СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 907
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 735
Смятам, че е обидно да наречеш по-добрата
част на лирическия герой фин и деликатен
като английски аристократ. Ако бях мъж, щях
да ти се обидя. Това звучи като анален вибратор.
Смятам, че нещата са повече от абстрактни.
Нещо му липсва на стихотворението. Сол? Пипер?

# 736
Това, естествено, е въпрос на гледна точка. Една лейди предпочита деликатна по- добра част на героя си. Особено, ако приоритетът и е мартинито, а не фитнеса. Очевидно е, че лирическата героиня е отхвърлила нашия герой поради дебелината, ето защо, той и обяснява, че тя се е заблудила. Все пак конкретният мъж познава отлично достойнствата си. Освен това има забележително дар слово, което може да убеди всеки в правотата му. В случая във фито на достойнството му.

# 737
Искам да се обърна към лирическия герой, който в случая съвпада с автора, разбира се, че ще ви напусне Мю, когато сте готов да предадете доверието й с муцунки и то 87!
Дано това публично посипване на главата с пепел омилостиви малко Мюриела, макар, че с нейния непримирим дух се съмнявам...

# 738
Разбира се поздравявам Флор за дълбокия и прозорлив анализ.
Но друго ме флапира. Нима има вибратори специално за анални забавления?!  Shocked
Или това е абсурдизъм, целящ да подчертае абстракцията на аналогията? Кажете, моля ви.

....... Естественият извод е: Сопрано до гроб!

Несъмнено финалът е зашеметяващ и завладяващ като мантра. Сопрано до гроб...... Мисля, че ще заспивам с този инструмент на съзнанието.  Grinning

# 739
Има, Летяща. Наричат се дилдо.

# 740
Никкога, никога, никога не пускайте търсачката на изображения с ключова дума дилдо, докато похапвате.

Жокер - Флор е права........  Twisted Evil

# 741
Мда. В библиотеките наред с томовете на Достоевски има и книги на Ксавиера Холандер. А от библиотекарките традиционно се очаква да знаят всичко.  Mr. Green

# 742
Искам от сърце да ви споделя една песньовка.
Много съм щастлива, когато ме ограмотяват с
подобни творби. Ако ви дразни картината, си
затворете очите и се наслаждавайте. Като мен.

# 743
прекрасно, сопрано, превъзходно!
мисля да си го татуирам на  дясната гръбна лопатка, на арабски плюс орнаментика.

пп и кой по дяволите е дебелият лирически герой??? аз ли съм дебела?!!!! в потрес съм и упадък

# 744

Ще се опитам да похапна по-късно. В надебеляващ режим съм. Моля, щадете ме.

# 745
"Колкото по-слаб, толкова по-харесван от Мюриель".
Да, не е дебел, лирическият герой. Може да се скрие зад дръжка на лопата.
И съм чел всичките ти публикации.

# 746
Жестока, лоша Мюриел
не е чак толкова дебел
ела при мен и перлъсти ме пак
Впечатли ме повторяемостта на очакваното събитие.

Естер, благодаря за радиото, чудесен начин да се запозная с различни стилове музика на стари години. Сега съм на Trance Underground Global.  Mr. Green

# 747
Моля, моля:)  И аз от одеве не съм го спирала, сега слушам hot chart или поне това, което успявам да чуя, защото в другата стая вкъщи се пробива с бормашина  ooooh!

# 748
На мен най много ми хареса как лирическият герой съчетава чопленето на семки с размишлението. Laughing

# 749
Кратко лирическо отклонение:

запазих маса в пицария Флоренца, за събота, 17,30 Рожден ден на споделете във Варна. Който иска да празнува да идва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт