Сред пясъци, вълни и буни варненки са морски хуни!

• 15 770
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Да, и ние днес бяхме на разходка, след лошото време. Понеже, моята бебонка предпочита да спи на шум Shocked, разходката беше от новия МОЛ до Червения площад и обратно Mr. Green. Някой да знае докога се стряскат бебоците newsm78. Диди много се стряска, когато е тихо и чуе рязък, остър звук Tired

Бела, и нашата мома ми се струва характерче. Уж, е много малка още, а все си мисля, че всичко разбира дяволчето Twisted Evil и ще ми се качи на главата, ама да видим Thinking

# 91
Гали80,ние имаме същия лъв Crazy

# 92
Морска, ако знаеш как беше оскубан тоя лъв след фотото. Едвам махнах космите от ръцете на Диди Joy Joy Joy

# 93
познатоми е Whistling

ох голяма скука ,май ще си лягам аз Flutter

# 94
  • Варна
аз пак с оплакванията  Sad Лора направи алергия към антибиотика #2gunfire разстройство и обрив....сега мяза на торта с моркови в лицето  Cry но поне Т няма...засега....
ходихме при педи сутринта, спираме АБ, но за сметка на това ще пием 5 други лекарства  #2gunfire аман!  Confused

Бегби защо таквази каручка бе мацко? без плот или "парапет" отпред? чавето голямо вече, ще иска туй онуй отпреде си newsm78 я някой солети,кубети и разни други боклуци Wink

Морска много пораснал младежа бе!  Shocked пу пу!

Gali80 зависи от детето...лора имаше такъв период до към 5-6 месеца, затова я преместих в другата стая, че иначе не можехме да....пръднем  Wink с таткото в спалнята  Mr. Green после отшумя, но сега ми се струва че пак се връща , но вече не се стряска а я е страх че ще я оставя сама Rolling Eyes по този повод таткото е командирован в детската! скоро ще му сменяме титлата от татко на батко както сме тръгнали  Mr. Green

Insatiable смей се ти,то ще ти дойде на главата Wink

ani-bani аз често страдам от такива 24 часови болести!  Rolling Eyes на фонтан от всякъде  Crazy  много е гадно, но поне знаеш че като се събудиш всичко ще е наред  Sunglasses

сега сериозно - дано не ви се налага да давате лекарства на сила, ужасно е да мъчиш собственото си дете  Cry  ooooh!
а още по-ужасно е да изплюе всичкото лепкаво сироп върху праното боди и току-що изкъпаната си коса  #2gunfire ooooh! айде стига съм сомнамбулствала, че утре няма да ме питат дали съм спала  Rolling Eyes
ето пак крещи насън....и върви спи после  Tired

# 95
  • Откъм Варната
Митака и той крещи насън, както си спи блаженно с усмивка на лицето и изведнъж писва, таз вечер пи вода и заспа, разминахме се с цицата  Mr. Green, малко по малко ще намалявам кърменията вече.

# 96
добро утро

Мацки,днес ще изписват Мая,ако някой иска да заповяда в АГ-то Mr. Green

# 97
Привет момичета,
искам да попитам дали на някоя от вас детенцето ходи в ясла Звънче и какви са отзивите ви за яслата- и положителни и отрицателни. На нас ни предстои сепрември да  ни приемат, но доста противоречиви мнения изчетох.10х.

# 98
Virginity, бързо оздравяване на Лорка  Peace

# 99
Спешно,мацка която живее в кв.Христо Ботев,педиатър за бебката на Мая,ве4е са си вкъщи Praynig

# 100
  • Варна
ейййй че не запомних името...имам едно приятелско семейство дето живеят в христо ботев, и педиатъра е хомеопат, но едва довечера ще мога да кажа Sad

# 101
  • Варна
Вержи, и ние имахме подобен проблем с лекарствата Март. Когато тотално отказваше да пие доброволно каквото и да е, почти сядах отгоре му (прекрачвах го върху спалнята и с бедра притисках краката му и тялото, да не се бори много, с едната ръка се опитвах да хвана неговите, а с другата пръсках лекарството със спринцофка от панадол или нурофен - малко по малко в посока бузата, че ако пръсна към гърлото, може да повърне). Когато и това не помагаше - стискаше устата и по никой начин не ставаше номера, минах на друга тактика - полягвах го и с едната длан му закривах очите - като ревне и пръсках по малко в устата. Голям кошмар е. Напълно ти влизам в положение и се надявам Лорчето скоро да се излекува.  Hug

# 102
  • Варна
Здравейте и от мен Simple Smile

Минавам набързо да честитя за  бебешора на Мая. Да ви е жива и здрава, спокойна и лъчезарна!

Добре дошла на новата мама Юлия.

Този вирус е отвратителен наистина. Около мен само болни дечица има  Confused Дано по-бързо се размине.

Аз ще се връщам на работа. А и тази събота детския клуб " Дъга"където гледат Коко ще правят парти откриване. Ще има игри, малки представления, клоун може би, хапка пийка. Поканени сте  Mr. Green  Ето тук има повече инфо за клуба:
http://nanny-bg.free.bg/pokana.htm

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 17:01 от Yanina

# 103
Честито на Мая bouquet

Янина, кога порасна толкова Коко.
Аз като почнах да пиша в темата беше на 3 месеца Heart Eyes
Как точно го гледат там Коко? Ти за колко време го оставяш?

# 104
  • Варна
кофти новини....ходихме на лекар пак....съмняват се за Лекарствена дерматоза или Инфекциозна мононуклеоза  Cry искат да ни приемат в инфекциозното....пуснах едни изследвания на кръв, ще видим в 6:30 какви са резултатите...при всички положения ще се боря със зъби и нокти да не влиза в болница детето! имам много лошо предчувствие което до сега не ме е лъгало .... предложиха ми алтернативен вариант за лечение без хоспитализация, ще направя всичко възможно да не се стига до болница! просто вече като видя бяла престилка и ме избива на насилие  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт