Да играем заедно Куест игри

• 69 010
  • 462
  •   1
Отговори
# 225
http://axelbg.net/details.php?id=29633 на тази съм, но зациклих на  едно място и не мога да мина напред. Твоята съм я играла, много добра игричка е. Тук има подсказки http://gamezebo.com/games/serpent-isis/review .
Много е добра наистина.Леко и приятно се играе.Незнам дали си намерила подсказките щом си зациклила http://www.ironcode.com/data/guides/Pahelika_Strategy_Guide.pdf

# 226
  • София
bifana ,запомни ли стрелките как са наредени,че ... ми омръзна да ги въртя и се вбесявам вече Mr. Green Praynig

Мисля, че в посока обратна на часовниковата стрелка  Thinking , нямам време да търся, че мъжа ми ме гледа страшно, трябва да стана за малко  Wink. По- късно ще пиша.

# 227
  • Бургас
как да ги мина тия компаси /играта Pahelika/ не мога да се ориентирам,защото хич ме няма с посоките Embarassed
кой компас е западния кой е източния -  hahaha малеее голямо ку-ку станах

п.п. четох и в двата тракера подсказките ама съвсем се обърках Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes

# 228
Изток-надясно
Запад на ляво
Север-на горе
Юг-надоло Mr. Green
Аз така съм ги запомнила.Трябва да си намерила едно лисче,на което пише кой компас как трябва да се нагласи.Чакай да погледна...
Западния компас(този в ляво)трябва да сочи на юг(надоло)
Южния компас(долния)трябва да сочи север(горе)
Северния компас(горния)трябва да е на изток(дясно)
Източния(т.е. десния) сочи север(горе).
Дано не съм объркала,но мисля,че така беше.
Аз я минах играта,голяма зарибявка Mr. Green

# 229
  • Бургас
Натикот едно гоооолямо благодаряbouquet

стана от първия път!много точно описание
сега стигнах до една ледена пещера и ....пак закъсах Confused какво ли не правих,но тия ледени блокчета не мога да ги разтопя на печката Mr. Green Mr. Green Mr. Green

п.п.играта наистина е голяма зарибявка bowuu

# 230
  • Пловдив
Здравейте и аз почнах играта Pahelika и съм в ледената пещера  Mr. Green
разтопих блокчетата ,
 направих три триъгълника които поставих на някаква фигура в стената дето я разбих с чука,
появи се нещо като пулт и зацепих Mr. Green
явно от стената картинката трябва да се нареди нооооо нъцки Sickсменят се всичките постоянно Mr. Green
минах го  Hug  261uu
от стената картинката от ляво на дясно се нагласят фигурките и става Hug Hug

# 231
аз пък съм още в началото и зациклих яко. оправих фенера, ма сега пише че ми трябва някакъв магичен прах, дето не мога да открия  Confused

# 232
  • Пловдив
Фенера се слага и доло в помещението  и горе тъй че го мести където стане  Peace Peace

# 233
Запалихте ме и мен, и аз я играя.  Joy
Стигнах на едно място, събрах триъгълничета в различни цветове, наредих ги на земята и се появиха тухли над една дупка, за да мина от другата страна. Сега имам едни предмети: перо, пясъчен часовник, медальон, сърце и червен камък. Как да ги наредя?
Това е точно след маските с въпросите.

Оправих се, сега ще порбвам да направя компасите.

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 17:23 от _baby

# 234
  • Бургас
Здравейте и аз почнах играта Pahelika и съм в ледената пещера  Mr. Green
разтопих блокчетата

как разтопи ледените блокчета? Simple Smile

# 235
  • Пловдив

dar4e1   Слагаш ги в купата и отиваш на печкета и ги топеш после съдържанието го изсипваш във формичката и така три пъти  Peace

Бейб ами не ги помня просто пробвах  Tired Tired Tired нареждай последователно и ще се полечи  Peace

# 236
стана, мерси  Hug

# 237
  • Пловдив
И аз зациклих в помещението до ледената пещера на таблицата дето се натискат буквите  newsm78  нямам никаква подсказка каква дума да напиша Mr. Green Mr. Green
Ама то като не знаеш език така е  Blush Blush
имам само една пръчка дето я направих и това е а тя и в трите помещения не става никъде Tired
Някой ако е по напред да помага  Hug Hug Hug

направих го кода е О О О О О и се отваря друга врата Peace

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 18:35 от ЗИЧЕ

# 238
  • Бургас
моите блокчета не мога да ги разтопя по никакъв начин newsm78
пробвах да ги сложа в кръглата купа - не ставааа
пробвах купата да я сложа на печката - не ставааа

аз ли греша някъде или играта нещо е бъгава Rolling Eyes
вие от къде я свалихте играта?

# 239
  • Бургас