СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 219
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 75
За Марта си мисля. Ако са и залели рисунката и така са я унищожили кой е виновен?

# 76
За втори път глеедах един интригуващ филм. Фей Дънауей и Марчело Мастрояни са уникална комбинация.

Ивиче, поздравлеия!

# 77
В момент на безпаричие, открих 60 лв в портмонето си  Shocked
Аха-аха да се зарадвам и се сетих, че тези са едни, които заделих преди 5 месеца, за да ги дам на приятелката, която ми купи билет за Металика.
И нали съм забравила, от 2 месеца пак събирам пари  Joy
Все съм на плюс, де.

Мама има днес рожден ден. Става на  newsm78 46. Понякога си мисля, че е на 38.
Честито на ДеВаня и Ивиче   bouquet  bouquet

# 78
Честито на празнуващите!
Споделям малко хубаво настроение http://zulu.blog.bg/viewpost.php?id=215494

# 79
Еовин, честит рожден ден на майка ти !  bouquet

това с парите редовно ми се случва. и редовно си намирам по разни джобове някакви левчета.
 от една страна е готино, като си намериш пари, от друга, доста загубих при смяната на парите, защото години наред изваждах от някакви места някакви левове с хиляди нули отзад...

за роклята - няма как да стане, тъй като вече съм й шила принцеска рокля, като се роди малката кифла, която тя скъса буквално ото носене. та, тя иска да участва в процеса - да гледа как я кроя, да й я пробвам, да й боцкат игличките и да се кълчоти хилейки се.....с  две думи ще шия рокля.
тъпото е, че имам много хубави платове - трико и мислех и на двете кифлички да им направя по едно рокле, ама това с принцеската тематика рязко сменя концепцията...

# 80
Честито на празнуващите!
Споделям нещо интересно и приятно
http://www.ted.com/index.php/talks/siegfried_woldhek_shows_how_h … _of_leonardo.html

# 81
Честит Рожден ден, Ивиче! Щастие и усмивки ти пожелавам!  Hug

# 82
  • При хората, които обичам
Аз само веднъж ших рокля - за кръщенето на Деница. Като се има предвид, че тогава тежеше около 8кг и беше висока 68-70см, нали си представяте размера? От този случай, никога не съм измрънкала, че детските рокли са скъпи. Ще са скъпи, я!

# 83
Честито на всички! Ха пийнете сега нещо, наздраве! Simple SmileСамо да не е мохито, че вече ми прималява само като го чуя. Crazy

# 84
  • София
Честито на всички с повод за празнуване.
Споделям, че нямах идея, че е толкова трудно започването на езиков курс лятото. Няма хора, не искат да се образоват и това е то. Намерих си място, доволна съм.
Споделям ще ме очаква уикенд на път. И тук ще кажа, че съм доволна.

# 85
В това ,снощи се влюбих.

# 86
Шанелче, Бакарди, но без брийзър, това е моята либоф. Simple Smile

# 87
благодаря на всички, оправяте ми настроението, дълбоко повлияно от цифрата 33.  Mr. Green Heart Eyes

снощи и аз си мислих за рисунката на Марта. някак си не е честно. би трябвало да има някакъв реванш, тъй като разливането на водата не е по нейна вина.

Де Ваня, аз съм неконтролируем ентусиаст понякога. на дребната за зиписването сама и уших костюмчето. беше едно такова мъъъничко . че и на Марена уших блузка тогава, да се чувства съвсем съпричастна...

# 88
  • При хората, които обичам
Аз пия това. Ако искате... Mr. Green

# 89
Мишона ,сериозно?Мъжът ми го обожава просто.сега го чакам да се върне и съм му купила две бутилки-бяло и черно.

Общи условия

Активация на акаунт