СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 912
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 780
(1) Във Франция е махното ограничението за 35-часова седмица, в Италия ще взимат отпечатъци на румънските емигранти, две регионални банки в Америка за фалирали, Мерил Линч са продали милиарди активи на зор и загуба, в Турция и Ирак- нови атентати, а пък
(2) потребителят Борис е пил едно кафе и е ощастливил жена си.
и
(3) набедиха ме, че имам пъпка (огромна) на носа.

Представяш ли си? Само проблеми.

# 781
Хвърковатия има добрия навик да звъни преди да се прибере, за да не си развалял семейството. Та, т.к. чакам да ми звънне, напъдих любовниците, изпържих кюфтета, проветрих, изкъпах се, сипах си......... Ако не се появи скоро, почвам сама......

# 782
Как сама, ние кво сме?! Кюфтета не ям, но пък пия, наздраве!

# 783
  • Sofia
Добър ви вечер, спамърки...

Темата ли обърка или отново е нужно да взимам отношение?
Не ми пречи на пиенето, просто се информирам.

# 784
Споделям, че се чудя, дали да не си направя такава татуировка.
Въпросът е, че това важи и за желанието ми да имам татуировка.  Simple Smile

# 785
Пак здрасти от новата Ева. Grinning Това с наспиването, дето го обещах may take а while както е модерно да казва.. Много съм изморена, но не мога да не се разпиша.
Мисля да ви напиша откъслячно какви ги върших тези дни, пък който се вълнува от детайлите ще ме намери-
-бях на първото си семейно море. Няма такъв кеф, гледка към морето, коктейли на плажа и женски клюкини, докато момчетата играят карти.  Созопол е пре-лес-тен. Само дето е занемарен.
- съдрах се от рев, докато се сбогувам с нашите. После осъзнах, че вече имам ново семейство, нов уют, нов живот и той не е с тях.. Леко ми е. Heart Eyes
- бях на меден месец в Амстердам - няма такова място! Heart Eyes Красота, живот, атмосфера, спокойствие.. град на контрастите.. все едно винаги съм била там.. Ета, ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА, беше ми безкрайно полезна и ...догодина.. пак! Simple Smile
- Разгледах Хага, Мадуродам (хъм, не е това, което си мислите), Делфт и Червените фенери. Ядох спейс кекс  Embarassed , пих кафе в ледено място с ледени чаши и столове, видях слънчогледите на Ван Гог, но и червените фенери (където имах интересна случка с българка(и!)), возих се на лодка-круиз по каналите (три пъти, много ми хареса понеже, мъжът ми откачи накрая  Laughing)..  Най-накрая бях щастлива с човека до мен. Не мога да повярвам, че нищо не пшровали тези незабравими дни.
- Десетчасовият полет вчера ми е** *****. Всичко ми бучи и ми се вие свят, но се моля на всички богове да ми мине. Кацнахме като застреляна птица - с гръм и трясък.  Confused  Но пък седях до рускиня, бивша танцьорка на пилон във Варна, не беше скучно. Mr. Green
Сега остава да разопаковам, да намеря всички кабели, зарядни и адаптори и ще съм си старата аз. Дотогава ще ме четете без ъ и ю, защото едва ги намирам на това ПЦ. Laughing

Не знам откъде да я започна, нещо ново във ф? ЧРД имало споделете чух. Живо и здраво, пийнете и от мен.

П.П. Преди малко направих първия в живота си тест за бременност. Голяма емоция. Приберете фойеверките. Не знам дали се радвам, че е отрицателен или не.  Blush

# 786
Татти сигурно има червено байряче на екрана, което се развява при появата на думата спам във форума.
Но за да избегна разговори за форма и съдържание и за назоваването на нещата със съответните им имена (а и бан да избегна все пак), ей ме на-заключ устата и млъквам. smile3505

За да може да продължи разговора за кифтета, пъпки, бира и рамер на цици. Heart Eyes

# 787
Огняново или Велинград?! Thinking

Мислех август малката да тръгне на уроци, но баща й пак играе немци в тил. Е, хубаво беше да я вкараме в ритъм преди училище, но пък що все аз да съм лошата?!

Алиса, така ти се пада, а гъкнеш, а предупреждение свише......... почивка в Италия?! хмммммм  Close

# 788
Кифле, Кифле, баш си е за хвалба твоето  Crossing Arms Питаш ли ме с 83-4 гръдна кво горнище си търся, а  Tired
Ама, няма да се депресирам сега, я...Дето вика една позната (с няколко корекцийки) - кво ти пука; нещо като не ти харесва, ще ти го оправят  Crazy А, наздраве, сега  Grinning

# 789
о, Вече Петя, как какво? Б чашка и ти казват, че по-малки не предлагат, но за сметка на това, всичките са с подпори и подплънки...
Много се ядосах. Познайте кой си го отнесе?
Милото дете.
Ще им таковам и таковата!

# 790
Петя, квото и аз, предполагам.
 Да не е много хубаво, па, с големи- я вижте колко трудно си намират нацицниците/не е обидна дума и няма общо с размера!/, че и грозни били моделите Laughing
Всъщност, аре стига  с тез цици! Grinning

# 791
Петя, квото и аз, предполагам.
 Да не е много хубаво, па, с големи- я вижте колко трудно си намират нацицниците/не е обидна дума и няма общо с размера!/, че и грозни били моделите Laughing
Всъщност, аре стига  с тез цици! Grinning

Ами, тъй де  Naughty Аз нали затова завърших с "Наздраве"  Mr. Green

# 792
Нямате угодия, ей. Без цици -мъка, с големи-пак мъка.
И защо да стига с тез   цици ?
Наздраве за големите  цици !

# 793
Защо само за големите?

# 794
Наздраве за големите  цици ![/b][/color]

А, нема да ни пропускаш така  Naughty И за малките наздраве! А бе наздраве за хубавите цици, без значение малки или големи!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт