Мама на момче или момиче, през АВГУСТ след количката ще тича

• 15 857
  • 331
  •   1
Отговори
# 75
Валени моя док каза че както са ми се подули краката и ръцете в един момент отоците ще изчезнат от самосебе си и ще си обувам спокоино обувките.Та от този момент натък ти остават 20 дни до раждането дано да ти го обясних разбираемо.
Отивам да пиина биричка с пържолки newsm74
На Каприс ми излиза че беб е момиче но знае ли човек.... hahaha

# 76
честити ни бебчета  newsm07  ylinfant да са ни  живи и здави, много да радват мамите, а те скоро да се завьрнат напьлно вьзтановени.
и аз днес не се чувствам добре цял ден, гьрлото ме боли отпаднала сьм, май пипнах тоя гаден вирус.
Малчева стискай мила още малко
  bouquet за инрига
а някой новини има ли за кинли?! newsm78

# 77
И в болницата където аз ще раждам не се налага да лежиш предварително,предният ден отиваш за изследвания и на другия отиваш да те режат,аз ще ходя утре тъйкато в събота и неделя не правели!
на мен ще ми ги правят сутринта преди операцията. ако обаче операцията ти е планирана за друг ден от седмицата, а не понеделник, те приемат от предишния ден за изследвания.

# 78
Боби, това с отоците да ти кажа от опит, не е точно така! Sunglasses Даже мога да те уверя, че дори и месец два след раждането спадат...  Имам доста познати, които родиха и още са си поотекли, но зависи и на какво викаш оток де. Аз в момента съм с два номера по-големи обувки  Crazy

# 79
Каприс защо бе мила те няма в списъка за планово секцио на първа страница ? За едната бройка да те изтървем ooooh! Значи в понеделник ще стискаме двойни палци за теб и за Мама Галка23  fingerscrossed

Лелеееее ще ставаме двойни форумски лели  Mr. Green

Искам и аааааааз да раждам вечеееееее smile3511

# 80
малее какви сте конспираторки,криете се в нова тема,а аз се опитвам да пиша в заключената  Laughing (ама айде наистина да се опитаме да дописваме старите теми докрай)

Първо - ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА МАМА ДЕСИ!!!

аз съм  против да се местим в нова тема преди да родят всички-няма да изоставяме съфорумките я  Hug
някой питаше за магнезия-аз ще го пия до неделя
а сега малък отчет-бебка е 3кг(без 20г) според видеозона,но според доки главичката е голяма и няма да минела през таза ми и  било много вероятно да се наложи операция дори да започна да раждам нормално  Cry и сега се чудя дали наистина е така или просто ставам жертва на "модата" секцио,защото е по-лесно за докторите,даже се чудя дали да не потърся второ мнение  newsm78 Иначе доки каза,че понеделник пак ще ме прегледа и мери бебка,но според нея ако стане над 3200 няма да мога родя нормално  Sad ,можело да има много разкъсвания и бебето да се мъчи

# 81
  • SZ
Голямо диване и моето бебе! Допреди малко шетах насам натам и той пича си кротува,седнах на компютъра и се почнаха едни ритници едно чудо!!!

# 82
Иначе доки каза,че понеделник пак ще ме прегледа и мери бебка,но според нея ако стане над 3200 няма да мога родя нормално  Sad ,можело да има много разкъсвания и бебето да се мъчи

ignore2 това достатъчно красноречиво ли е? newsm34

Изборът естествено си е твой, но ако наистина искаш да родиш нормално, винаги можеш поне да опиташ.

Оф, сигурно си мислите, че се превземам, ама на мен наистина не ми се ражда още Sad Става ми мъчно, като си помисля, че наближава. Нали до началото на 7 месец почти не ми личеше и толкова исках да ми проличи, а то сега вече почти свършило... аз си харесвам коремчето и усещането с бебето вътре... и това, че сега е защитена и няма нужда от нищо, а после изведнъж ще я извадят и ще е гладна, или ще има колики, или нещо друго... и аз вече няма да съм напълно достатъчна, за да е винаги добре Embarassed Sad

# 83
  • Germany
Ок, момичета, няма да се местим в нова тема, ще пишем тук до край, съжалявам, че попитах. Я тогава да питам мамите с опит, които са хранили с Аптамил каква е разликата между Аптамил 1, Ампамил Комфорт и Аптамил Имунофортис. Защото Калина досега беше на Аптамил Прематил- за недоносени, но сега трябва да минем на следващото, но и аз не знам на кое. Уж се водело най-доброто АМ, а пък тя има страшен запек от него и се чудя на какъв друг вариант да минем. Четох и за Лактана Био че било много добро и не получавали децата запек от него, но явно педиатрите не са и чували за него, та не са много склонни. Но като си видя детето как се гърчи цяла нощ и докато не й помогна, мъка ми става да я гледам. Сори за въпросите, но и вие скоро ще задавате същите, тъй че - ще ме търпите, а и на отговор се надявам.
Попи, тризнаците от Бургас ги засякох в неонатологията в Майчин дом, много са сладки, а майка им и баба им са големи симпатяги. Като ги изписваха се чудеха дали от социални грижи ще им отпуснат някой, да им помага при отглеждането. Гледах един филм - в Канада се бяха родили 6-знаци и имаше 6 доброволци от социалните служби да помагат на родителите. То беше едно безкрайно пране, приготвяне на храна, хранене и пак пране, храна и т.н. Защо те мислят за децата си, а ние не? Иначе всички се радват на близнаци, но никой не помага. А като си помисля, че само една кутия АМ, която стига за 1 седмица колко пари струва, а те са три, направо им стискам палци да издържат! И още нещо - един съвет от мен - подгответе се за по-нататъшното отглеждане и развитие на бебето, че като те завърти, не остава много време за четене, а недейте да се притеснявате относно раждането, нали ви казах - изобщо не е страшно.  Peace

# 84
Ковачева, за запек знам че Милумил-а е хубав!  Peace

# 85
Каприс защо бе мила те няма в списъка за планово секцио на първа страница ? За едната бройка да те изтървем ooooh! Значи в понеделник ще стискаме двойни палци за теб и за Мама Галка23  fingerscrossed

Лелеееее ще ставаме двойни форумски лели  Mr. Green
ами аз досега не бях споменавала  Embarassed

Цитат
Искам и аааааааз да раждам вечеееееее smile3511
пиши се и ти за понеделник  Mr. Green

# 86
Ковачева мойто дете е голямо и тогава нямаше такъв избор на АМ. Но се надявам тези линкове да помогнат в избора ти http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=282889 и http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=521

Каприс няма да се пиша за понеделника, да чакам новини от вас (нали съм се писала вестителка), а и каката има РД на 29ти та ми се ще да присъствам. Обаче за сряда се пиша   Mr. Green

# 87
  • София
Ето меее.. много сте изписали Mr. Green едва успях да ви изчета Whistling

Новини от Кинли нямам все още.. утре ще и пиша смс, сега няма да я безпокоя по това време Peace
И аз мисля, че е най-добре да се преместим в родени като мине август и родим всички Peace
Моята акушерка ми каза да спирам магнезия и, че е хубаво да се спре още в началото на 9ти месец

Не се сещам какво друго да пиша за това стига толкова.. като се сетя пак Mr. Green

# 88
  • В чуден свят с четири Слънца
Честит принц Никола на Верчето! Честита принцеса Теодора на Десито! Да растат живи, здрави, щастливи и обградени с много любов!
Бързо възстановяване на мамите и скоро да разказват.

Мойта мома става все по-активна, нали уж трябвало в 9-тия месец да им отеснява и намаляват движенията, а то при мен е обратното, в трамвая хората ме гледат като извънземно, все едно имам пришълец в корема, мести се на всички посоки и така очеизбодно ми деформира корема, че хората без да искат се втренчват Shocked И сега се опитва да излезе през гърлото ми, не ми дава да спя по цяла нощ, но пък ми е хубаво. И на мен взе да ми  е мъчно, че скоро няма да имам тези усещания в корема. Хем ми тежи, хем искам да съм си бременна. Е, поне се утешавам, че мъжото иска 4 деца, или поне 3  Mr. Green

# 89
Стелче не се връзваи на такива изказвания и според мен потърси друго мнение.Аз лично обиколих сто доктора за да чуя кои какво мисли и се оказа че това с тесния таз и голямо бебе е пълна измислица е че ще мога да си го родя нормално....Ако евентуално възникнат проблеми все пак ще съм в ръцете на доктора благодарение на които съм жива и пиша тук днес....Знаеш ли с мъжа ми колко пари издадохме по лекари докато стигнем до този и колко частни клиники ходих и какво чудо.Няма нищо лошо в секциото но ако нямаш причина и не ИСКАШ защо да те режат.Все пак избора е твои smile3543

Пак не ми се спи и съм гладна всяка нощ в 1.00 огладнявам.Миши днес никаква я нямаше много слабо се появи за малко и хоп се скри.Пък вика че аз се крия.В корема ми има бебешки купон с биричка.......
Стели мели божа работа е това с отоците при всеки си е различно дано да се махат че не мога да се търпя.

Общи условия

Активация на акаунт