Мама на момче или момиче, през АВГУСТ след количката ще тича

• 15 857
  • 331
  •   1
Отговори
# 60
За формулата - на мен за трите ми излиза вярна,за 4-то- момиче,каквито са и моите преположения,ама знам ли?

# 61
И на мен ми излиза момче каквото си и чакам но ще видим.
Малчева бива ли така да се напикаваш и аз цяла нощ да те мисля че раждаш стискаи кълки още малко обещала си ме да бъбрим тука аиде чакаме те....
*puhi* хаиде наздраве и аз съм изтудила кутииките в хладилника и чакам мъжо да се върне и ще почерпя беб.....

# 62
И при мен излезе вярна първото момче, второто момиче! А дано!  Mr. Green

# 63
На мен също ми излиза вярна и за двете. За Стефи ясно, за беба имаме неоспорими доказателства от Д-р Марков Wink

Таз мойта малката голяма бираджийка ще ми дойде, откакто си пийнах биричката са едни танци, едно чудо в корема  Laughing Ако ударя едно аперитивче незнам, сигурно ще ми изскочи през онова там какво беше.....до гърлото дето  Mr. Green

Ей сега видях, че Малчева е писала Blush Що ни стряскаш бе душа. Нищо важното е че всичко е ок  Hug

Аз като мине на каката РД на 29.07 мисля вее да се ориентирам към раждане, омръзна ми вече.

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 19:18 от Asija

# 64
  • Бургас
Честити рожби на Верчето и Деси!!!   bouquet
Малчева стискай още малко.  Simple Smile
Аз вчера така се уморих, ходихме до Варна на преглед при доки и като се върнахме викам ще почета какво сте писали и ще се отчета и .... заспах  Embarassed Днес малко на последни покупки и после почистване и какво да видя - нова тема.
Иначе беб е 2600-2700 ама доки каза че не може да каже точно, защото главата му била вече много ниско и не можело да се измери правилно, но поне нямам разкритие. И пак не си отговаряме на термина, поне със седмица, десет дена напред върви. Само дето водите ми били по-малко с 1 см. според тоя термин 20ти август newsm78 та май ще се раждаме по-рано. Другия петък пак на преглед да си каже думата док, до тогава трябвало да стигне 3кг.

По формулата ми излиза момче и уж си е такова  Wink

# 65
за пола знам една формула, което досега ми е давала само няколко пъти разминаване. писала съм няколко пъти айде сега пак да напиша  Wink месец на забременяване + навършени години при раждането-> нечетно число- момче, четно- момиче. смятайте да видим дали е вярно  Mr. Green за мен е Simple Smile
бебо го измериха 3200. даде някакво разминаване в седмиците и термин края на август, но усреднено с другите изчисления си излиза 37 г.с. + 2 дни. нещо такова. не разбрах много. понеделник влизам в болница. дано всичко да бъде наред.
за инжекцията каза, че след раждането вземат кръв и евентуално я слагат ( според резултатите).

# 66
Каприз, и по твойта формула излиза момче  ooooh!

Стискам палци всичко да е наред! Защо влизаш в болница?

# 67
На мен по формулата на Каприз ми е вярно, по на Миши не...ама май накрая ще се разбере. Мен също ме дразнят всякакви баби, продавачки и тем подобни като ме видят с изказванията си, че със сигурност е момче.....Оня ден разправям на лекаря и му викам, че трябваше да организирам едни залагания поне някои лев да спечеля и той падна да се смеее.

Иначе за темите и аз мисля, че е хубаво след като всички родим тогава да се преместим в Родени. Толкова месеци изкарахме заедно, че няма да е честно спрямо момичетата, дето са накрая. Все едно тези дето станаха и ще стават юлски мами да им кажем да ходят при Юлките. Няма да се цепим  Naughty

# 68
за пола знам една формула, което досега ми е давала само няколко пъти разминаване. писала съм няколко пъти айде сега пак да напиша  Wink месец на забременяване + навършени години при раждането-> нечетно число- момче, четно- момиче. смятайте да видим дали е вярно  Mr. Green за мен е Simple Smile

КАПРИЧЕ,ПО ТАЗИ ФОРМУЛА МОЯ СИН ИЗЛИЗА МОМИЧЕ Mr. GreenСега ще видя по другата на Миши.

Малчева,много се радвам че всичко еОК Peace

# 69
Ооооо душки на вас ви обясняват какъв пол ще са ви бебетата, а на мен като почнат да ми обясняват че ще раждам близнаци, па и момчета на всичкото отгоре и се поболявам  #Cussing out И като се опитам най-учтиво да обясня, че няма такъв вариант и се почва амаааа ти сигурна ли си, амаааа може да не са видяли хубаво, тооо на техниката доверие не може да се има  Shocked

# 70
  • Бургас
По формулата на caprice пак излиза момче.
Asija скоро в Бургас се родиха тризнаци и доколкото разбрах до последно са мислели че са близнаци, ама как не са ги видели че са три не знам  Shocked

# 71
Ей леле, какво правите бе момичета? Тъкмо реших, че съм изчела старата тема и да пиша, то се оказа, че има и нова. Хайде от половин час ви чета тук, а сега вече не идва да кажа "пу за мен" на пета страница. Нали имаше лаф за жените с пари какви чудеса правят, а за нас май ще стане "на бременна й дай интернет форум и гледай ти уливане...."  Laughing нЕ ЧЕ МИ Е ЛОШО КАТО ВИ ЧЕТА И СИ ПИША С ВАС  Flutter!

ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА ДЕСИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА, А НА МАМА - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Малчева, стискай още! Радвам се, че беше фалшива тревога, и без това на теб ти е рано още!  Hug

Да ви кажа аз едно поверие. Уж не съм суеверна, но в това намирам логика и мисля пак да си го спазя. КАТО ТРЪГНЕТЕ ДА РАЖДАТЕ НЕ КАЗВАЙТЕ НА МАЙКИТЕ СИ (ако питате мен не казвайте на никого)! Нали знаете за връзката с майката, докато ви мисли и се притеснява дорли и от далече, забавя и затруднява раждането. Казвали са ми го много отдавна преди да родя първия път, изпълних го тогава, мисля и сега да го изпълня.
Сега понеже бях почти сигурна, че ще родя по-рано от термина, т.е. през юли, и ще видите как сигурно не само ще стигна до август, ами нищо чудно и да пренося. Че и понеже от почти месец бебо се е смъкнал, спрях и аз Магнезия та имам почти постоянно контракции, готова съм с приготовленията и само чакам  Shocked. Та вчера мъж ми ме пита какви са начините да се предизвика раждането  #Crazy? Та аз дори не съм и към термина, какво ти предизвикване?!? Ама нали докторката каза, че върви едро, аз реших че ще подрани, и сега той ми се притеснява как ще излиза това огромно бебе като чака още и най-вероятно расте още  Rolling Eyes. От една седмица като се обадя на някой и всеки пита "бебе ли има?". Направо започвам да пощурявам. Затова вече никакво казване за никакви очаквания и раждания!

Бобито, нещо не разбах общото между вече не-подутите крака и раждането. Ще ми го обясниш ли, моля те!

Това е за сега от мен, приятна прохладна вечер!  Hug  Heart Eyes  Peace

П.П. Ама вие вярно не се спирате да пишете, докато пиша и хоп - толкова нови и нови...

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 20:05 от valeni

# 72
понеделник влизам в болница. дано всичко да бъде наред.

Каприс я кажи защо влизаш в болница,да неби с теб да раждаме на един и същи ден и аз в понеделник съм там на линия,че нали ще вадят беб,а утре ще ходя за изследвания и консултация с анестезиолог!
На мен твоята формула и за Ивайла и за бебето излиза вярна!

Валени за големината на бебето аз вече започнах да се съмнявам,нали и на Деси и казваха,че е едро,а то се роди класика съвсем нормално,и на мин ми казват едричко,но в рамките на нормалното,а ако съдя по корема ми то трябва да е 5кила,и мен като Ася все ме питат дали не са 2,абе луда работа!

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 20:22 от mama galka23

# 73
понеделник влизам в болница. дано всичко да бъде наред.

Каприс я кажи защо влизаш в болница,да неби с теб да раждаме на един и същи ден и аз в понеделник съм там на линия,че нали ще вадят беб,а утре ще ходя за изследвания и консултация с анестезиолог!
На мен твоята формула и за Ивайла и за бебето излиза вярна
да, и аз за секцио. нали с теб от начало все наедно вървим Simple Smile поне ще постъпя на същия ден, а няма да изперквам там от неделята. нещо се сдухах аз, уплаших ли се какво.  Tired и майка ми и тя с нейните теории хич не ми помага  Tired
помня, че ти бях казала за формулата ми още когато се регистрирах и ти излезе момче за бебето и много те дебнех дали ще излезе вярно Simple Smile

# 74
И в болницата където аз ще раждам не се налага да лежиш предварително,предният ден отиваш за изследвания и на другия отиваш да те режат,аз ще ходя утре тъйкато в събота и неделя не правели!

Общи условия

Активация на акаунт