Сред пясъци, вълни и буни варненки са морски хуни!

• 15 753
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
И аз ще излизам до 30 мин, чакам малкия разбойник да направи "голямата" работа  Joy

# 166
Добро утро! Тони, май ще пропусна, защото татко ми е нещо зле. Май бъбреците. Емо е сега с него в спешното и чакам да ми се обадят. Sad Надявам се, че няма да е нещо много сериозно, ама... Ще се видим следобед предполагам. Иначе вчера всичко мина нормално, не ме ядосваха много. Дидка явно беше права, че като се успокоя, няма да мине чак толкова зле. Grinning
Петс, дано си изкараш много хубаво. Ние вчера го видяхме татито с количката. И даже ти звънях да ти кажа да не си посмяла повече да се оплачеш, ама- телефонът изключен. Grinning
Мацки изчезвам, че татко се връща от болницата. Имали съмнение за остър апандесит. Shocked

# 167
Саши, дано всичко да е наред с татко ти, ако имаш нужда от нещо - знаеш
Радвам се, че вечерта е минала добре за теб   bouquet

# 168
Саши,дано нее нищо сериозно с татко ти Praynig

Какво е станало в4ера,пак съм изтървала Wink

Една снимка,от вчерашния поход Heart Eyes

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 10:30 от Морска

# 169
  • Варна
ох здравейте...
нас май ни хвана вируса по бели гащи Sad вчера не можах да стана цял ден от леглото, една топка в стомаха имах и не ще да излиза от никъде  Laughing бях като ударен самолет цял ден! в безтегловност, адско схващане на цялото тяло, като пребита бях, накрая не издържах и повръщах насила  Sad
а Лора с разстройство и повърна два пъти на фонтан както си обикаляше из стаята  #Crazy
изкарах си акъла  ooooh! след вчерашния пристъп на Булимия се чувствам доста по-добре!  Mr. Green надявам се и Лора да се е оправила, понеже я оставих при баба й, нямах сили да се грижа за нея  Sad
известно време ще спазваме дистанция (не че много сме редовни по срещи де Wink ) много ме е яд за вчера че не можах да дойда на похода, ама какво да се прави  Sad

и да похваля наш тати - вчера сменя наакан памперс! и храни Лора!  bowuu

# 170
Вержи, и нашият тати вече има такова постижение, сменяне на памперс. Е, не й изми дупето над легена, само замаца положението с мокри кърпички, ама и това е нещо Heart Eyes.

Морска, и ние бяхме на похода с една юнска мама, що не сме те видели. Уж гледах за познати лица Thinking. Много готин ти е аватара Wink

# 171
Привет отново!
Вержи, надявам се скоро да ви мине. По принцеп цялата работа е за един ден /повръщането и разстройството де/, ама после ти е отпаднало дяла седмица. Браво на таткото! Peace
Моят татко е с бъбречна криза и със съмнения за остър апандесит. В четири часа трябва пак да отиде да ми направят изследване на някакви показатели и ако са се покачили- клъц, клъц. Sick Пуснали са го да си вземе нещата и да си свърши работата, но не трябва дапие и яде абсолютно нищо. Сега отиде до вилата да си вземе някои неща и посли- в болницата.
Сашето сега спинка, като се събуди ще излезем малко, че следобед, ако оперират татко, ще трябва да съм в болницата.
Митингът явно е бил интересен.
rebus4e, мажа венците с дентинокс, но мисля, че всяко гелче действа различно на дадено дете, така че- експериментирай! Peace
Отивам да се чипкам сега и да се тъкмя за разходка.
Ани- бани, не така, мила. Гледай от хубавата страна- няма кой да те нервира и ще имаш повече време за разходки с нас! Hug

# 172
Здравейте, не мога да открия темата, чудя се, търся..пък то вие 5 теми сте изписали..... hahaha
Марска кажи къв е този парад, че не съм в час, то от хубаво  Crazy ?????
  bouquet
Аз не мога много да излизам, защото Криста е от вчера с абокат на ръчичката, а като я знам как ходи само по мръсното  ooooh!....
Саши радвам се за татко ти, че не е нещо сериозно! Peace

# 173
Никики, какво и е на Криста? А похода е за подкрепа на кърменето. Peace
Тони, как мина разходката?

# 174
Криста е зле от хубаво!.  Close
Сега ходим в часна клиника в пресечката на ген. Гурко, да й слагат венозно АБ-к , защото няма друг вариант, а нещата се сериозни вече! Надявам се тези трудни и мъчителни 10 дена скоро да минат и разбира се да има резултат! Praynig

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 13:05 от nikiki

# 175
Мами от Варна Hug, споделете своя опит от варненските родилни отделения

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=319284.0

# 176
Здравейте варненски мами,
на 23.07 родих втория си син Никола 3850 гр. 51 см.
Благодарение на д-р Г.Георгиев родих нормално и се чувствам в прекрасна форма.
Пожелавам страхотно прекарване на ССК,аз се включвам мислено с вас и ви подкрепям!
Снимката,която Морска е сложила е страхотна Peace

# 177
Верчето 4естито ти бебе Hug

доктора свършили си работата както трябва,поемам критики Flutter
подозирам , че си била с една малка мацка в стая или се бъркам Grinning

# 178
Морска,ти за доктора ли питаш???!!!
Какво да ти кажа-  "без думи"!
Бях в една стая с мама Деси,която и тя като мен си има син Никола Simple Smile

# 179
Честито бебче на Верчето   bouquet
Саши  - разходката мина идеално, двете с Морска си правихме компания.
Следобед пак Laughing

Общи условия

Активация на акаунт