79та арабска приказна ,слънчева и гостоприемна тема

• 31 194
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Другарче!  Hug Hug Hug Честит празник! Еееех, така да се обичате със Шефа години наред и скоро да гушкате едно детенце!
Ами той е излязъл, за да ти купи всички цветя на света!

Ето за поздрав една песен на фарси:

http://www.youtube.com/watch?v=c-AzRld2EBE

# 136
Другарче,ами да ви е честит празника тогава!Мерси за комплимента,аз и с беректи съм си хубава  Mr. Green (пък съм и скромна).Кликнах пак,вярно,че дава след 24 часа,вече ще знам.Ти наваксвай с четенето и почвай да пишеш.Сока от домати и аз много го обичам ммм.Кате,къде е туй масло от арган - моето на картинката е фул (демек бакла),или ти друго имаше предвид  newsm78 И аз в Англия обрах супермаркетите,като селянче невидяло.
Ох,аз започвам да чистя  newsm75 1dishes

# 137
Уффф, спортиии, ква съм лелка! Ами точнто тодзи фуль така поднесен прилича на маслото от арган с ядки, което хапват мароканците за закуска. Тук опустошаването на магазините продължава - бял шоколад за пиене и овесени бисквити. И мармайта да не свършваааа.   

# 138
Ааа,ясно.Аз мароканската кухня много я уважавам,но не я познавам в детайли.Не съм се събуждала в Мароко,та не им знам закуската...Слушам алжирските песни,които се пуснала вчера - чудни са!Много са ми сладки как говорят арабски с френски акцент и обратното.Нали ушето ми е свикнало на египетски арабски...

# 139
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАТЕНЦЕ http://fr.youtube.com/watch?v=9ljFfIpFh_w&feature=related

Grégory Lemarchal - "Mon ange" Бъди Ангела в Сърцето на Любимия

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 15:42 от dala

# 140
В неделя най-обичам да се ровя из Нета
Вижте какво намерих-за тези който ,като мен обичат Турция и имат приятели в Бурса
Много ми липсва моя приятелка,с която бяхме в Пловдивският Университет-тя беше от Долно воден...и отиде с мъжа си да живее в Бурса....оттогава не знам нищо за нея-всъщност тя и съпруга и бяха първите мюсюлмани ,с които се запознах ....цялото ми семейство-тогава и баща ми   bouquet     и уважавахме  и често си ходихме на гости...

http://-- спамче ---.bg/4141

http://-- спамче ---.bg/4154

охххххх-  материала е от     .......е вестник  точка бг.....ама изписано на латиница .      - Бурса,19 год след голямата екскурзия-1 част и 2 част от днес-Ние,като си отидем и .......
много е интересно-има и снимков материал

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 16:35 от dala

# 141
ох Дала и аз много обичамм Турция..  bouquet ,но града в сърцето ми е Истанбул  Hug

# 142
Кате,честит рожден и от мен,желая ти много щастие и любов Hug[/color]
Другарче,честита годишнина.
Ра Hug,как да не я zнам Мими Виткова Twisted Evil,като си спомня,колко ни е мъчила само Sickголям страх и ужас беше,това не се zабравя.
Дтти,лек път и приятен престой в родината Grinning
И аz се оттеглям и отивам да се zаема с хигиената,а после ще отмарям на слънчевия балкон и ще се любувам на прекрасните си цветя.
Усмихнат ден  bouquet

# 143
Рали, специално за теб, както и за всички, които имат паролата за албума и харесват Кайро - направих албум със снимки от Кайро - не само на пирамидите,но и на много красиви сгради,Цитаделата и т.н.Малко по-късно ще сложа текст към снимките,да знаете какво виждате.Дано ви хареса!

# 144
Шехи, много ти благодаря Hug Не искам да правя четки, но досега съм изгледала хиляди снимки на Кайро, за тези имах чувството, че съм ги правила аз. Имаш страхотен ъгъл на снимане, или по-точно "моя" начин. Супер. Като се върна от Египет (първо да ида де) ще те замоля да използвам някои за моя албум, нямам такъв хубав апарат като твоя Sad а и надали ще имам времето да обиколя всичките места...
Между другото - моля те, пусни ми някакво инфо за екскурзиите, които са САМО в Кайро - аз от една година търся, и все са с Хургада  Confused

Кате, честит рожден ден!   bouquet Пожелавам ти от тук насетне да го отпразнуваш в такава атмосфера:

Секси, хубави снимки от Виена  Heart Eyes

Megli, такава си е наща Мими Виткова  Mr. Green Тя е приятелка на моята доцентка тук, в СУ-то, така че... ясно ми е за какво става дума  Mr. Green
Като се прибера в Плевен ще ти пиша на лични да си спретнем плевенска форумна среща Wink Няма само варненки да се забавляват, я!! Ти сега в Плевен ли си или в Германия, или къде??

Dala, сега видях и твоите снимки, машала  Heart Eyes Ама моя любимец Райчо какъв е сладък с баш арабските дрешки!! Няма ли още подобни негови снимчици?? ю

Лили, уахейщини, шуфтек малак!!  Hug Къде си?

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 22:00 от Eye of Ra

# 145
Рали, няма проблеми.С радост ще ти ги дам.Аз отдавна се канех да ти ги пратя,но така повече хора могат да ги видят и е по-удобно.Радвам се,че ти харесват.
За екскурзии само да Кайро - ами аз основно на Астрал Холидейс съм гледала и съм сигурна,че имаха.Но да ти кажа - даже и да нямат обявени,можеш да ги питаш сега,защото в момента позлват редовния полет София-Милано-Кайро и обратно по същия маршрут.Преди чартърите летяха София-Кайро-Хургада-София,.т.е. навръщане не спираха в Кайро.
Много хитро пожелание за рождения ден на Катя,и аз се присъединявам!
Сега си спирам лап топа,защото навън има буря и не искам да ми се случи случка...Лека и до скоро!

# 146
Момичета-наложи се да си изтрия албума и да го създам наново-все ме питаше за някаква парола и не можех да кача никакви снимки...
Олд Спорт -поздравления за албума от Кайро.....  bouquet  Радвам се че видях и теб и Секси -супер албумчета имате ...Нашето общо арабско албумче бавно и  упорито Расте   bouquet   bouquet   bouquet 
Знам че има и други почитателки на арабската култура ....Престрешете се -елате...тука сме като в едно семемейсто.....отвреме на време  Изпушваме-ама то Къща без Дим....- не било  Къща  )такава е поговорката)Joy  bouquet

Пожелавам Лека вечер на Всички               http://www.vbox7.com/play:e88af4cb     
Kiss The Earth (Sound Relaxation)

# 147

Добро утро, момичета!

Желая ви лек и успешен ден и седмица. При мен днес и утре са дни за пехливанлък с държавни институции и министерства в Бг. Дано след като толкова много работата ми е свързана с помощ на хора с неравностойно положение, сега имам успех и аз и да не чакам повече от необходимото, че се връщам пак в Бърмингам утре по някое време. Помолете се за мен! Благодаря.

Пожелавам и вие да имате успехи и любов и миговете да са сладки като млечен шейк.   bouquet Hug  bouquet

Магде,   bouquet да купиш на момчетата най-големия сладолед, а на Яси - два, че може би ги хапва бавно и му се разтичат!

Дала, свеар, Абра, Рали, Наде, спорти, много  bouquet  bouquet Hug  Heart Eyes

# 148
Добро утро, момичета  Grinning!
Кате мароко, успех и лек път  Hug
Катенце, как мина РД?

Момичета, чухте ли за атентатите в Истанбул? Ей, не се спряха тия хора! Какво може да накара един човек да посегне в/у живота на други живи същества, никога няма да проумея!!!
Като чуя за такива неща, още повече ,когато има жертви и ми става толкова мъчно за семействата на пострадалите... Аллах да е с тях... Praynig

# 149
Да, Iman седмицата започна с лоши новини. Това е трагично и за хората, които са пострадали и за хората, които живеят там и чийто живот по някакъв начин ще пострада от тези атентати. Нали това е идеята на тероризма, да всява страх сред хората. Сега всеки ще се пита иска ли да ходи в Истанбул или не иска, страх ли го или не....
Вчера водихме едни руснаци с принцеска до едно село, където тя има къща, за оглед да я купят. За първи път стъпвах в това село, на чудно място, с чудна природа, много стари къщи (но не архитектурни паметници) и пустош.... Тук таме с епокаже някой, училището затворено с табела "Частна собственост", демек продадено вече. От другата страна едно ТПК, което ако се намери купувач и то ще бъде продадено. Единственото ново нещо беше църковния храм, скоро построен и с все още строителни работи из двора.
Стана ми жал... Руснаците харесаха всичко, но се уплашиха че всичко е толкова изоставено. Във въпросната къща поне 10 години никой не е живял. А в градината ябълки, ммммммм сладотийка....даже няма нужда да ги миеш...
Кога ще се населят тези села отново? Хайде канете приятели отблизо и далеч да дойдат да живеят в нашата мила татковина, пък като се позаселят малко селата може и аз там да ида  Joy
Слагайте кафето мами, предпочитам го турско, че да видимкакво ще покажат чашките за тази седмица:)
Деска пристигна ли благополучно. Чакаме включване и пиши как мина пътуването.

Общи условия

Активация на акаунт