СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 987
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 510
4 дни в Пловдив, аз съм в отпуска и тази седмица също съм тук. Това не е ли знак на съдбата, че трябва да се видим  Laughing

# 511
Утре на обед май ще тръгваме, но ако колата трябва да виси още в сервиза, ще ти звънна  Laughing

# 512
А, добре:) Простете за чата.

# 513
  • UK
Тая събота, 18.00, май Мистър Пица щото никой не предложи друго, бъди там.

# 514
Добре, очаквайте в събота сутрин да питам къде е Мистър Пица. Не ми отговаряйте сега, защото няма да запомня  Blush

# 515
А, аз в събота може да съм забегнала нанякъде другаде, но и да не съм, съм също финансово разорена като Ео  Mr. Green и само чудо може да ме прати в мистър Пица, иначе желание не ми липсва...

# 516
  • UK
А не трябва ли да направя резервация или нещо такова в тая пицария?

И аз съм много зле с парите но ще съм там, тъй че никакви оправдания.

# 517
Ама ти си си там, докато на мен само да дойда и да се върна ми са 30так, отделно на място, и става 50...това ми е четъвърт море, ако ме разбираш, в каква мерна единица ми се налага да меря сега, ако искам да помириша морски въздух това лято  Mr. Green

# 518
  • UK
Е, да, така си е.

# 519
  • Boston, MA
Аз (а и цялата НюИнглъндска армия гей хора) също облажих душата снощи с Джордж Майкъл - страхотно изживяване. Джордж закъсна с час и половина, а нямаше и подгряваща група, което даде възможност на всички нас фенове хубаво да се подгреем с бира и други ободряващи напитки. Супер беше.

# 520
  • София
Ео, пиуе, вече си била в "мистър Пица" на 7-ми март.

Ета, снимките ти от концерта на Лени Кравиц са....
Съжалявам, че не можах да дойда на баба Яга, но се надявам да имаме друг повод за среща.

# 521
Споделям как ви се радвам на вълненията около концерти и разни вокалисти  Laughing Hug
Аз отдавна съм умряла за такива неща / всъщност май никога не съм била жива  Confused/.
Радвам ви се и на организационният ентусиазъм за сбирки / тук вече с носталгия / , нашият от отчетните нещо се стопи.
Всъщност искам да ви попитам .... при всички ли отчетни теми , въпросният ентусиазм за писане и т.н. пада драстично след първата година и половина ?  Thinking

Да споделя нещо лично сега .... разбрах днес какво се влага в смисъла "майка - орлица"  Grinning , след като нарекоха сина ми побойник ... наежих перушина, разпърхах крила и закълвах .
Сега се усмихвам като се сетя  Grinning

# 522
Ета, снимките ти от концерта на Лени Кравиц са....
Съжалявам, че не можах да дойда на баба Яга, но се надявам да имаме друг повод за среща.

Не са баш добри, но това позволи техниката  Grinning
И аз ще се радвам да има други поводи за срещи!

# 523
Магеста, що побойник, сподели, моля! Ако искаш, не в темата.

# 524
.... при всички ли отчетни теми , въпросният ентусиазм за писане и т.н. пада драстично след първата година и половина ?  Thinking
Май са ти правилни наблюденията. Но това е защото животът изведнъж си влиза в нормалните релси - всеки си поема пътя полека-лека. Въпреки че в нашата тема момичетата организираха общ рожден ден на децата, през март, на средата на държавата, за да е най-близко за всички. Аз не отидох, нямаше как.

Общи условия

Активация на акаунт