СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 878
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 675
Ами да, едни мъже харесват цици, други пъпки.

# 676
Мария Лу Секси Мацето Бижу.  bombs

А този емотикон казва - МЛСМБ - Млада Любовчийка С Мощни Бомби  Laughing

М Лу, всеки, успял да разбие сърцето на Кампари, е и мой Нъмбър уан. От сума време се опитвам не да го разбия, а да го открадна, но не успявам, пусто.

Споделям сливи големи като ябълки, български! Край тях турските кайсийки изглеждат немощни като на башибозук в подножието на Шипка.

# 677
Който е съгласен да спрем да говорим за мен, да си вдигне ръката.
Много обичам да съм център на внимание, но вече ми е неудобно.
Споделих.  Blush

# 678
А пък аз сънувах, че една моя приятелка, която завърши тук испанска паралелка и после отиде да учи в Америка, се е върнала в България, за да работи с испански в моя хелпдеск  Joy Срещнах я в коридора на моя етаж и и се смях много като ми каза.  Laughing

Трябва да и пиша да я видя какво прави.
А като заговорих за бивши съученички, вчера се видях с една, с която малко поклюкарствахме.
Направо се комплексирах от това, което ми разказа за едно момиче от моя клас, което едва 5 думи на френски връзваше, имаше доста слаб успех, само дрехи, гримове и момчета и бяха в главата. Сега била завършила МО + някакви две магистратури във Франца и работела в някаква компания, която ден през ден я праща на командировка я в Китай, я в Япония.  Shocked
Много, много се комплексирах, честно. Това човеченце да напредне така, а аз умницата от топ 10 на випуска с 4-5 езика - трънки.
Всъщност, нищо не правя с тъпия си живот май. Rolling Eyes

# 679
Ео, не дрънкай глупости. Всеки си има път и предназначение. Твоят е различен от нейния, що трябва да се мериш с аршина й.

# 680
  • о`майна лунна нощ е
10х за просветлението  bowuu

Аз какво да ви споделя ... един почти разпаднал се банан ... за нищо не става, ама наистина за нищо  Crossing Arms

Милото замина за Габрово ... пак командировка. Добре, че тия там го раздават стиснати  Mr. Green. Още по-добре е, че си остави заплатата в моите ръце - непоправима грешка.
 smile3508
Бейлис, Бейлис ....

# 681
Толкова разпокъсано спя, че не мога да кажа дали сънувам и какво. Но поне мисля, че се понаспивам.

# 682
ООхххх, Сели, Селииии   ...... на кого ни остави.......?

М Лу, искам да ти завиждам. Прати снимка.

Ео, преди да се комплексираш от някого, трябва по-подробно да опознаеш състоянието му. В 79,34 % нещата не са такива, каквито изглеждат.

# 683
Ео, ей такива градски легенди за преуспели момиченца най ги обичам...тук ми намирисва малко на развален телефон, ама нейсе, кой знай, какво е всъщност и как въпросната представя нещата, а ако и да е, наистина не се сравнявай с другите, това, че ти си знаеш цената и знаеш какво можеш и знаеш е достатъчно, че имаш представа какво искаш от живота си.

# 684
Ео, тия ученичета, които стартират от златната среда бягат по-бързо и стигат по-далеко.
Наблюденията ми са върху ученичета на Вълчицата от 1984г.
Има такива дето регулярно виждаме по ТВ, има дето прелитат над нас, всякакви има.
Снощи сънувах жена с потниче, едната презрамка се бе смъкнала от рамото.
Обаче като се усетих че сънувам, ми стана съвестно, обърнах се на дясната страна и заспах.

# 685
Крав, надявам се нямаш нищо против да постоиш малко в подписа ми.

# 686
ако си говорим за преуспяване и комплекси аз мисля да заведа челната листа.
не на преуспелите.

преди време доста се връзвах, сега не ми пука особено и се радвам на всяка малка крачка.

но пък ме пращат на шопинг-терапия. явно съм била доста буреносна през последните два дни.

# 687
Защо омаловажавате успеха на съученичката.
Момичето, за разлика от Ео, явно е амбициозно,
пробивно, знае си интереса и си го гони, не виси
по цял ден да си губи времето във форум, и още,
и още... Абсолютно възможно е да се развива така,
както Ео е описала. Доколкото разбрах, не е била
добре с езика, докато е ученичествала. Попаднала
е в среда обаче и го е научила, не е толкова трудно.
Оттам нататък влизат други качества в играта. Та,
Ео, следвай си твоя път, едни могат едно, други друго.
Това, че си била отличничка, далеч не значи нищо
повече от това, че си била отличничка. После е важно.

# 688
МЛСМБ? Звучи като съкращение на лечебно заведение.
Водка оранж и Куба Либре звучи ли ви като Пади? На една сервитьорка снощи-да. Не направих проблем, изпих ги, любознателен съм, знаете.
Сега мисля злобно стихче за Мю.

# 689
Господи, ставам известна.

И минзухар ме прославя.
Василиса казва, че носи стиховете ми до сърцето си......... Толкова типично за творчеството ми.

Може, но да знаеш, че за реклама не плащам.

Общи условия

Активация на акаунт