Сред пясъци, вълни и буни варненки са морски хуни!

• 15 752
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
както и да е ,да ти е много здрав,послушен да папа, и да спинка му пожелавам Hug

# 181
Мацки,не съм писала отдавна ,но ви чета....
имах роднинско посещение за седмица,в сряда Ани повърна,а в  4 тък  вдигна 38-39 Т и направо ме шашна...после и вве4ерта не спахме ...гореше детенцето...на другия ден бегом при джи пи -то ,гърлото - проблем,и давай хомеопатични по схема,за да не стане ангина...спадна Т ,но..в събота ,отивайки за кухнята- познайте - обрив !! и то не малки пъпки,а цели за4ервени участъци...прибрахме се,дадох калций и я приспах с надеждата като стане да е по- добре...оба4е..неее Днес дори лицето й имаше и хайде при дежурната в ДЦК Чайка...според нея е алергична уртикария към някоя от съставките на хомеопати4ните...добре,4е гърлото е ок...биха на Ани урбазон4е,4е много го сърби детенцето...Сега спинка милото,дано се оправи...аз се зачетох в Нета,4е имало една такава шарка "розеола",дето е то4но след такава висока Т и след 2 дена минава....ама не знам...не сме заразни,но няма да идваме при вас...защото и мен ме дращи гърлото и вземам мерки...м.август-запо4на кофти...а аз си планирах плаж4е уикенда..нема....сега вкъщи и малки разходки...
пазете се! целувки!

# 182
Мери стискам палци бързо да се оправяте всички.
Никики и вие също  Peace

# 183
  • Варна
Мери ние имахме същия проблем точно преди 2 дена!
две инжекции Урбазон и всичко се оправи! не им давай да ви вкарват в болница!!!! Naughty

# 184
оооо никакви болници..., мисля,4е понамаля обрива...поне не е така ясно изразен ве4е...
и каква диагноза ви сложиха Вержи?

# 185
Тони,как сте,утре ще има ли разходка предиобяд Wink

# 186
Привет!
Татко е добре, няма апандесит, само бъбречна криза, но няма да лежи в болницата. Grinning
Мери, съжелявам за неприятностите ви, дано скоро се оправите! Praynig
Морска, незнам за Тонито, но аз съм на линия сутринта! Peace
Верчето, честит ти син, да ти е жив и здрав, да те слуша много и да ви прави много щастливи мама и тати.  bouquet
До утре, милички. Hug
Абе Тони, вие къде забегнахте следобед? Naughty

# 187
Здравейте, аз още не съм се записала при вас защото нямам време да пиша в още една отчетна, но бих искала да се включа с голяма молба. Вчера вечерта кученцето ни се изгуби. Женски йоркширски териер е, цветът му е сребристо сив със златисти оттенъци по главата. Изчезнало е в местност "Ален мак" (Дървен мост). Отговаря на името Миши или Жужу. Предлагаме голямо възнаграждени, искаме само да си намерим кученцето.
Моля, ако някоя от вас живее наблизо или имате познати и роднини, които са там кажете им. Ако някой намери кученцето може да ни открие на телефони: 0887869733 , 052/526186, 052/502900
Ето и снимки:

# 188
Добър вечер момичета.Докато се вихря през отпуската насам -натам изпускам доста нещо от темата.Както виждам обаче обичайните заподозрени са винаги на линия ,както в нета-така и на разходките.
БряХХХ  Shockedизтървала съм и спор горещ и страстен и намеса на джедайска шпага тук...мммм това е нещо ново Rolling Eyesама кво да се прави месец август е жегав и  hahahaстрастите се вихрят и бушуват като морските вълни тези два дни.
Аз съм всеки ден до обяд на плож ,малкия го гледа в нас свекито и ние с каката и мъжлето се печем на плажчето на НОЙ.
Остава ми още седмица и после бумммм hahahaпак на работа в джазааааааааааа!!!!!!
 Hug Hug

# 189
утре съм на линия
лека нощ

# 190
  • Варна
Мери както в повечето случаи диагноза неопределена Rolling Eyes общо взето "нали му мина,радвай се и не задавай въпроси" по дедуктивна логика стигнах до заключението че е алергия към пеницилина в Панцеф (АБ), но пък и друг път е пила АБ и не се е обривала ... знам ли... Лекарствена Дерматоза ми казаха...
от това което прочетох - има вирус имитиращ симптомите на 3-4 болести, интересното е че минава с 2 инжекции Урбазон, всичко друго само засилва симптомите Thinking

Бухтичка много неприятно, и аз съм губила кучето си няколко пъти, и искрено ти съчувстам  Cry за съжаление не съм от този район ... стискам палци да се намери душичката  Praynig

daninka я кажи как е на Кабакум? има ли много паплач? и да внимавате с мъжа...по-полека, да не активирате пак свлачището  Wink Laughing

аз "отпуската" май ще я карам на село...да подготвяме терена за строежа на къщата Confused

# 191
  • морето и сините вълни :)
добро утро

моя  пръдльо  стана в  5,10 Shocked Shockedидеше ми д аму залепя очите с тиксо  направо
и седи и  гледа със широко отворени очи  и си лежи  нашия.и аз немога да заспя щото да не се метне през спалнята.Абе направо много се изнервих.как може да става толкова рано незнам
да си бях взела петел по късно щеше да кукурига ooooh!

и един ревлииввв,крив ,ужасен е Sick
абе тръгна ми деня накриво
сега спи и като стане  отивам да си купувам праскови че от вчера ъсм ги засънувала като някоя бременна съм Joy Joyче и  по зле

офф туй малкото спа 30 мин и ся са събуди пак ooooh!ще откача вече

# 192
Здравейте мили ранобудници  bouquet и аз си имам   bouquetранобудниче което още като усети слънцето и се ококорва.
Мери съжалявам, дано се оправите бързо Praynig

# 193
Ехооооооо
аз излизам,  newsm03

# 194
Тони,до 10 мин и аз излизам Peace

Общи условия

Активация на акаунт