СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 927
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 825
# 826
  • Майничка
Ео, това е жлъч. Mr. Green
След вчерашния разказ бая се двоумих да я орева ли, да я нашамаря ли първо...

# 827
  • Варна
Споделям, че не само митниците и КАТ в милата ни родинка имат нужда от наритване. В момента преглъщам с бяс една огромна, ама огромна буца. Един лист, дето не бил кодиран в понеделник, днес изобщо го няма там, където трябва да бъде. Тая работа от-до трябваше да стане за две седмици. В момента изтича четвъртата. "Обадете се в понеделник" и тряс слушалката. В понеделник обаче няма да се обадя. Ще отида на място да издирвам проклетия лист.  Close

# 828
Гаргамелски, само да ми изсъхне лака и почвам да стискам палци за Гицка! Милата!

Ева, другата година - заедно! Липсваше ми свежа компания, а без нея А'дам си губи очарованието. (на всичкото отгоре присъствахме на семейни разпри)

# 829
  • България-Швейцария
Гаргамела, стискам палци, ще се оправи детето, хирургът обаче заслужава десен прав Close
Нали поне няма гной?
Дъртото магаре в подписа ми, i.е. скъпият преди няколко години правейки се на планинар се изтъркаля в едно дере с шипки, имаше поне 15 см дълбока рана на крака от близката среща с храстите, по-дребните не съм ги и броила. Със старо и изпитано бг лекарство го мазах - тетрациклин паста (на 'ощастливените' с херпеси да я препоръчам също така). После за белезите знаете - мадекасол, контратубекс... вършат работа.

За митниците и КАТ ако тръгна подробно, ще стане 2 метра постинг, просто ме разбиват и ми вгорчиха всичко.
Само за сравнение да спомена - 30 мин. от влизане до излизане в швейцарския КАТ и няма и толкова на митницата.
Много хляб има да ядем още, за съжаление.

# 830
Добро утро!
Опитите ми да спя до следобяд не се осъществиха и днес. Така е като околните стават рано и като се чува всичко от техните мигрирания из къщата.

Днес съм ей така  newsm56 седейки и ослушвайки се да вляза ли в готварския да потърся нещо лесно за правене, че вкъщи съм, а нищо не правя...или да не влизам и да не се излагам  Blush

Ели, толкова мило и приятно ми става да слушам за дядо ти, напомня ми за моята прабаба, по начина на говорене, по отношението, ех...

Гаргамел, стискам и за твоята мома, ама да знаеш, че и мен ме разсмя, а детето според мен е щастливче с такава майка, която гледа така на живота  Grinning

# 831
CTramell, стискам палци.

gargamela, дано не се налагат много интервенции на момата. стискам и на теб палци.  Peace

да споделя вчера моят изключително разсеян мъж какви ги сътворил. беше сам с децата следобяд и ходили на разходка. аз се включих към компанията по-късно привечер. дребната препикала няколко  градинки и бяха сменили няколко ката панталонки. та, вечерта, след като се прибрахме, казах на голямата да си облече пижамата и тя започна да си търси долнището. без успех. търсихме, търсихме - няма го долнището. и в един момент на мен ми светна някаква лампичка, отидох до коша с мръсните дрехи и установих, че таткото облякъл  на дребната долнището на пижамата на каката и тяка са били на разходка. голяма смях падна.... Joy добре че горнището й е прекалено голямо....

# 832
  • Варна
Гаргамела, така добре те разбирам - с това шега не бива, че веднъж видях майка ми с боксова ръкавица вместо ръка от такова изгаряне и изобщо не бях толкова смела, като теб. Стискам палци.
СТramell, и на теб също.

# 833
  • UK
Споделям, че днес ми е последния работен ден и ми е ужасно мъчно. Ама ужасно.

# 834
Анджи, благодаря.
Не бях видяла.
Ще дойда предполагам.Видях къде е пицарията.

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 11:48 от na_ga

# 835
Годишнина от сватба. Подарък от мен за мъжа ми. Давайте идеи.
Какъв е бюджета? И колко години стават?

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 14:42 от notar

# 836
  • Майничка
Така, както се казва "от днес пишлето се нарича член и започваме да лекуваме трипер!".
Сухожилието на пръста не било засегнато, но поради факта, че две седмици е стояло практически оголено, най-вероятно ще загуби подвижността на пръста (среден, на дясна ръка).
Дори в първия ден е щяла да се наложи пластика, но е можело да се вземе кожа от предлакътната част и да се присади. Сега вече ни насочват само към специализираните клиники в бившата ИСУЛ и в Горна баня. Баси!
Бабата е ясна, обаче вече изпитвам желание да се вдигна до Велинград и да си поговоря с въпросния хирург. #Cussing out На всичкото отгоре бил в частна клиника.

# 837
Гаргамел, не е задължително да загуби подвижност, нали затова е после рехабилитацията! Успех!
Саня, твоето цял сериал стана, чак аз се ядосвам! Успех и на теб!

# 838
Уф, баси лекарите, дано не загуби подвижността, като е нужно отивайте докъдето казват, но навръщане задължително се отбийте през Велинград ....

# 839
Добро утро.

gargamela, имаш мъжко момиче. Ще видиш, че ще се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт