Мама на момче или момиче, през АВГУСТ след количката ще тича

• 15 857
  • 331
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, поспаланки! Днес успях (отдавна не бях) да ви изпреваря. Само gitsa гледам, че и тя е на линия, но коя ли ще пише първа, ще видим.

Ковачева, първо на теб да кажа каквото знам. При АМ е същото както и при памперсите и при козметиките - за всяко дете си е много индивидуално. Почти всяко дете получава запек от тях и се започва с опити и опити, докато не се намери най-подходящата за собственото дете. Няма една марка, макар и скъпа, която да е най-добра. От всичките ми приятелки (аз нямам опит с АМ), всяка една беше доволна от различно АМ, и всяка една беше стигнала до този извод след неколкократни смени. Едната след като започна от по-скъпите и ги обиколи тях, накрая мина на Фризолак и именно тя се оказа най-подходяща за нейната. Друга - до най-скъпата марка и т.н. Затова съвета ми е - да опиташ и ти от няколко вида и така Калина сама ще ти покаже, кое е нейното АМ.  Peace Калина е толкова пораснала, и толкова нежна, мила и красива.  Hug

Тук е тЕмна мъгла паднала, сякаш е късна есен. Аз се ядосвах, че имам 10 - 15 бебешки плюшени гащеризончета за най-началото 1-2 месеца, но дали пък няма да ми влязат в употреба  Rolling Eyes .

Това е за сега от мен, лек ден, повече усмивки и ХАЙДЕ, БЕБЕТА, ТРЪГВАЙТЕ ВЕЧЕdancing lovekiss sohappy

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 07:42 от valeni

# 91
Добро утро на Valeni и на останалите!

И аз като Котката продължавам да не искам бебо да излиза. Толкова ми е хубаво да съм бременна, че ако може така да си я карам. Само се ядосвам, че не мога да си скачам на аеробиката и да тичам, но смятам като родя да зачислявам в почивните дни рано сутрин мъж ми и детето на една пейка на гребната база и да хуквам да търча /дано имам сили/. А и вече свикнах да стоя в къщи. Обаче мъж ми ме взе за готвачка и иска да си идва всеки обед да яде у нас и аз пощурявам от въртене около печката. Ако и след като родя се явявя по обед-ще съм доволна, щото иначе няма и да хапна. Така с първото дете бях станала с 10 кг. по-малко, отколкото преди да забременея. Можеха да снимат документален филм за Освиенцим с главен герой мен. Тогава се принудих да готвя и да каня др. мами да ядем, че белким и аз покрай тях сложа нещо в устата. В тая връзка се чудя как Миши се справя с изхранването на толкова народ и в какви ли казани забърква. От снощи ми е в главата, а и сутринта се събудих с мисълта за нея. Представям си я вързана към печката, хладилника или мивката.

И защо на всички им правят запис на тоновете и ги проверяват за разкритие, а с мен никой не иска да се занимава? Преди седмица на последният видеозон питах акушерката за тоновете и тя каза, че ги чувала и не било нужно, ама на мен не ми е ясно. И щом казвате да се спира магнезия-о.к., слушам. То добре, че сте вие, че ако слушам моите докторя нямаше да опитам ни  Тотхема, ни антиоксиданти, ни ...

На мъж ми му изтече наказанието и вчера му върнаха шофьорската книжка от КАТ, та ако до неделя не родя и е хубаво времето ще ме води да печа кълки, корем и лице, че с това недоспиване съм с едни сенки под очите и хората ме съжаляват.

И пишете по-бавно, че заради вас се караме кой кога да седне пред компютъра и аз не смогвам да ви изчета, та камо ли да пиша.

Лек ден и почивни дни!

# 92
  • Germany
Добро утро, поспаланки! Благодаря на тези, които са ми отговорили за АМ. И аз смятам, че трябва да преценя по детето кое е нейното мляко. Единственото, което ме притеснява е, че е още мъничка и незакрепнала и ме е страх да си правя много експерименти. Докторите ми казаха, че след като го пие и приема добре не трябвало да се сменя. Ама нека да видят как се мъчи, пък тогава да ми обясняват. Днес ще отида да купя друг модел да опитам, пък ще видя. Някой знае ли кои са най-малките залъгалки? Аз взех на Avent, най-малката, но и тя е голяма, с такова настървение я смуче, когато е гладна, че тя излита, след което ако я видите как се опитва да я сложи пак в устата, как само на мост не застава, много е смешна  JoyСнимките пак ги качих, но нещо плаче, затова спирам, и после пак!

# 93
Леле, Калина ще я изям! Добре, че не е до мен, щото ще го задуша детето от целувки! Пу, кокошките да я посерат /както казват старите баби/! И са много сладки, като не знаят къде да си сложат ръцете. Ковачева, да и нацелуваш дупето от мен /естествено след като го измиеш/!

# 94
Здравейт мами.Как сте.
ssieber- ако ти е първо дете не го сирай такъв беше съвета на док когато раждах Мартинко.

# 95
Добро утро мамчета  bouquet

Да кажа на Стелито ,че винаги може да излезе истина лекарското мнение,но с тази мода "секцио"и тесен таз се оляха напоследък.Нека тръгне нормално да излиза,и ако срещнеш трудности(дай боже да нямаш)нека те срежат.Според мен не прибързвай,всичко ще си е ок и на мястото Peace

Кристина, а ако ни е второ newsm78

# 96
Добро утро Wink Нови бебета има ли? май няма, а Калина е бонбон, пу пу. Нека расте здравичка и щастлива. Душичка златна Simple Smile Ами лек ден от мен. Днес пак ще е хладно

# 97
Добро утро! Ей, да се похваля-най-после, след толкова безсъние снощи съм спала(само с едно междинно ставане за малко) и днес съм пушка newsm44; не стига това, ами и мъжа ми ми направил закуска-опекъл баница "Царица"  food002; въобще деня ми почва обещаващо; сега още се излежавам в леглото, ще прегледам вестника на спокойствие(и нов вестник ми взел Hands Clap; довечера ще ходи на "Металика", а аз съм си направила организация да излизам по женски с две приятелки, днес трябва да се доуточним дали уговорката остава; ако ли не-ще си вися на спокойствие във форума, без някой да ми наднича през 5 мин зад гърба  и да констатира, че "Голяма писателка се извъди"(ако не е саркастичен, няма да е той)
ПП Калина расте като гъбка, пу-пу

# 98
Добро утро и от мен,

И аз последните дни успявам да спя почти нормално нощем, сигурно времето има значение. Само дето снощи сънувах ужасни сънища. Някой друг сънува ли кошмари?
Оп довечера май всички мъже ще ходят на концерт Simple Smile))) Е нека се забавляват момчетата, макар че аз също много бих искала да отида, но вече не смея. Само ще разваля купона на таткото , ако не дай си боже ми призлее или нещо такова. Още ми е тъпо за Деф Лепард, че не можахме да ги дочакаме на последния концерт.
Но довечера ще ми е скучно самичка. Не, че нямам да подреждам стая и пр. ама ....
А утре взимаме баткото на Александра (бебока в коремчето ми) за един месец. И честно ми е малко притеснено как ще се справяме точно сега и с него и с евентуално раждане и с новото бебе ....., но няма как .
Дайте съвет или по-скоро споделете опит, ако имате такъв разбира се (с доведен син на 4 г.)

# 99
я, каква голяма Калина е станала  Heart Eyes
тази сутрин ми е зле нещо. Sad болеше ме кръста, гади ми се, реших, че ще се ражда днес по едно време. засега нещата затихнаха, пък да видим.
майка ми ми е сърдита или не знам и аз как да го нарека. ама е много гадно и голям рев му дръпнах. Sad
отивам да лоча вода, голяма жажда ме гони  Crazy

# 100
Момичета, леля ми се обади и ми каза, че днес имам имен ден newsm03. св. Ана. Той е няколко пъти в годината та затова не мога да запомня точно на кои дати е Wink И аз незнам как се слагат снимки във форума, но виртуално ви черпя кой с каквото си поиска Wink   cook Честит имен ден и на морския адаш Ани Simple Smile ААААА и леля ми каза, че днес не се работи.... празник си било  smile3521 beer наздраве Simple Smile Simple Smile

# 101
Граци,Св,Анна е на 9 декември.А днес незнам какво е!Сега ще поразровя.

# 102
Ей Каприс и аз имам проблеми с мама.
Ужасен характер, зодия лъв от всякъде. Онзи ден след като не спря да мрънка и казах, че аз не съм молила да прави каквото и да било и тя се обиди . И не говори почти цяла вечер нито с мен , нито с таткото и си легна демонстративно, пък аз с бременната ми глава като ревнах и цяла вечер, че и през нощта. Дори снощи сънувах кошмари пак свързани с нея.
Ако не бях бременна и не отдавах всичко на хормоните доста щях да се притесня ....

# 103
Граци,Св,Анна е на 9 декември.А днес незнам какво е!Сега ще поразровя.
Ами какво да ти кажа...Те са доста през годината Simple Smile http://www.pravoslavieto.com/1/calendar.htm#7 Не че е тежък празник, просто си търся повод за празник Simple Smile

# 104
Добро утро момичета!
Аз пак си поспинках, явно се подготвям за безсънни нощи.

Честит празник на Анитата-а! Леко раждане и здрави и щастливи бебета!

Аз знам, че на 8-ми декември е св. Ана, но разбирам Граци какво имаш предвид. Аз имам три именни дни и ни един не празнувам, понеже все с чудя кой да бъде моя ден. Simple Smile

Бебчо много тиха днес.

Пожелавам приятен ден!   bouquet

п.п. Мойта пък майка днес ми заяви, че нямало да ни позволява да целуваме бебето по главата, да не сме го заразявали  Shocked .
Ама аз не и обърнах внимание, нека си фантазира. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт