СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 992
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 840
  • о`майна лунна нощ е
Ей, Гаргамела, бяс ме хваща, заради тия лекари. Не искам да повярвам, че може да загуби чувствителността. Кога ще пътувате за консултация в Горна баня?
Да нагушкаш мома гаргамелка и да й кажеш да си бъде дете! Не да се прави на голяма и силна.

# 841
  • Майничка
Ей, Гаргамела, бяс ме хваща, заради тия лекари. Не искам да повярвам, че може да загуби чувствителността. Кога ще пътувате за консултация в Горна баня?

Аз имам възражения против конкретен лекар, иначе по принцип съм фен на гилдията. Wink
Утре сутринта с баща й имат уговорен час за преглед в "Царица Йоана". Засега аз пропускам мероприятието, предвид скачения съд.

# 842
Понеже не всички четете назад - споделям пак това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=318545.msg8222961;topicseen#msg8222961
Понякога нашите драми и проблеми изглеждат доста смешни на фона на това което се случва някъде с някого!

# 843
  • о`майна лунна нощ е
Нотар, прочетох го, но нямах сили да отворя линка към V - бокса.

# 844
Гарагмела, бих могъл да ти препоръчам двама много добри със скалпел, но в Разград.
Преди 6-7г един дърводелец беше си срязал ръката между лакета и рамото на 100%
а те му я зашиха за 9-10 часа, след седмица се здрависваше с гипсирана ръка.
Не знам дали още са екип, но мога да попитам.
Току що гласуваха лекарите да не правят реклама на лекарствени препарати в интернет пространството. Т.е. ако попитам лекарите тук, а те трябва да ми отговорят
с лекарствен препарат, трябва да стане на ЛС?

# 845
Ура, край с въпросите значи! Mr. Green
 НЕ става, Волф, ЛС-тата пак по нета пристигат. А рекламите по ТВ- тях какво?

# 846
Горкия Марешки, ко ше прай сига. А сига де - дерт.
Разрешиха максимум 4 аптеки на физическо или юридическо лице.

# 847
  • Варна
Естерчо, затисни с течен шоколад, аз ли да те уча?

Гаргамела, ще стискам палци за дъщеря ти. Ама и тя държелива - две седмици да трае и да не разреши да ви кажат...

# 848
  • София
Споделям сутрин започната с немски език. Звучен език е. За команди е перфектен. Не знам колко и дали ми отива, но сме обвързани /още/.
gargamela, стискам палци и аз.

# 849
крутони - препечени кубчета хляб с масълце и подправки, може и натюр

в крем супа е супер

може и в салатка

# 850
http://media.snimka.bg/0231/006717966.jpg
Это де. Заповядай!

Но не е черно-бяла.
Лека вечер, споделки!
Това крутоните е като едно време дето пържех филийки и после ги търках с чесънка за мезе за бира. Гладни студентски години. Кило суха солена цаца беше 0.40лв. на спирка Дубровник.

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 17:31 от Вълкът с дълъг ник

# 851
gargamela, дано всичко е наред  Hug

# 852
  • София
Благодаря за снимката.
Споделям, че крутоните не оцеляват до сервирането на супата или салатата, децата ги предпочитат натюр.
Споделям, че сестра ми всеки ден ме пита какво ще ядем. Аз всеки ден не знам какво иска да чуе. Изкушавам се да й предложа да си купи крутони. Няма да ми се зарадва, знам.
Пожелавам хрупкава и вкусна вечер на всички.   Grinning

# 853
  • Русе
 Hug за Гаргамела и кака-гаргамелче  Hug

Утре започвам работа  Rolling Eyes От вчера само рева. Яко ме разтресоха нервите. През цялото време си мислех колко съм затъпяла, как съм се откъснала от този свят, който няма нищо общо с моя от последните почти 3 години, и пр. глупости, ясно ви е за какво става въпрос, нали. 2 години, 8 месеца и 10 дена не съм ходила на работа. И нямах търпение да започна. Побърквах се, че не работя. А сега... лигла загубена! Такива глупости ми идват в главата, че ми иде само да рева и да си бия шамари!

Едит: И бирата свърши  Close

Пак едит: Исках да кажа на Веси да не се притеснява да отвори линка. Много, много е хубаво. Поревах си, позамислих се... хубаво е...

# 854
Споделям, че съм 2 дена мързел..........неочаквана ваканция между двете работи.
Споделям, че няколко души вчера ми казаха, че искрено съжаляват, дето си отивам.
Но интересът клати феса. Както и бензинът струва вече доста повечко. Confused
Деб - ела на Скайп или друг комуникатор и ще ти споделя загрубяла от вече 2 години работа след майчинство душица.

Общи условия

Активация на акаунт