Сред пясъци, вълни и буни варненки са морски хуни!

• 15 761
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Малиииииии,ама кка можах да забравя ДЕСИИИ 4естит рожден ден мила свато Laughing

ама ще ми простиш,4е досега съм обикаляла за малкия, нали утре ще си го кръстим бонбона Flutter

# 61
Мерси много мацки  Hug големи сте сладунки Heart Eyes
Морска как ще ти се сърдя, ар ю крейзи Joy
С вас ще се видим в понеделник на летния към 18.30 Wink

А сега да видим кой не си прилича Laughing

# 62
абе като 2 капки вода сте Mr. Green

# 63
абе като 2 капки вода сте Mr. Green
нали  Mr. Green Mr. Green

# 64
Деси, честит рожден ден!!! ама това с двайстака, верно кажи не менкаш ли  Sunglassesнаправо ще се засрамя Embarassed

# 65
ДЕСИ честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet
по твойта математика септември ще стана на 12г  Joy ,а мъжо ми е още на 25 Mr. Green

# 66
вие сега кво,завидях те на сватята 4е е на 20 ли? smile3532

Ребус , видях ти колата в гръцката махала

# 67
Добро утро бе хораааа,къде сте се скрили вси4ки? Rolling Eyes

# 68
Ох аз спах до 9.40, чак не мога д аповярвам Joy
Ама дребната беше на бабин дом, затова hahaha
Морска, днес ли ще се кръщавате?Къде?
Я раздуй малко, че и ние скоро трябва Laughing

# 69
  • Варна
ох ще се побъркам вече! не ще да си пие лекарствата под никаква форма - ни чисто ни в мляко ни в сокче - НИКАК smile3511 снощи просто не ми издържаха нервите и я настиснах в ъгъла и й натиках дозатора в гърлото  #2gunfire имаше борба свобоен стил и събудихме всички комшии, но днес не е вдигала температура Praynig даже си изяде цялото пюре  Tada ще видим довечера какво ще става Rolling Eyes

# 70
....Ейй Данинка ти ме уби бе
как се намърда в АГ-то бе hahahaейй тез репортери много "нахални"бе
ща обесят заколят за няма и 2 секунди Joy....

Не само в АГ-то, ами и в реанимацията я пуснали чак, сигур маратонките и са с огромни връзки  Mr. Green
еййййййййй базикни таквизи....ама не е лъжа ,че човек може да се намърда където трябва и не трябва hahahaмайката му е да знаеш как...Много ми стана смешно ,като ми казаха"Аууууууууу ама ние с камера ви чакахме"... Joy JoyАз им викам"Камерата другия път "....ама имаше една доФторка скрипя-дежурна този ден в реанимацията...търъ-бъра прави се на важна НО АЗ ВИКАМ"НЕ-влизам ,защото ми е разрешило висщестоящото доФторско тяло..демек Атанасов" и тя hahahaподви опашка...Само дето не ми дадоха да внеса на Мая млякото с кафе.. ooooh! ooooh!ТАам вече щяха да се ядосат...ама и правилно...то толкоз прясна родилка не можИ кафе да шорка......Та така

# 71
  • морето и сините вълни :)
аз пък да ви се оплача хвана ме и мен дрисняната болест
таз сутрин се събуждам всяко кокалче ме боли и с Т 38,2
поседях си във ВЦ-то  лошо ми беше..абе въобще ужас
И след един телефонене разговор с мамето ...таз вечер иде да гледа утре малкия щото хич не ми се ще да го повтори  тоз гаден вирус #Crazy
направо съм парцал ви казвам..много е кофти тоя мръсен бацил #2gunfire #Cussing out

# 72
Здравей те,да ви с епохваля 4е ве4е си имам малко Християнче Heart Eyes

# 73
ЧЕСТИТО на ТЕДИ  Heart Eyes С пожелание да е добър християнин   Hug
Вале я разкажи по - подробно, че и аз това мисля в момента и се чудех на коя църква  newsm78 Ама утре ще се видим ако следобяд сте в морската.
Славена е добре повече не е акала  Shocked сега се чудя как да я разхлабя  #Crazy Какво беше това нещо незнам  #Crazy дали е било от храна или вируса бързо избяга незнам  newsm78

Ани стягай гащите и не пускай  Embarassed Ще мине и ще замине а ти ще си с някое кило по - малко  Hug  Heart Eyes

Забравих да ви се похваля  ooooh!  Славена проходи  Joy пердаши наред вече и няма спирачки  #Crazy Ще черпя с питка  Peace

# 74
айде утре,4е ве4е ми бръмна главата има многоооооооооооо за разлказване Laughing

Общи условия

Активация на акаунт