131
Бе докарват го кавалерството, наште тука има да се учат, но не искат. Сал едни цици са им в главите. И възрастта на циците, разбира се. Mr. Green

# 132
Не ми говорете за цици.
Бях забравила какво е ПМС.
От 10 дни много яко ми го припомнят Sad
Пак ще почна да пия хапченца, ясно, че бебе няма да се прави, поне да не ме болят Rolling Eyes

# 133
Може да те болят от друго, Ео, а дано  Wink

# 134
Бе докарват го кавалерството, наште тука има да се учат, но не искат. Сал едни цици са им в главите. И възрастта на циците, разбира се. Mr. Green
Ооо, Мишон, дамите никога нямат големи цици, но имат финес и умения, а те са вечни, за разлика от силикона.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт