СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 883
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 690
Споделям:
пих гръцко вино, прилично
сега пия кафе
търся къща на село и мигрирам
колебая се между грънчарство и заваряване в свободното време на село

пп Веси, не ми дърпай ушите, обичам си ги малки и леко глухи

# 691
  • София
Споделям, че ми лепнат подметките вече... Стига изливахте захарен сироп една връз друга, бе!

# 692
Мю, споделям, че много се радвам да те видя тук... Hug Надявам се да се застоиш... Wink

# 693
Споделям, че Ивонска ме изпревари.

# 694
как да се обърна към нимфетка, та да не е захаросано?

Радвам се да ви видя в ответ, госпожа Нимфетка. Обувките ви ме разчувстваха отново, за което леко ви мразя. Нямам си розови.

# 695
  • Варна
Затуй ли само приемаш ти, не предаваш!
Шти ги скъсам аз, пък ти си ги заварявай в свободното време...  Wink

Извинете - споделям малко жлъч, но все още не мога да се примиря със дребнавото поведение.

Стига де - не мога да се вмъкна - а, съм то темата...

# 696
Споделям много яко онлайн радио, т.е. избор на различни стилове от музика, и всеки път като натиснеш отново върху стила, който слушаш, песента се сменя. Много е готско, аз съм на рок вълна  Grinning 

# 697
Споделям, че Ивонска ме изпревари.

ох, ще се самоцитирам - изпревари ме, но моето не се отнасяше до Мю или до Нимфетка

# 698
Да запея в хора на Лиска. Mr. Green
Ео, съученичката ти явно знае как да използва това, което има. А това си е талант, идва отвътре. Е, и с малко помощ от тати или мама...

# 699
Мю, пробвай с тъкане на стан.

# 700
Пръскам щедро безделие. Рони, отляво или отдясно ми се падаш, да знам накъде да се концентрирам.
Днес изхарчих някой лев, свалих някое кило, пораснал ми е някой друг косъм не където трябва. Такива ми ти работи. Едно гръцко вино има, което много обичам. Нещо с Ц ( Ts) беше, ама пусто не се сещам. Има много особен вкус, на първо пиене има дъх на мухъл.

# 701
Цантали? Имам три бутилки, убивам ако ми ги барне някой, пазя си ги за сватбата на Стеди.

# 702
Катюша писа за мастиката.
Напоследък употребвявам една бутилка Цантали (или както там се произнася, и аз като Рокси с Тs). Бавно, всяка вечер, по малко. Не, не е алкохолизъм  Laughing

Цантали е мастика, по-точно Узо. Дали и вино има с такова име?

# 703
Не е Тсантали бре. Тсанталито е узо, татенцето ми го пие. С биволско кисело мляко за мезе. Аз за вино говоря, бяло.

Дописвам, сетих се. Не почва с Ts Embarassed. Retsina беше. Гаргамела ме е преварила виждам Hug

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 16:21 от Рокси

# 704
Що не вземе някой поне с отпуска да ме зарази, ще му се не знае?  Grinning

Споделям отпуската си с теб и ако е нужно да кихна няколко пъти, да се заразиш и по въздушно-капков път за по-сигурно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт