Сред пясъци, вълни и буни варненки са морски хуни!

• 15 750
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Bela, не си ли sundey  Flutter?
моя калпазанчо в 6 или 7 е кукуряк и да папка иска пак..
Ани-Бани, голяма си скица..той синчока ти на теб се е метнал, да знайш  Joy
днес се очертава е..си жегата, следобеда ще се заспускаме към Морската с кюфтето, да разходи мама дупето, и да види свят детето  Joy
сега пийвам мляко с нес, да видим ще се криви ли някой днес..
нали нервите са ми от стомана..кога ли ръжда ще хванат newsm78
айди толкоз засега, до скив на познатите от тайфата.

А, sashy81, надявам се баща ти да се оправи експресно и да се чувства чудесно, а покрай него и цялото ти семейство, стискам палци! Знам колко е тягостно и мъчително, когато нещо застрашава твоя татко  Sad но горе главата, всичко ще се оправи, живот и здраве!  Hug

# 196
а бре мили мами, 1 въпрос имам към вас: някоя да има отзиви за др Алфонсо Якоб, работи в Окръжна и в ДКЦ Чайка..
аз имам добри впечатления от него при hahaha  9дневния релакс през май в Окръжния хотел, ама се чудя дали е наистина добър гинеколог..
доволна съм и от Славчев ( най-младия в родилното там ), ама той пък няма собствен кабинет.. а мисля да сменям мойта бабка по ЖК..не бях изобщо доволна от нея..та се надявам на жокери..plsss?

# 197
Цитат
някоя да има отзиви за др Алфонсо Якоб, работи в Окръжна и в ДКЦ Чайка..
Чувала съм само хубави неща за него и работата му в Окръжна Peace но виж за прегледите в частния му кабинет нищичко не знам newsm78 Аз съм доволна от Скочев...раждах при него ,а също и 4-5 пъти съм посещавала частния му кабинет!С добри впечатления съм Peace

На 2-ри в Морската имаше ли някоя от вас там? На ССК....аз бях там,но май никоя от вас не можах да позная Thinking

# 198
Сисее, аз бях там Peace

# 199
Сещам се какъв беше предния ти аватар /твоя снимка нали/? Оглеждах се,ама....нищо!Всъщност видях едно познато лице.....знам,че съм я виждала тази мама някъде из форумите,ама къде точно newsm78 Сина й се казва Сашко и е много палав /беше с кърпа на главата/...даже бяха до мен Peace

# 200
а бре мили мами, 1 въпрос имам към вас: някоя да има отзиви за др Алфонсо Якоб, работи в Окръжна и в ДКЦ Чайка..

Ако имаш в предвид Алфред Якуб   WinkХодя само при него и съм много доволна  bouquet В Курортна преглежда по здравна каса-той ми проследи бременността и сега продължавам при него да си ходя Hug

# 201
  • морето и сините вълни :)
и мен ме е преглеждал  Якубчо Mr. Green,доволна съм.Внимателен и т.н.
Танци Салса човека Mr. Green
ама  ми отказа д ами бие инжекциите  изписани от  доктора ми  за разгръщане на  дробчетата на малкия #Cussing out и аз се ядосах

# 202
Сещам се какъв беше предния ти аватар /твоя снимка нали/? Оглеждах се,ама....нищо!Всъщност видях едно познато лице.....знам,че съм я виждала тази мама някъде из форумите,ама къде точно newsm78 Сина й се казва Сашко и е много палав /беше с кърпа на главата/...даже бяха до мен Peace

ъъъ,тази мацка нея знам Thinking
аз бях с една черна рокличка на бели точици Crazy най отпред Peace

# 203
ПОЧЕРПЕТЕ СЕ за 10-та месечинка на Александра

И по този случай отказа да яде

# 204
Честита Ви месечинка и хапвате   bouquet

# 205
Дайййдо,на 11 месеца ще прояде,и ние минах ме от там Wink

# 206
Sisee, и ние бяхме на 02.08, ама и аз не можах да разпозная никого в навалицата.

Ние днес ставаме на 2 месечинки. Да ви почерпя с нещо освежаващо

# 207
Мери, пиши ми на сл, ако искаш дда ти кажа къде ходим ние! В една часна клиника, бият й на дребната АБ и се прибираме, а не вече не , никви болници!  Peace

# 208
  • Варна
nikiki казвай бърже на всеослушание къде ходите!  Thinking
живот и здраве дано не се налага повече, но аз отдавна търся такава частна клиника!

ново 20 при нас - имам си двама дрисльовци вкъщи....дете и мъж  ooooh! голямо дрискане голяма работа...ужас ви казвам...мъжа ми не го знам как е, но Лора направо вода си ака  Sad свършиха памперсите, бахти! сега съм приготвила 100 манджи диетични,запичащи и лекарства но никой не иска да ги яде  Close
тъкмо се оправи беее #2gunfire , направо тоя месец ако не побелея нацяло не знам кога ще е  ooooh!

# 209
ХМ....черна рокля на бели точки....не мернах такава Tired
Gali80 на теб ще ти се карам Crossing Arms За втори път те виждам в морската....на ССК т видях пак..беше със зелен потник и с още 2 мами Peace Тъкмо те фиксирах и се запътих към теб и вие тръгнахте надолу и се отдалечихте от тълпата до колоните!Ааааа.....докога ще те гоня Wink

Честита 10-та месечинка на Алекс и 2-ра на Дилянка   bouquet
Ние пък днес ставаме на 4 месеца  smile3534 Дани ви черпи по мъжки

Общи условия

Активация на акаунт