СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 214
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 60
Споделям, имаме си щурче в къщи. Вечер ни свири. Еех, свири щурчее.... Heart Eyes

# 61
ЧРД на Iviche newsm59 Да си жива и здрава,и много усмихната!  bouquet Късмет на всички,които се нуждаят от него! Hug

# 62
  • София
Честита Христова възраст на Ивиче   bouquet!
Честито на ДеВаня и съпруг, на многая лета!         bouquet

Калине, ако не влезе тази година, това може да е за добро. Една година за утаяване на водовъртежа. В Израел, след казармата, младежта нахвърля малко багажец в раници и отива да обикаля света, хем поработват за джобни, хем си избистрят главите, хем свят виждат.
В много отношения това бързане за учене след гимназията си има недостатъци. Не знам доколко човек знае какво иска на 18 години, веднага след чина, дискотеките и пушенето в тоалетните.

# 63
  • При хората, които обичам
Тате беше лейтенант от запаса и имаше страхотна зелена каска. А дядо ми беше ловец и имаше също толкова страхотно гонче - Севда. Аз, по мой спомен - около 5 годишна, решавам, че Севда е гладна и съответно и правя попарка от прясно мляко и хляб. В прекрасната каска на тате. Не си спомням последствията Crazy

# 64
Споделям, че имаме коте в офиса. Вчера го извадихме изпод един бус, изкъпано, миришещо на шампоан, но и с бълхи.

Споделям, че се тъпча с шоколадови топки, а не трябва.

Прави ми впечатление, че има много празнуващи и много раждащи през този месец. Честито на всички! Най-добри пожелания.  Hug Хубаво е да има поводи за празнуване.

# 65
ЧРД на Ивиче и от мен smile3510!Здраве и любов!

ЗеФс много късмет и аз ти желая fingerscrossed!

# 66
Честита годишнина на ДеВаня - още 20 по 20 да сте заедно и да се обичате! Hug
Честит празник и на Ивиче - да бъдеш много обичана и много слушана! Hug

Нямам за споделяне. Освен това, че темата "Защо се наказваме така?" всеки път я чета "Защо се наакваме така?"... Грешката е вярна, де... Особено в контекста на последните събития...

# 67
благодаря ви, момичета  lovekiss споделям рождения си ден с вас.

след миналогодишното пиратско парти, тази година няма дрес код, което малко разочарова поканените. ама така е, няма като христосовци да се маскираме, я..... Mr. Green

дъщеря ми иска за нейния рд /който застрашително прилижава/ принцеска рокля, ама "много красива", при това ушита от мама....с мойте камъни по мойта глава, дет' се вика.  Tired

# 68
iviche , честито и от мен!   bouquet
ДеВане, браво на вас! Много семейно щастие ви желая и през следващите най-малко 2*20 !

Стискам палци и на Марта, милата! Лошият късмет има понякога някаква си тайна причина ...

# 69
Ивиче, честито! Съвсем се отнесох.
А дъщеря ти няма ли да се съгласи на компромис - купена принцеска рокля, но подобрена от мама /с някоя и друга панделка, например/. Всъщност, ако съдя по това, което се продава, моите подобрения ще се реализират по-скоро чрез отстраняване на някоя и друга джвъчка.

# 70
Де Ваня,20 години!Браво на мъжа ти,да е жив и здрав.И ти да си жива и здрава.

# 71
  • София
Честито на празнуващите! Весел празник днес!

ДеВаня браво на Вас!

iviche, има хубави готови рокли, можеш пред нея да я "дошиеш" - т.е. да закачиш или откачиш нещо.

Калина, не знам как се е сдържала твоята щерка да не опердаши виновника. Мен ме доядя пред компютъра, а пък за нея не знам.
Чудя се после как въобще се е съсредоточила да направи нещо.

# 72

Честит рожден ден, Ивиче. Много ведрина  и усмивки ти желая.
На последното РД, на което бях поканен се маскирахме като пияндурници,
мнооого успешно.  
Споделям удоволствие да работиш на поляна, надолу само скална маса.
Вече ми е писнало от тръби, кабели и кости на римляни.

# 73
Шанел!  Crossing Arms

# 74
Нали написах и ти да си живи и здрава?Аааа,ясно Grinning,за теб няма "браво"
Ами няма браво,Ванче,няма браво.

Общи условия

Активация на акаунт