Сред пясъци, вълни и буни варненки са морски хуни!

• 15 767
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • Откъм Варната
Хайде да ви поканя официално вече:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=318401.0

# 121
Малиии, голям мързел ви е хванал!!!Къде сте се изпокрили всички?
Поспаланкеwelcome

# 122
Варненки помагайте!-отзиви за д-р Верославов
а д-р Верославов ми е питането, специалист по ирисова диагностика, мануална и скенер терапия.........., Препоръчаха ми да си направя изследвне при него и се интерувам , дали има някой , който да е ходил и отиви!
Благодаря ви предварително!

# 123
  • морето и сините вълни :)
хай от мен

след като вчера се засилих в морската сама  да ходя при мъжо и малкия нещеш ли един   малоУмник  се скрил в храстите и блъска #2gunfire #Cussing outче нямаше камъни на близо щях да му строша хатъра набързо

аз да с епохваля
Имаме втори ЗЪБ Mr. Greenголяма сме раУта  bouquet
айде лек ден

# 124
добро утро

за доктора ,не съм го 4увала Rolling Eyes

Ани,що не го зарита тоя,абе на мен що не ми се показват такива Mr. Green

Мацки,днес съм много тъжна,стават 4 г от както по4ина татко Cry

# 125

Вали искрено ти съчуствам и знам,че няма нищо на света, което да запълни тази празнота, но времето лекува душата, а в сърцето и мислите остават само хубавите спомени с които човекът продължава да е с нас.
 Казвам ти го защото и аз загубих най-близкия си човек преди 4 години и то точно на Коледа и често се натъжавам, но човек не може да промени колелото на живота.
Смело напред !  bouquet

# 126

Марий4е,в4ерашното буркан4е на пейката твойто ли беше? Неможе така мацка,всеки си прибира отпадаци те,ако по4нем вси4ки да си оставя ме боклуците по пейките кво ще стане? Stop Peace

Сори Вале, стана случайно. Уж по принцип се оглеждам като тръгвам. Много съм заблеяна. Сетих се на средата на пътя, че нещо не е наред.... ама вече беше късно.

# 127
  • Варна
Вержи, браво за изследванията  Simple Smile

Поспаланка, добре дошла при нас wavey

Морска,   Hug

И аз не съм чувала този лекар.

А някои може ли да ми препоръча лаборатория, където мога да направя тест на Коко за алергия към белтъка на кравето мляко?

# 128
Здравей те,

Марий4е на всеки се слу4ва да забравя Crazy

ще ходя да плащам сметки,после ще пазаря в пикадили и с енадявам д ами остане малко време да си по4ина Tired

Теди пак неще да спи на обяд Outta Joint явно няма да си по4ина аз,ми да влизам си хвърля един душ,малко тути-фрути Flutter

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 14:58 от Морска

# 129
Вале   action032
В нас сега не стига, че почна ремонта и блъскат по цял ден и майка не знам как се оправя с Емата.
Ами на всичко отгоре и докарах вчера и кученцето / четвърт боксерчето Mr. Green/
Горката ми майка, как ме търпи.
Ема , ако почне и на мен такива номера след време  newsm29

# 130
  • Варна
Морска съболезнования...ние март правихме една година на брат ми а на 19 декември(4 дена след РД на Лора ) ще правим 15 години на майка ми  Sad много е гадно ...поне при мене времето хич не помага....като наближат тези дни и се скапвам отвсякъде, то е вярно че и да се тръшкаме няма да върнем времето, но си е тъжно Confused прегръщам те силно  Hug

Yanina лаборатория Надежда - на Ген.Колев, срещу входа на Окръжна  Peace
аз мисля малко време като мине да закарам лора да и направят тестове за алергия... Thinking

# 131
Можете ли да ми кажете къде е тубдиспансера, че утре сутрин трябва да водим малкия за проба?

# 132

затова винаги ценя страшно думичката"татко"-жалко ,че и аз от девет години не мога да я кажа на най-прекрасния за мен мъж на земята.Стоп по темата. Cry

Днес  вечерта смятам да махам салатка с водчица Heart Eyes

# 133
....Аз ще се връщам на работа. А и тази събота детския клуб " Дъга"където гледат Коко ще правят парти откриване. Ще има игри, малки представления, клоун може би, хапка пийка. Поканени сте  Mr. Green  Ето тук има повече инфо за клуба:
http://nanny-bg.free.bg/pokana.htm

Всичко добре, но по същото време на друго място се провежда това:

2 август 2008 събота – 17:30 часа
Поход - Световна Седмица на Кърменето - Подкрепа за Майките
От площад Независимост до централния вход на Морската Градина
Похода ще завърши с хепънинг в Подкрепа на Кърменето на централния вход на Морската Градина до Слънчевия Часовник
Каним ви да се присъедините към нас, за да вземем участие в този поход (World Walk for Breastfeeding), организиран ежегодно по цял свят, с който да покажем, че кърменето е наистина важно за нас и децата ни. Всички, които подкрепят кърменето, са добре дошли – поканете роднини, приятели и познати! С нас ще са и нашите лекари!

Мисля там да ида аз Wink

Вероятно и аз ще съм там Peace

# 134
Десинико,ако си будна пиши ми на скайпа,ще ти обясня Peace

ооо и мен ме брой те там Peace

Общи условия

Активация на акаунт