СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 964
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 525
Споделям, че няма да мога да споделя компанията ви в Мистър Пица, защото имам среща с по-добрата ми половина и прекрасния Ван Гог.
Споделям, че днес и вчера бяха хубави дни, някак леко ми беше на душата. А след като няколко дами ме попитаха дали имам и 15 години, ми стана още по-леко.  Laughing

# 526
  • Boston, MA
Забравих да честитя рождения ден на Еличка-Беличка! Да е здрава и весела!

# 527
Магеста, що побойник, сподели, моля! Ако искаш, не в темата.
Синът ми е будно, енергично и контактно дете /тъй, де ... няма да кажа, че е побойник  Wink/.
Лесно изразява емоциите си. Не винаги ги контролира и показва правилно.
Това едно.
Второ : определено вече проявява симпатия и антипатия към различните деца / учудващо е , че и някои са му съвсем неутрални - просто не ги забелязва/.
Неговите предпочитания не се дикуват от моите чувства и отношение към родителките на децата.
Тръгването му на ясла отприщи някаква агресия у него : буташе всички наред, това ми казваха и от там.
Много тежко го преживях и положих много усилия да повлиая върху нещата, но някои от тях имаха обратен ефект.
С времето проблемът се поуталожи, но детето си има "любимци" и колкото и да говоря и внимавам винаги успява да ме издебне.
Така стана и днес.
Другата жена избухна , оплака се шумно как винаги той бутал нейното дете / пък и други деца все нея бутали Thinking/ .... нарече го побойник и публично ме обвини, че не го пазя и не го възпитавам.
Най-смешното е, че и аз загубих самообладание. Изяснихме се , де .... но хвърча перушина  Tired Sunglasses
Остана разбира се и малко горчилка ... в душицата ми.
Това е.
Сори за дългата споделка  ....  Peace

# 528
Ета, снимките ти пресъздават емоцията, много са хубави.

Magesta, не при всички отчетни е така - нашата позамря напоследък, но то е защото се появи един чат, който доби лавинообразни размери. иначе се срещахме вече три пъти на междуградско/международно ниво. /на мъжете много им хареса, вървя им глътката, дет се вика Laughing/.
периодически софийските майки си правим срещи без децата - в пицария, после на бар.....абе нацелихме се еднакомислещи явно. та покрай памперсите и някакви хубави приятелства се заформиха.

# 529
Споделям, че все се каня да питам Умбра дали по-добрата и половина е професионален фотограф.

Споделям безсъние.

# 530

И аз - но моето е вечер, а сутрин се оплаквам от поспаливост  Mr. Green Не срещам разбиране от малката, обаче  Thinking Баткото може и да спи до обяд (след солидна доза "Бягство от затвора" по нощите), ама дребната скача сутрин рано-рано и не пита кой кво му е  Crossing Arms

# 531
  • UK
Леле, колко ми се спи...

# 532
  • Русе
Добър вечер. Споделям поредната приятна среща с една дружка от детските години. Животът я отвя в друг град, но напоследък си идва почти всяка седмица и все заформяме такива късни срещи - кафенце, разходка по нощите, лафче. Много ми е хубаво. В тези моменти се чувствам отново на 17. Забравям всичко, отприщвам се и се държа истински. Така, както от много време насам не мога.

# 533
Споделям, че дразнещите фигури стават все по-смешни. От това не страда нито нашето настроение, нито тяхното самочувствие.

Днес прочетох това, ама нямах време
да напиша какво си мислех, недейте
да ме питате по какъв повод, тайна е.
Та. Мислех си, че човек учи да брои до
сто, например, и решава, че може да
сметне две и две, щото знае цифрите.
Да, ама неговите две и две не дават 4.
Или подценява, или надценява. Може
би все пак би било добре да затвърди
броенето, преди да почне да смята...

Хайде, от мен да мине. Това е в отговор
на едно квадратно изказване в Споделете.
Не казах ръбесто, да не ме емнете сега, ок.

Споделих.

# 534
  • Русе
Е, хубава работа  Crossing Arms Аз сега как да разбера за какво става въпрос  Crossing Arms

# 535
Добро Утро. Споделям нова мода. Да се събуждам по това време. А си лягам след 12. За пореден път се уверявам, че живота ми отнема повече отколкото ми дава. Напоследък се е заел да ми отнема здравето. Никога не съм вярвал, че на 33 подгонваш гроба.

# 536
Долу горе е така, ама ако ти пука, става още по зле. Аз съм готов с тоалета и кафето.
Благодаря ти, Эта, усетих атмосферата на събитието.

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 05:56 от Вълкът с дълъг ник

# 537
Добро утро, за вас. За мен деня и нощта се сляха. Странно нещо е живота. За секунди се обърна на 360 градуса, за добро или лошо. Едно решение се затвърди, предстои трудното. Защо, когато си се опитвал да правиш добро, да помагаш и си смятал, че това е правилно, накрая ти се казва, че си провалил нечий живот? Мисля, че зная отговора. И все пак в края на кривия макарон се вижда бледа светлина. Дано само не се окажат фаровете на идващия влак.

# 538
Добро утро Simple Smile

Чета Лиска и нищо не разбирам. Не може ли направо да говориш?  Simple Smile

Още не съм разгледала що за снимки имам от концерта. Имам и клипове. Когато имам и време ще ги кача в мултиплея  Grinning
Ета  Hug

# 539
Странно нещо е живота. За секунди се обърна на 360 градуса, за добро или лошо.
Ако наистина е на 360 градуса, споко! Нищо не е.

Общи условия

Активация на акаунт