СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 895
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 795
Добре де, наздраве за циците, които са в ръцете ни!
М Лу, ти нали не пиеше, къде се буташ?

# 796
Стига, да
И аз съм с малки цици, ама да сте чули да се оплаквам

Добър вечер , първо де, ама че съм некултурна или ниско културна май беше, не помня ,блондинка съм Crazy
Споделям, че имам много за споделяне - и добро, и лошо, хем да се похваля, хем да се оплача, но....няма да го направя
Наздраве иначе!...за малките бюстове Simple Smile

ПП . Къде е Селинджър?

# 797
Селинджър, всъщност, се оказа втори профил на една известна потребителка и има вечен бан.
Не страдай, кръци, Борката е наоколо.

# 798
от известно време всеки път като вляза в "споделете" и все за гърди се говори.....нещо лятото действа на самочувствието, що ли ... ?

# 799
Не, не- не е от лятото. Де, да беше Laughing. Мине се, не мине време, и некоя форомка си развее циците.
тони, рекох: "стига"- от завист, разбира, се.

# 800
Хм, невидима съм. Но пък имам перфектни цици.  Flutter

# 801
Ева, страхотен разказ, завиждам ти! Липсваше ми!

# 802
Добре дошла, Ева !

А на мен ми липсва, Хелън, тя е страхотна... и Сели, разбира се, той е класика Grinning
Иначе Борката, Сопрано, все тая... Laughing

# 803
Вярвам ти, Сопрано! Mr. Green
Иначе казах за циците и стана работата. Знаех си.

Споделям, че в комплексът ми е станало убийство и самоубийство вчера. Първият такъв инцидент на бате Билска територия от 2004-та. насам. Имахме табелка на вратата, чудно посрещане ми спретнаха. Rolling Eyes Сега едни чичковци обикалят и водят записки от 7 сутринта, а аз не си пазя самолетния билет..

# 804
Аз те прочетох, завидях ти и завистливо си замълчах Simple Smile За това обърнах темата на разговора към циците си Mr. Green

# 805
Споделям, че се чудя, дали да не си направя такава татуировка.
Въпросът е, че това важи и за желанието ми да имам татуировка.  Simple Smile

Ако ще си правиш татуировка, избери тази.
Хубава е, но и двусмислена.
Татуировката се прави с идеята да изтрае поне колкото носителя си. Татуирана възхвала на преходността е или оксиморон, или смяташ да си правиш татуировка с къна, или се отнася до твоята собствена преходност, тленност.
Мен би ме дострашало.
Но аз съм бъзла.

# 806
  Споделям, че от утре започвам шофьорски курсове и съм пред припадък! Дали ще оцелеят пешеходците, дали няма да замине някой прясно избърсан фар? И бирата е топла, и живота е топъл...Спрете ме! ако сте полицай във формата на Мик Джагър

# 807
Разликата, кръци, между Борката и сопрано, е че първият ти отива, а вторият - не.
Ева, радвам се, че влезе бързо в час.
Дай снимки от криминалето, в което участваш. И информирай дали Курейшо е идвал да ти взима показания.
И само аз ли помня една татуировка на фишбон?

Ох, много спамя, излизам да се налея, наздраве!

# 808
Ето, давам, с надеждата да стопя поне малка част от иронията в по-предходния ти пост.  Grinning

# 809
Корейката /моята фаворитка/ спечели сребърен медал. Първа е молдованката с ластици вместо крака. Модерната хореография беше на извратен румънец на тема "любовта между брат и сестра". А музиката...разбира се руска народна песен. По извратено нещо не бях гледала. Всъщност имаше едно преди години - "Посредата леко издигнат" на Орели Дюпон. Страшна работа.

Ева, добре дошла.

Общи условия

Активация на акаунт