Сред пясъци, вълни и буни варненки са морски хуни!

• 15 755
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
ехо здравейте и от мен  Party  къде сте се загубили тази вечер аз отдавна не съм писала ама чета темичката на 2-3 дена
 почти привършвам ремонта в кухнята (ама после иде ред на др стая ooooh!) така че вече  др седмица надявам се да  сляза към морската всички с които съм се запознала до сега сте много приятна компания  Peace
айде лека нощ от мен Hug

# 151
Здравей те мацки,аз малко късно се вклю4вам ,но знаете как е Laughing супер си изкарах ме,много съм доволна от рд -то на мъжо весело беше,отдавна не се бях отпускала така Flutter

И ЕДНА ВАЖНА НОВИНА ,ПИХ БИРА Whistling утре ще видим к'во става с мен Mr. Green

Последна редакция: сб, 02 авг 2008, 02:00 от Морска

# 152
Добро утро! Grinning
Сашето пак спи. Grinning От както взех да му мажа венците с гел, съвсем друго детенце стана. Явно доста го е боляло, милото. Rolling Eyes
Количката ми е изпрана, сглобена и готова за бойни подвизи. Laughing
Морска, гледай позитивно, може нищо да не стане от бирата. Sunglasses Голям купон е било, май. hahaha
roska_marti , дръж се! После пък ще си имаш нова къща. Grinning
Ама много спите, бе! Heart Eyes

# 153
Добро утро!
Саше разходка?

# 154
Добро утро

аз съм готова за разходка Crazy такааааа ми се спи,а и кафето ми свършило Tired

# 155
А добър ден!
Саши, с какво мажеш Сашето? аз май вчера те питах, ама дали запомних.... Embarassed
ние тази нощ спахме, да не повярваш, ама за довечера да се запася, че не ми се иска да му давам панадол

# 156
Малее малееее мод из нашата темичка Joy сраааааам hahaha
А пък аз си мислех, че това се случва само в темата за Дързост и красота Mr. Green Mr. Green
Там междудругото пак са се хванали за косите, на който му е скучно да надникне smile3521

Морска как си сле биричката Thinking
Айде дано ти минава, че аз много обичам Blush и да си шоркаме после заедно Drunk
 newsm62

# 157
Момичета как са облечени бебоците ви когато са в къщи.Аз обличам Братанчо с блузка и къси панталони, но много се поти и се чудя дали да не го оставя по памперс Thinking

# 158
Честно казано не смея да оставям Кики по памперс. Обличам я или по боди или по рокля или по блузка и къси панталонки, а ако се изпоти - просто я преобличам. Страх ме е да не настине, ако е голичка - може да става течение.

# 159
  • Откъм Варната
В нас седи по гащи (или памперс) и ако е малко хладно и към привечер му обличам тениска

# 160
опааааа,ПОхода днес беше супер Heart Eyes

# 161
Добър вечер  Hug
Най - накрая седнах малко  #Crazy Сутринта връчих малката на татко й зададох му дневният й режим  Joy и запалих гумите на плаж - самичка  Laughing . Взех си 168 часа и слушалките с музичка и хоп на плажа на Паша дере. Такъв релакс му ударих 3 часа  Embarassed Обаче като се върнах всичко ми дойде на нагорнище  Joy Пазаруване, стягане на багажи и т.н. Утре заминаваме пак за влашко  Joy и ще се върнем след десетина дена. Ще ми липсвате  Hug това си го знаете ама малко дупе път да види, има - няма 600 км.  #Crazy

daiiido   сега като събирах играчките на Славена видях, че в нас е останала една играчка на Алекс  Embarassed   Embarassed   Embarassed , пластмасови ключове на чико. Ще ви ги върнем веднага щом си дойдем  Heart Eyes Много се извинявам за "кражбата", как не съм ги видяла незнам  ooooh!

Хайде ДОВИЖДАНЕ  Hug и много целувки на всички малки и големи  Heart Eyes

# 162
Добро утро мацки!
Някой за разходка? Mr. Green

# 163
  • морето и сините вълни :)
добро утро
аз останах самичкаааа Confused Cry Cry
Мъж ми замина и ся 1 месец  и баси тъпото
с малкия ще откача сигурно.

аз Влади го държа само по тениска и къси гащи вкъщи.вечер вече го завивам и с пелена защото вечерите захладнява навън а нали спим на отворена врата и  става бая хладно Peace

# 164
Добро утро Flutter

Петц,ще ни липсвате Hug

Тони,до 30 мин ще изляза Peace

Ани,недей така де,нали имаш нас Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт