Сред пясъци, вълни и буни варненки са морски хуни!

• 15 959
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро момичета  bouquet
Морска,честито ти християнче...да те радва много и да расте за хубост и приказ!!!!!
Петс ,честити краченца.... hahaha.сега на теб ти трябват двойни бързачета...да тичат по пъргаво и по неуморно след Славенка Joy Joy

# 76
Петс Честитооооооооо Hug
А бе чудя се аз коя е тази малката мома, а то Славенка......много сладък аватар.
Дано да не се развали времето, че да се видим днес.
Ема засега само ходи настрани като се подпира по дивана и като свърши / дивана/ вика като аларма Joy
А любимата ни игра, засега, е да се изправя както е на леглото по стената и да тупва на памперса или да си застава на главата  hahaha
Морска, честито християнче, да ти е живо и здраво и много да го слушаш Mr. Green

# 77
Здравейте мили мами  Hug
Времето малко кофти ама да разхлади малко  Joy

Деси тека се започва до две седмици и ще е хукнала  ooooh! А на снимката на аватара да се чудиш ака или се смее  hahaha Ама вие сте номер едно  Peace много е сладка Ема и фотогенична много й се кефя  Hug

Снощи под нашият балкон един тъпанар щеше да блъсне една жена с момче на тротоара. Смотльото карал с несъобразена скорост а жената тъкмо спирала такси и той изпреварва спиращото такси от дясно т.е. към тротоара. Жената се държеше за таза, май нещо я беше ударило  ooooh! Карат като ненормални а този тъпанар беше едно ефе от тези тип "мутра"  #2gunfire

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 10:06 от pets

# 78
добро утро

4естити ходещи кра4ета на Славена Hug

мацки незнам дали ще се видим ,ама да ви разкажа аз КАКВО ПРЕЖИВЯХ В4ЕРА ooooh!

пред църквата има малка градинка с пейки и там са накацали родата,и всеки му подвиква Теди,Теди а той си врътва дупето и бяга,но аз го държа за ръ4и4ка ,моя мил мъж неспря пусни го сам да ходи,пусни го сам да ходи,казах му 4е няма да го пусна защото ще падне и той по4на да върви с него и го пусна и както всеки му подвиква на дребното и това като падна с зъбите си явно се е прехапал и като шурна една кръв ама кръв ви казвам ,те4е,те4е,цялата се изцапах за детето е ясно.Един рев,немога да го успокоя из4истих го, преобляках го и айде пак в двор4ето на църкви4ката Mr. Green  ходи,ходи и т.н. после влизаме в църквата 40 мин рев АМА ГОЛЯЯЯЯЯЯЯМ РЕВ от попа ooooh!
направо хиляди пъти съжалих,4е сега му правя кръщенето Tired и в момента в който излязах ме от църквата ве4е се кротна ,по4на да се смее и да се зака4а Mr. Green
ей направо луднах мацки ooooh!

имам снимки и клипове,но някои от снимките са ужасно размацани Sad

ще ви пусна една снимка и 1 малко клип4е Hug

снимка http://s282.photobucket.com/albums/kk249/pisito1983/?action=view … rent=SSA58735.jpg
клип4е http://s282.photobucket.com/albums/kk249/pisito1983/?action=view … rent=SSA58730.flv

# 79
Мацки, дано не вали днеска следобед Praynig , че да слезем и ние към Морската Simple Smile

# 80
МИличкият Теди, мамин сладък той  baby_neutral, уплашен  Tired

Аз тоз поп го знам, като минаха 40 дена от раждането, ходихме там, тоз да ми чете молитва.
Чете, чете и все ме подпитваше за името ми, така и не го запомни hahaha
Теди, съблича ли го да го къпят?

Да ви се похваля, то ще видим накрая дали е за хвалба ама Whistling, поръчах си лятна количка..сега да видим ко ще докарат Thinking
ето я: Giordani Free

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 11:34 от begbie

# 81
да гол както съм го родила Laughing
КРЪщенето беше в св.параскева,много хубава църкви4ка Peace

на вън заваля Outta Joint

хайде гласувайте за .. вие знаете за кого Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=317868.0

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 13:48 от Морска

# 82
Ех, Морска, горкото ти детенце, викаш пак мъжо като се намеси, се оплескват нещата.. Naughty
да ти е честито Християнчето и да те радва и слушка повече, а ядосва по-малко.

Вержи, разби ме с тая  hahaha  "борба свободен стил"  Joy ама тъй е, Лорка като не ще да се лекува, мама ще хитрува.

Ани-Бани
, бързо да се излекуваш от тоз гаден бацил и пак да си из Морската с твоя образ мил.

аз отивам да мия чиниите от нощеска и да видим ква манджа ша забъркам днеска.. имам лук, чушки, домати, картофи - кво да спретна, я някой жокер?

а за Данинка 1 гласувах, за мойта фаворитка Кравичката Милкаааааа .. тъй де, нали сме от един ..обор!  Joy

# 83
Здравейте, горди Варненки!  baby_neutral Браво на вас!  Hug Много ми хареса стихчето, супер е! Аз също искам да се включа, но си забравих регистрацията в сайта, както и паролата. Кали, ще е супер, ако ме включиш към списъка с Варненските майки. Живея  в кв. Възраждане, Казвам се Юлия и съм на 34 г., имам дъщеря Габриела, родена на 17 март 2000 г. и син Александър, роден на 31 януари 2007 г.

# 84
  • морето и сините вълни :)
нензам къв беше тоз вирус,ама днеска съм пушка двуцеФка Joy Joy
и гатио ужаса....на никой да не му се случва такоз чудо
днеска все ендо  нищо ми е нямало вчера newsm78

Морска,ще ме уморите от смях...Ми той попа я го виж къв симпатяга бе Тедито що плакал Joy hahaha

# 85
ми адде,ще кажиш 4е го колят ама не млъкна разбираш ли ooooh!абе поне мина,само дето нищо не4ух кво плямпа попецаот ревльото Tired

# 86
алооооооооо Варна,на разходка ли сте ,4е не пишете бе Close

# 87
И аз това се чудя ooooh!
Моето зверче още спи, а после се мятаме с количката навън Peace

# 88
Да се оплача - моето детенце е голям инат Embarassed Когато не стане на неговото се тръшка и плаче, лошото е че го прави непрекъснато и не знам какво да правя вече Shocked

# 89
Бела, не му обръщай внимание. Ще пореве, пореве и ще спре. Или пък мъжа ти трябва да се намеси. Кики като почне да се глези и да мрънка - мъжа ми става строг и й се скарва и тя престава. Има респект от него.

Общи условия

Активация на акаунт