СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 910
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 765
Не. Видяла си моя приятелка. Grinning
Бях с детето отстрани.
Grinning

Е, като сте казали- наздраве! Аз съм на водка с домат/ен сок/. Бирата я ненавиждам.

# 766
Тони, искаш да ми кажеш, че "чатя" ли?
Добре. Прав си.

# 767
Шях да изцепя накаква глупост, но се възпрях навреме.
Все пак наздраве ви!

# 768
Ае, Магестер, къв метъл си ти?

Тони, искаш да ми кажеш, че "чатя" ли?
Добре. Прав си.

М Лу, не исках да кажа това, но се радвам, че ме разбра.

Наздраве, Дещо! Ето, пиенето помага за неписането на глупости, браво на мен.

# 769
Никъв, Тони, никъв. Отивам да се срамувам в ъгъла. Така е като пия само загорка голд, а тук се правя на голяма пиячка. Ето, че бях разобличена  Embarassed

# 770
А прощавайте, да не би пак да се проявих като в небрано лозе и комбинацията бира с лимон да се продава директно, а аз мислех, че трябва да си изстисквам лимон в бира  Embarassed
С лимон си я бутилират, но аз не съм достатъчно извратена за да го пробвам това съчетание. Гледах че са пуснали такъв Туборг.
 Споделям, че  явно съм дебела (емотикон на отчаяние).
 Днес мерих разни светли ленени панталони седят ми отвратително, толкова отчайващо, че дори си купих книгата на Дюкан. От два дена се опитвам да си намеря и някакъв свястно изглеждащ бански, който да не е с подплънки и да не изглежда с горнище като сутиена на баба ми, но производителите на нашия пазар още не са узрели за моя вкус. Как да не се депресирам като видимо съм извън габаритна за очакванията на средния производител, пфу...

# 771
Може би трябва да започна да пия.
Няма да пиша повече глупости.
Имам хубаво пиянство. Забавно.

# 772
Кифле, не се депресирай, и аз с 300 зора си намерих свестен бански, смятам, че причината не е в нас, а действително в производителите, защото повечето шарки на бански, каквито искам, даже и баба ми няма да ги хареса, толкова са зле, че няма накъде повече...в крайна сметка успях да си намеря един свежарски, но дори и той не е това, което съм визуализирала в представите си...така, че не се депресирай и го зарежи тоз Дюкан...

П.П. Щом е туборг, мисля, че ще се пробвам, но утре.

# 773
А и още нещо. мъжете обикновено изпълняват конкретни команди, до възможност детайлизирани. Но 9 часа обикновено се бърка с 10, ама редовно вече. А детето нито яло, нито спало, само цял ден си играло..мама ме приспиваше с няккава такава песен, но идеално се вписва за моето голямото. Та трябваше да са Тук в девет. И вчера и онзи ден. Няма братче...

Уф Тони, аз не пия, само съм солидарна. Дали бирата с лимон ще направи кърмата ми кисела и ще увеличи коликите. Това е въпрос за отчетната, не ми отговаряйте.

# 774
Аз пък тая година учудвашо си намерих чуден бански. Иначе и аз имам проблем с размера ( дето уж нямал значение). Като имаме цици какво, да носим бабешки палатки ли. Много хляб има в тоя бизнес, ама не ми се занимава.

# 775
 Днес много смешно се изцепих в един магазин, в първия момент не се усетих защо продавачката ми се опули така, влетях и заявих "Имате ли големи размери с прашки" (всъщност исках да кажа боксерки)

# 776
Банските са тук или топлес (сори М Лу) или нуди. Не разбирам терзанията ви, вариациите са толкова много.

# 777
Добър ви вечер, спамърки.
Споделям чудесна почивка в Италия.

Погледнах надве-натри, дали не съм изпуснала нещо у форОма? Кажете.

Значи, например, през последните две седмици, докато аз изръчках Умбрия:

(1) Във Франция е махното ограничението за 35-часова седмица, в Италия ще взимат отпечатъци на румънските емигранти, две регионални банки в Америка за фалирали, Мерил Линч са продали милиарди активи на зор и загуба, в Турция и Ирак- нови атентати, а пък
(2) потребителят Борис е пил едно кафе и е ощастливил жена си.

Непоносимата лекота на битието, а? Да ме прощава М. Кундера.

# 778
Е, Алиса, смили се, не мога да сложа толкова дълго нещо в подписа си. Къде е онази тема за крилатите фрази. То цял абзац.

Харесвате ли ми аватара? няма да го държа много.

# 779
Банските са тук или топлес (сори М Лу) или нуди. Не разбирам терзанията ви, вариациите са толкова много.
Ех, сопрано, сопрано не си пълни главицата с глупости, не е нужно да разбираш, ама ако ти кажа, че търся за обиколка 98-100 см., ще си помислиш, че се фукам, а не оплаквам, ще си умра неразбрана  Cry

Общи условия

Активация на акаунт