Сред пясъци, вълни и буни варненки са морски хуни!

• 15 768
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Вержи стискам палци Лорка да оздравява бързо и да не ходите в болница newsm17

# 106
  • Варна
Вержи, как са резултатите?
Дано не се стига до болница!

# 107
Вержи с теб сме, и с малката Лора Praynig

# 108
Верджи,пиши когато можеш,много ми е мъ4но з авас,дано не сте влезли в болница Praynig

# 109
Вержи,моята щерка като  малко уж също по изследвания имаше инфекциозна мононуклеоза,но си я изсара в къщи.На всички в нас тогава пуснаха също изследване...бяха отрицателни,и си стояхме в къщи.Дано и при вас стане така Peace

# 110
Вержи, стскам палци за Лора Peace
Днес не успяхме да стигнем до Морската  - от вчера вечерта след като се прибрахме Емичка е с температура Sad Ходихме при педито и на УНГ - ушите чисти, гърлото чисто, сополи няма Confused - ама детето е с температура и отпуснато ooooh! Много ми е мъчно да го гледам така Cry Днес от обяд темперятура няма, но ми свито под лъжичката и все я наблюдавам Confused

# 111
  • Откъм Варната
....Аз ще се връщам на работа. А и тази събота детския клуб " Дъга"където гледат Коко ще правят парти откриване. Ще има игри, малки представления, клоун може би, хапка пийка. Поканени сте  Mr. Green  Ето тук има повече инфо за клуба:
http://nanny-bg.free.bg/pokana.htm

Всичко добре, но по същото време на друго място се провежда това:

2 август 2008 събота – 17:30 часа
Поход - Световна Седмица на Кърменето - Подкрепа за Майките
От площад Независимост до централния вход на Морската Градина
Похода ще завърши с хепънинг в Подкрепа на Кърменето на централния вход на Морската Градина до Слънчевия Часовник
Каним ви да се присъедините към нас, за да вземем участие в този поход (World Walk for Breastfeeding), организиран ежегодно по цял свят, с който да покажем, че кърменето е наистина важно за нас и децата ни. Всички, които подкрепят кърменето, са добре дошли – поканете роднини, приятели и познати! С нас ще са и нашите лекари!

Мисля там да ида аз Wink

# 112
Добро утро

разходка?

Марий4е,в4ерашното буркан4е на пейката твойто ли беше? Неможе така мацка,всеки си прибира отпадаци те,ако по4нем вси4ки да си оставя ме боклуците по пейките кво ще стане? Stop Peace

# 113
  • Варна
Добро утро от мен Simple Smile

Стискам палци на Лора и се надявам леко да мине. Чакаме Вержи с добри новини.

Бегбие, не ме питай; и аз незнак как хвърчи това време. Докато се усетя и ето че Коко вече крачки прави  Heart Eyes Много бързо растат тези мъници  Mr. Green

А иначе за клуба - аз отчаено търсих бавачка повече от месец и не ми се разказва на какви страхотии попаднах. Накрая чух за този клуб "Дъга" и вече 2 месеца сме там. Оставям Коко към 8:30 и го взимаме към 19ч. Много съм доволна. Много добре се грижат за него, а и той се забавлява с другите деца.

Калима, ее, какво съвпадение. Майките ще имат избор тази събота къде да отидат. А ако на някой му е интересно в неделя пак в Дъга ще има клуб "На кака и батко". Ще обсъждат темата за семейството. Ние сме още малки за това, но който има желание, може да отиде.

Весел ден от мен Simple Smile

# 114
  • Варна
отдел чистота каза! Naughty  Mr. Green
изследванията са отрицателни!!! Tada няма мононуклеоза! тъпанарите щяха да ни вкарат в инфекциозно без нищо! #2gunfire че и в отдела дето са тези по въздушно капков път !!!  #Crazy
пъпките завехнаха от инжекцията, но днес ще видим като се събуди, ще отидем пак при лекарката, ако се налага още една да сложим Rolling Eyes
в крайна сметка се оказа че е алергична към пеницилин  Confused

# 115
Здравейте мадами  Hug

Вержи това е супер новина  Hug  Дано малката беладжийка бързо да се оправи и пак да щурее здравичка  Heart Eyes Това с алергията не е добре ама поне ще знаеш за напред да не й даваш  Sad

# 116
в крайна сметка се оказа че е алергична към пеницилин  Confused
Здравейте и от мен
Това за пеницилина аз самата бях алергична към него , но по принцип се израства или до седем годишна възраст или в пубертета . Аз лично в пубертета , но въпреки това да си прави изследвания ако се наложи да и се слага пеницилин
Аз изчезвам на разходка

# 117
  • Варна
Здравейте мами от Варна Simple Smile От скоро се светнах че има варненска тема и започнах да чета от време на време. Ще ми е приятно да се включа в компанията, ако не възразявате. Да се представя накратко - казвам се Ива,живея в цветния квартал, а детенцето ми се казва Калоян - 12.09.07
Усмихнат ден на всички Simple Smile

# 118
  • Варна
Вержи, много се радвам, че не се е наложило да влизате в болница.
За алергията не е добре, но вече ще знаеш и няма да се стига до такива ситуации.
Целувки на Лорчето!

# 119
Поспаланка,добре дошла при нас  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт