СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 963
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Харесвам песента I belong to you, обичам да я гледам обаче повече. Ох, Лени, ох, Кравиц. Харесвам начина, по който небрежно се поклаща  Crazy -ходейки, танцувайки, карайки колелото ... отплеснах се.
Споделям, че съм фен на мъжки, с цвят на мляко с какао, дългоуш, приличащ на Алф в гръб, кокер. Симпатията ни е взаимна, не могат да ни разделят, и ако това не е любов ...  живеем разделени обаче, не е мой, драма.

# 451
Споко агитката се увеличава·Нали знаеш че хубавите неща стават бавно Wink·

Споделям кафенце и после разходка по магазините·

# 452
Споделям,че ме загриза ревност.К'ъв е тоя Кравиц? Ако пак дойде ,ще го разходя на Витоша,преди две години заведох един такъв на ски. Още се не е върнал...

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 11:49 от Пътуващ

# 453
  • UK
Ох, споделям, че цяла сутрин ми е едно некомфортно и малко сякаш ме тресе, ще се оправя, сигурно имам някаква лека температура.

# 454

Ох, Лени, ох, Кравиц. Добре, че не съм го виждал наживо.
Току виж съм пренарязал резбата с обратна.
Пияните мъже не предизвикват любопитството ми, даже ми са леко отвратителни.
Докато с гаргите не е така, изпитвам желание да ги изучавам, наблюдавам,
да помогна, ако мога. С две думи вра се между шамарите и съм го отнасял.
Споделям последните две в колекцията ми, британки, опитвали се да отворят
една от вратите на пътнически самолет, "да подишат чист въздух". На 10 000м
височина. Joy

# 455
ЧРД на Еличка-Беличка! Да расте жива и здрава, а мама и тати да не забелязват щуротиите й!

Снощи беше много тих концерта Crossing Arms. А Деф Лепард ми галеха слуха, докато се унасях в сън.
Само аз ли не откривам сексапил в Лени Кравиц?  Sunglasses

# 456
И аз съм ЗА срещата, освен ако не ме щете ама хич.
Чакам уточнения и пояснения.

# 457

Само аз ли не откривам сексапил в Лени Кравиц?  Sunglasses

Не, и аз  Simple Smile Тъкмо се чудех дали пък не съм нещо сбъркана  Laughing

# 458
Сбъркана си  Mr. Green
Много е сладък.  Blush

# 459
Сбъркана си  Mr. Green
Много е сладък.  Blush
И на мен не ми харесва Лени-даже ми е антипатичен·

# 460
Сбъркана си  Mr. Green
Много е сладък.  Blush
И на мен не ми харесва Лени-даже ми е антипатичен·

Е, поне не съм единствената сбъркана... Laughing

Да е жива и здрава Еличка-Беличка!

# 461
  • UK
На мен също. Simple Smile

# 462
Помните ли вчерашните терзания на Деб? Да знаете, че много преиграва. Видях я днес. Стилно червено и деним. Завършен стайлинг с привкус на испански фатализъм. Какво повече може да иска една жена?  От сега нататък ще и се карам на всеки мрънкащ постинг относно външността и.

# 463
  • Варна
Споделям ново чадърче. Някой титан на китайската мисъл и индустрия го е нарекъл "троено згавайно". Аз обаче нямам право да му се присмивам, защото изобщо не знам как е "троено згавайно" на китайски.

Споделям, че съм втрещена от непукизма на съседите. Някой ден реката с л...... от мазата (има рима) ще придойде, или по-лошо, ще подкопае основите на и без това скапания блок. Тогава вече ще живеем на палатки. Дано само да не е през зимата.

Гледах клипчето за кърменето. Хареса ми, ако и да не съм върл последовател на идеята. Може би заради Ваня Костова. Или зарад белите одежди. Бу, ти ли си на клипчето?  Laughing Шегувам се, знам, че си ти.

Я кажете, за удължаване на болничен трябва ли да се представи стария? Сигурно трябва некви номера да се въвеждат. Голяма бързачка съм като трябва да свърша някаква простотия. И какво значи "кодиране на лист" във връзка с епикриза?  newsm78 Не ми харесва тая работа, кодирането де.

А да, забравих да кажа за Лени.  Преди няколко месеца във вестник Кауфланд наред с примоциите на салам и други благини имаше статия за него. Човекът бил отказал секса. Дишайте дълбоко, знам, че не ви харесва тая новина.

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 14:21 от Саня

# 464
Споделям сговнен ден, но с ментови бонбонки!
За Лени - де да билонгваше на мен  Mr. Green
И да знаете, че и на мен ми се идва на срещата, но местожителството "не и у дома" означава "не и в София".

Общи условия

Активация на акаунт