СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 926
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 810
  • Boston, MA
Алиса се завърна и без поеми...

Какво ще правим без Сели, обаче?

Ео, извинявай, че ще върна темата към теб, съгласна съм с другарките, че няма смисъл да се мериш със съученичките, но ще споделя, че малко помощ във взимането на решения за бъдещето ти няма да ти е излишна (с което искам да кажа, че може би е време сама да си теглиш един, с най-добри чувства).

# 811
минавам само да споделя - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=318545.new#new . Няма думи за това!

# 812
  • София
Добро утро!
Споделям капучино с канела. Нещо напоследък ми е тъпо - нищо не ми се прави. Снощи се прибрахме рано и бях в кофти настроение. Изгледах 3 филма и сега пак съм в кофти настроение, щото не съм си доспала.

# 813
Добро утро на чатърите!

Споделям, че в Катедралата до днес са изложени за поклонение Чудотворната икона на Св. Богородица от Бачковския манастир и чудотворната икона на Св. Богородица “Умиление” от Старинен храм “Св. Успение Богородично”. Опашката от хора снощи бе огромна. 4 часа се чакаше, за да се влезе в Катедралния храм.

# 814
Какво се подарява на годишнина?

# 815
Здравейте, друзя, тая сутрин ако дядо ми, лека му пръст, ме видеше, щеше да викне "Йелее, ко си са подула, дяду, гачили пчили са та апали.." Не ми цепеше басма той. Като видеше някое момче да се върти пред портата(лятото на село градските момичета много се харчеха Laughing), събираше веждите и му подвикваше: "Ей, момче, стига си припикавал дуваря - влазяй и почвай да обираш крушата, че ракията няма да стане!" Иначе любимо му беше да ме щипне по крака и да ми каже "Ей, кво моме си имам бе - сърце,дроб и бял джигер!"

Мишон, "По средата леко издигнат"  ooooh! Laughing

Флор, на каква годишнина?

# 816
Годишнина от сватба. Подарък от мен за мъжа ми. Давайте идеи.

# 817
Фло! Пуска се тема за такива неща.
Не се оакват други теми. Вникни в
правилата най-сетне и бъди човек.

Споделям жеги, ако ви липсват. Ще
дойдат и при вас. Може и наводнения.

Отмениха забраната за пушене в заведения,
състоящи се само от едно помещение. Обаче
службата за децата ще проверява, дали там
ще бъдат допускани като клиенти деца под 18.
Имало оплаквания от кръчмари, че им спадал
оборотът с това непушене, и съдът отменя
забраната за пушене. Всяко чудо за три дни!

Добрутро, пияндета!

# 818
Добро утро банда!
Споделям завръщането си  Hug
И нещо, което ми направи впечатление вчера по време на пътуването - все по-често се забелязва култура по пътищата.

# 819
Годишнина от сватба. Подарък от мен за мъжа ми. Давайте идеи.
Някоя добра опаковка за теб? Бельо, парцалче, патъче ... За Милото удоволствието от щастлива жена.  Grinning

# 820
  • България-Швейцария
Добро утро на всички!
Да споделя, че митниците ги преборих, сега ще се пробвам с КАТ.
Ще ви помоля да стиснете едни палци, защото вчера направо си скъсах нервите, малко оставаше да ревна Stop

# 821
Днес някоя от вас да има рожден ден?

# 822
Нямате угодия. Като пусна тема- Защо пусна? Като не пусна- защо не пусна?
Измислих подарък така или иначе. Мерси.

# 823
  • Майничка
Добър ден!
Да помоля и аз за едно палцестискане за моята мома.
Върна се от балкан с пръст, който визуално бих оприличила на запечен кренвирш с кашкавал, следствие от кофти комбинация от откровен кретенизъм (използване не по предназначение на бягаща пътека), лекарска, хм, да кажем, лоша преценка (хирургът й дал едно мазило и казал да маже, щяло да зарастне, нямало нужда от превръзка, защото дете било, играело, щяло да я намокри, даже не й е бил инжекция против тетанус) и баба, която две седмици мазала, без да си зададе логичните въпроси, аджеба, като играе, няма ли да я замърси тази  открита рана и като зарастне в този вид, нали така ще си го носи доживотно.
И, за капак, понеже момата много я била молила и ревала да не ни казва (явно се е притеснила да не й развалим почивката, че я чака от миналата такава), бабата си траяла (изказвам се толкова меко, защото е моята майка, ако беше мъжовата... Mr. Green)!

Та сега мъжът ми заведе лапето в клиниката по изгаряния, защото хирурзите се произнесоха, че щяло да се наложи пластика. Иначе вчера се държала геройски на зачистването на ръбовете, даже ми цитира поантата на онзи виц "Нека ме боли, щом съм лекомислена!" (след проведено разследване, се оказа, слава Богу, че не знае целия виц, а само финалната реплика).

# 824
Гаргамела, то не е смешно, ама много смешно си го описала. Стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт