СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 875
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 855
Deb, напълно нормално е, аз все съм такава, като ми предстои нещо ново ще орева света, после не можеш да ме помръднеш като свикна  Crazy Всичко ще си дойде по местата, ама се иска малко време...

Виждам, че моите крутони са обсъдени, и аз много ги обичам, в супи, салати, очевидно по последни данни и натюр, но натюр ги ядох днес от проклетията си и мързел да си взема нещо, с което да ги съчетая...
След малко мисля да проверя за въпросната бира с лимон...

# 856
Е, ще пиша след себе си, ама съдба...казвам Наздраве! с бира с лимон, не мога да кажа, че не става, но определено я предпочитам без лимон...ще си я изпия де, с чипс върви, но предпочитам чиста бира...но все пак наздраве кой за каквото пие.

# 857
Гаргамела Hug стискам палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover!

Споделям че излизаме да хапнем семейно·
Мъжо от утре вече е в отпуска та трябва
да го полеем·
Приятна вечер на всички·

# 858
Чак сега прочетох,че Селинджър всъщност е жена Mr. Green(верно ли бре,Селинджър Thinking,що ни лъга така Laughing?).Сопрано,коя е тази потребителка,каж,моля т'са Praynig Laughing Гаргамела, Hug Отивам да гледам телевизия.След 10дни отЮам на море newsm49

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 21:10 от Хайдут Велко

# 859
Нищо чудно Плетящата да си прави пак експерименти с нас Laughing
Сопрано, сподели, де!

# 860
Селинджър, всъщност, се оказа втори профил на една известна потребителка и има вечен бан.
Не страдай, кръци, Борката е наоколо.

Чак сега прочетох,че Селинджър всъщност е жена Mr. Green(верно ли бре,Селинджър Thinking,що ни лъга така Laughing?).Сопрано,коя е тази потребителка,каж,моля т'са Praynig Laughing Гаргамела, Hug Отивам да гледам телевизия.След 10дни отЮам на море newsm49

Нищо чудно Плетящата да си прави пак експерименти с нас Laughing
Сопрано, сподели, де!

Хахаха, Тони, добър си батка.

Извинете за цитатите, но обещах на Сели да го информирам за свежите неща у форума. Та като казахте Селинджър......

ООхххх, Сели, Селииии   ...... на кого ни остави.......?

# 861
Споделям, че двама души могат да насочат нещата в една посока и така едно предположение да зазвучи като истина  Laughing
В случая Сопран и Дренка  Grinning

# 862
Бензинът, Жозе, пада  #Crazy
Лично видях как един човек от ОМВ-то смени табелката с по-ниска цифра.  Shocked

Смятам след като понауча финския, да започна китайски.

# 863
Летяща,ти ли си бре? Laughing Аз тамън викам на мъж ми:"глей,издигнах се у форОма,вече и татковци ми пишат" Laughing Laughing Laughing,и ми стана едно такова благо на душата... Mr. Green,хеле като рече Селинджър(излез,бре,защити се,ако те има Laughing),че ще ми помагате за речта за сватбата Laughing Еееееее,значи,жал нямате Mr. Green Се-лин-джър newsm18 newsm18 newsm18Се-лин-джър newsm18 newsm18 newsm18  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug

# 864
скайпът пак не работи, споделям, тъкмо открих весела тема и Реза развалила веселото, споделям, лягам си, лека нощ , но няма да ви я споделям.

# 865
Ай, стига ревали, бе, га ядохте
кюфтетата, не ревахте. Ама, ха!
Или мислите, че на мен хич не ми е
тъжно, като няма кой едно здрасти
да ми каже. Поне за експеримента.

# 866
  • София
Колко емотикони, колко цветове, красота...

Лиске, здрасти!

# 867
Здрасти, Лиске! (знам, че не е като на Селинджъра, но все пак)
Кога е имало кюфтета?

# 868
Здрасти, Лиске! (знам, че не е като на Селинджъра, но все пак)

Ами да, не е като неговото, ама поне е честно. Simple Smile

Здравейте!

Вие харесвате ли се на паспортните си снимки?
Що ли ви питам, я, да поотворя една темичка, а.

# 869
Лиси, здравей!

Гаргамела, мъжко момиче е твоята щерка. Силно се надявам да се оправи без никакви последствия.

Деб
, аз няма да ти казвам колко години си стоя вкъщи, че направо ще  ме помислите за сбъркана тотално. Работя от нас, де, ама социални контакти с колеги нямам.  

Споделям, че днес не съм свършила работа за пет пари. Лошо, Седларова, лошо! За сметка на това ще ви кажа Наздраве! С бира без лимон.
Естер, ти си луда! Как я пиеш тая гадост?!

Общи условия

Активация на акаунт