79та арабска приказна ,слънчева и гостоприемна тема

• 31 196
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • сред маслини и портокалов цвят

Кате, честит празник! Желая ти много щастие, нека всичко за което мечтаеш се сбъдне!

Деси, лек път! И весело прекарване в БГ! Hug

# 121

Катя,Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие и взаимност ти желая! Късмет и да усещаш винаги, че Аллах те носи на дланта си!

Рали,, здрасти пътнико! Не не е така проста ситуацията - казваш нещо, то се оказва Ал-фатиха... имах предвид като не знае една жена арабски и гладко немое да го прочете, и после някакъв мъж... любимият примерно - никой конкретен човек от форума не визирам, продължава със свободни съчинения за това как вече сте женени пред Бог...

За ходенето в религиозно училище - и това много често се среща. Ами как, специфични души са тези хора, които още от деца са изучавали Корана. А в отношенията с другостта - понеже ние чужденките за тях сме други, става така, че когато има сложен казус, непознат да тях и като житейски опит, могат да искат да потърсят усещане и сигурност във вече познатото им и да се окаже едва ли не, че чужденката е нарушила или не живее по изискванията на Корана, а тя жената дори не знае какво се случва.... Нещо много се разписап, но спорти, и аз мисля, не пиша измислици. Не съм била женена за египтянин, нямам и личен житейски пит с много араби само с един, при това е положителен опит. Тези неща, които аз се опитвам да поразкажа сега с колеги обработваме, са точно скраниране на обществата. В този международен проект учасват и колеги от Египет. Едната ни среща беше в Банско, при това - наскоро. Поне тезиколеги не живеят в Египет, женени са единият за арменка, другият - за италианка.                  

# 122
публикувах, че да не се изтрие

Иначе и аз си мисля път сега да не излезе, либра, че ние, тук събрани съпруги и приятелки на араби, ти казваме ама ти къде си тръгнала . Поне моята цел не е такава, всеки с късмета си. Факт е и е, че покрай курортите има тези неща, за които спорти говори, в Агадир - също. Има мъже, които имат големи семейства, не могат да пътуват в чужбина, чужденки има -идват - едните са много свестни и наистина се влюбват силно, други- по-за забавлението. Имаше наскоро в Мароко, пак статия за египтянин - млад, силен и нежна душа, така имал религиозен брак с англичанка, показал й - на арабски документ, че не е женен, отишли при адвокат, той потвърдил валидността на документа. Сключват брак, тя започва да позпомага семейството му финансово - идва веднъж не по график и го намира женен по същата схема за друга англичанка. Да, нак казвам, това е статия, валидността й е спорна, то като погледнеш и за нашите курорти се пиша какво ли не.
Аз пък и единствените египяни, които мога да кажа, че познавам са моите колеги, а и не те са типичен случай. От мароканци не искам да си вася мнение за Египет - първо може да не са ходил, второ, едно е да идеш като турист и за малко, друго- да познаваш страната. Трето - мароканци ще кажат, че Мароко е най-хубаво, а и пак казах - общувам главно със семейството си и поне так аз ако кажа нещо - примерно не харесвам .... еди какво си, много вероятно е след мене да кажат и ние и ние, а колеги мароканци- те очакват за говорим и работим за Мароко, а не за Египет.
За това - защо ще се сключва брак за една нощ, за да е консумиран, а мъжът ще е вярващ... защото е човек и понякога желанието и възможността за общуване със жена е по-силно. Случват се и такива работи, особен по курортите. Навсякъде се случват - във всяка страна!

дтти, лек път и на теб!

За всички, а най-вече за спорти - една песен за дълго и нежно събуждане:

http://www.youtube.com/watch?v=Zx8cEFRi1Zw

На всички - лек и успешен ден!   bouquet Hug

# 123
Кате, Честит Рожден Ден! Много здраве, късмет, успехи в любовта и кариерата!

Old Sport, Секси много сте симпатични момичета  Peace

На Деси лек път и приятно изкарване в Бг-то.

# 124
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАТЕ!!!! МНОГО щАСТИЕ И УСМИВКИ!!!

# 125
АЗ тъкмо щях да попитам защо Хари не пише, а значи те се прибират в Бг  Grinning
Деси, лек ви път и приятно изкарване  Hug  Hug Целувки на принцесите!

Съгласна съм с написаното за курортите.. май морските ергени си действат по един и същи начин по целия свят  Laughing Аз съм имала досег с египтяни само в професионален план, но имам приятелки "опарени" от любовни връзки и бракове.. Но разбира се добри и лоши хора навсякъде.. без значение на националност и религия..
Рени, Катетата, Надя, Олд спорт, чакаме още пикантни истории  Hug
Виле, де се дяна!!  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Лек ден, изпълнен с усмивки  Heart Eyes!

# 126

чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Кате-пожелавам ти всичко най-хубаво.
Деси-лек път и весело изкарване в БГ.
Амал-ще ти пиша неизвинено отсъствие Naughty,вече си по-добре и пак не пишеш Heart Eyes
Как сте-Магда,Ясминка,Светла?
Желая лек ден на всички.

# 127
Катенце, честит празник и от мен!Повече приятни мигове,по-малко проблеми ти пожелавам.Много здраве и късмет и да си много обичана!

КатеМарок,мерси за музикалния поздрав  Hug Пак ще кажа,че съм напълно съгласна с теб.Хубаво е,че имаме поглед върху нещата от различни ъгли и можем да се допълваме. Каквото му е писано на човек - това е,но не е зле да е информиран и предпазлив,когато става дума за сериозни неща като любов и брак особено на далечни места и чужди култури.И е добре,ако има как да се информира човек,защото аз като съм заминавала идея съм нямала за нещата,всичко съм научавала в движение и на практика  Mr. Green А това не винаги е най-добрият начин,но слава Богу,достатъчно разумна съм била все пак,а и някой е бдял над мен  Praynig
И да кажа пак,че има много голямо значение как е израстнал масрито, в каква среда, колко образован и отворен към света е или не е.
Рали, първият документ не е съвсем без юридическа стойност.Ако се разхождате по улицата и той те държи за ръката и ви спрат цивилните полицаи,ако го нямаш документа - хабибито го прибират набързо и преспива на "топло",а може и други последствия да понесе.С документа поне това можете да избегнете.Пак е нещо...А що се отнася до моето тогавашно хабиби - кой е казал,че не е искал да го подпишем този документ...
Деска, лек път!
АниСим  Hug Hug
Варти, освободи си място в кутията,че не мога да ти пиша! Текст под снимките поставяш като отидеш на Организирай албума,после кликаш горе вдясно върху Опиши снимките, след това пишеш текста в по-голямото каре и накрая Потвърди.Дано да ме разбра!
Наира, сега слушам песните,коит сте пуснали снощи и тази на Самира Саид е супер!Мерси  Hug

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 11:17 от Old Sport

# 128
  • In a surreal moment!
Катенце ,мила моя попова лъжичке -  Честит рожден ден !
Бъди здрава , силна и щастлива !  Heart Eyes Hug

# 129
Ей Другарче,ти най-после се появи!
Ако знаеш колко много щъркели видях докато пътувахме миналата седмица...и все за тебе се сещах  Mr. Green
Щракнах в зеленкото отдвана и после нали съм лисик,щракнах пак,ама то ме порица,че можело само един път  Crossing Arms

# 130
Моля да не забравяме закусчицата, че не е здравословно!

# 131
  • Варна
Naariah ,  bouquet страшна песен , не мога да спра да я слушам отново и отново,не бях слушала песни на Самира ,веднага я потърсих в www.nogomi.com но намерих само последен албум от тази година ( разбира се си го изтеглих веднага  Simple Smile ) дали не знаеш откъде мога ди си изтегля и Kolena Enssan  newsm78

# 132
  • In a surreal moment!
Привет Олди , много е лошо да се откъснеш , после трудно се наваксва ...
Имам нещо от теб да прочета в старата тема и съм готова .
Иначе , докато ме нямаше си бях вкъщи  Laughing , беше хладно и дъждовно и с Шефа правихме доматен сок без семки - заредихме се за зимата . Той много го обича , а и често му е като ястие .
Ти ме пита за него - бг момче си е , макар и малко от боята и с характер на султан .
На днешния празник , преди мнооога време си хвърлихме око с него - от вчера ми е занапомнял , а днес ставам и той изчезнал - мъжееее  Confused  Crossing Arms
Присъствието ми в темата се основава на емоция , минали работи  Wink и приятелства с някой от момичетата .
Много си хубава , по - хубава от колкото си те представях , особено след темата за брекетите  Laughing  Heart Eyes Hug
Благодаря ти за клика , доколкото разбрах може пак от същото айпи , но след 24часа .

Днес ще почивам , нещо се преуморих , само едно десертче ще спретна и съм с Вас , докато се появи да празнуваме негово Величество Шеф -  Joy Joy Mr. Green

Лек и весел ден на Всички - Деси , чакаме Ви ! Heart Eyes Hug

# 133
Либра ,новия й албум е бомба и аз го имамм Simple Smile ами аз песента си я изтеглих с една програма Емуле, но ако не се лъжа я има и на саита www.Ozq8.com обаче саита е на арабски нз дали ще се оправиш и ако я теглиш там е в рам не мп3 и дълга и широка.. ако искаш прати ми на лично е майла си и да ти я пратя !  Wink
  bouquet

# 134
либра, здрасти! Аз не съм найра, ама съм виден меломан. И аз тегля песни от www.data.bg като в бялото поле за "търсене" пиша с малки букви samira said

спортиии, масло от арган за закусчица, мммм. Бравос! И фалафел, пак бравос. Аз използвам близостта си до Англия сега, за да изпонакупя де що има мармайт, иначе пак трябва да разчитам на анди сорлей като зареди магазина в Банско, да донесе и за мене! Саже тади сутрин стана така, че мароканеца хапва масло от арган на филийка, а аз - мармайт... и при всяка хапка ми повтаря, че соленото влие лошо на концентрацията.     

Общи условия

Активация на акаунт