СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 888
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 705
  • Майничка
Не е Тсантали бре. Тсанталито е узо, татенцето ми го пие. С биволско кисело мляко за мезе. Аз за вино говоря, бяло.

Рецина?

# 706
  • София
Споделям нетърпеливост, искам да прескачам във времето понякога. Но напред само.
Споделям, че ако с един кокер бяхме от една порода щях да му се дам или каквато там е подходящата дума.
Споделям също, че кучето е въз космато за предпочитанията ми, има дори брада, т.е ако беше мъж щеше  по-скоро да ме отблъсне, а той ме привлича и го знае.

Нямам пъпки за споделяне. Запазвам си правото за някой следващ път.

# 707
Що не вземе някой поне с отпуска да ме зарази, ще му се не знае?  Grinning

Споделям отпуската си с теб и ако е нужно да кихна няколко пъти, да се заразиш и по въздушно-капков път за по-сигурно  Laughing

И аз споделям дъъъъъъълга учителска отпуска с вас, а дано я прихванете, само да не се заразите с професията... Confused

# 708
Рокс, Тсанталис е една от най-големите гръцки изби за производство на вино, та не е само узото. Правят страхотна рецина, направо страхотна

# 709
Естер, много благодаря за онлайн радиото! Сега ме вее музикален полъх от деветдесетте... Hug

# 710
А,дойдохме си на думата Simple Smile Рокси без да иска ни насочи в правилната посока. Поне моята асоциация се появи след нейното Ts  Grinning
Наздраве! е, ще го кажа след наколко часа

# 711
Нимф, и аз минах на вълна от 90-те сега, установих, че от време на време песните започват да се повтарят, но за разнообразие от време на време е много гот  Grinning

# 712
Днес видях Монда. М Лу, ти ли беше с нея? Grinning Тони е прав за МЛСМБ/дано го цитирах точно, че по памет/

# 713
Споделям ви това:
http://youtube.com/watch?v=TBMhLjoWDYE&feature=related
Толкова хубав език  Grinning , интересна история, култура, философия...
И толкова ужасна политика Confused

# 714

Да.

В легло с Мю

уж сме с Мю в леглото двама
а нея никога я няма
дори когато чоплим семки на дивана
шлюпките остават само
мартинито го няма
самотна драма
нямо кино
мляко с мюсли
ирония за двама
а Мю я няма
Жестока, лоша Мюриел
не е чак толкова дебел
ела при мен и перлъсти ме пак
за теб съм винаги на крак
животът ти ще е магия
и няма вече да се криеш
за тебе аз съм панацея
свикни със таз идея!

# 715

Не може нещо с подобно име да е хубаво. Навява ми асоциации с рициново  Laughing

# 716
Тони, трябва ли да изчезна от форума, за да ми се обясниш така мило? Flutter

# 717
Тони, браво, перфектен си!

# 718
Следващият пикник ще е винен, а не ментов.

# 719
 Споделям, че за узото казват има два вида узо:  Пломари и друго узо, така съм чувала...
 Аз узо не пия, но установих, че съм заклет фен на портвайна, за предпочитане 15 г., но и за 5 г. се прежалвам, защото съм широко скроена.

Общи условия

Активация на акаунт