79та арабска приказна ,слънчева и гостоприемна тема

• 31 185
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
да задължително ще ви кажа Party
търся си нова работа че нещо шефа ми немога да го понасям,ходя със супер голямо нежелание,а е мн трудно да се намери нещо подходящо Whistling

# 181
Какво точно си търсиш? а в момента какво работиш?  Simple Smile
  bouquet

# 182
търся си нещо ,ако може в офис,в момента работя в рекламна агенция,само да не е в заведение,че миналото лято бях на златни в хотел и беше ужасно,ставах в 5 сутринта Twisted Evil

# 183
охх ужъс в 5 часа и то на златните ,мъчително  Confused
ще поразпитам и ако науча нещо ,ще ти кажа
  bouquet

# 184
ехе мерси,аз гледам в джобс и позвънете,ама не става от там,ама няма да се махна от тази докато не си намеря нова.
хаиде лека нощ от мене че ставам рано сутрин и трябва да лягам  bouquet

# 185
Лека нощ,дано утре работният ти ден да е по -лек и приятен!   bouquet

# 186
Здравейте и от мен!  Hug

И аз покрай тази работа не мога да пиша често, но ви чета редовно.  Flutter

Катенце Благодарение на скайп разбрах, че си рожденничка.  Hug Как си прекара рд-то. Поне не си на работа и ти е спокойно. А така отпочини си малко, няма все да се нервиш я бе джанъм.  Laughing Hug

Сексимомиче Кофти работа  Confused вярно, че трудно се намира свястна работа. При нас набират персонал, ако ти се работи такова ела.  Simple Smile Ама е голям стрес..даже се чудя аз как търпя.  Laughing

Лили Къде си хабибти, всичко на ред ли е при тебе. Как са принцеските?  Heart Eyes Hug Hug

Иман  Hug Разгледах ви снимките.... мноого е пораснал малкия машаАллах - сладур!  Heart Eyes Видях , че си питала за това място до Едирне, но за съжаление и аз не съм мн наясно в нея посока. Но ще поразпитам познати.  Wink

На'аира Това магазинче и аз го знам...има го доста отдавна. Още едно с такива ориент стоки с наргилета, възглавнички, сувенири, аромати за шиша и др. има в едно магазинче точно на синия пазар до светофара.  Може би го знаеш. Simple Smile

Днес като бях на работа бях на каса и имаше две клиентки арабки бяха - майка и дъщеря. Дъщерята горе долу колкото мен беше и голяма сладурана беше. Наложи се да я накарам да ми  каже името си за да го запиша и тя ми каза, че ще го напише и написа Нур. И аз в първия момент си помислих, че е туркиня. И викам мн е хубаво името ти...светлина означаваше нали и тя вика да и ме попита за моето име и така се запознахме и тя ме каза, че е от Йордания и като й казах, че съм туркиня зарадвана ме попита знаеш ли сериала Нур, ние много го харесваме..мн хубав турски сериал... мн драго ми беше да говоря с тях. Хубаво  е когато човек се запознава с нови хора.  Simple Smile

П.С. Момичета - варненки...скоро очертава ли се среща. Много искам и аз..ама с тази работа  Confused мн ме е яд, че не можах да се видя с Марси , дано да не си тръгне скоро и да успеем да организираме втора среща.  Praynig

А десито дали са пристигнали? Някой знае ли нещо?  newsm78

Дала Много хубави снимки...разкошни кафтани. Много ти отиват машаАллах!  Heart Eyes Hug

# 187
Naairah, Sexi, ще дойде градската с метлата да ви смете набързо... Не го обръщайте на чат!! Разменете си скайп  Wink  Peace

Наира, сложи снимката на продуктите...  Crazy
Тук, в София има бая арабски магазини, аз редовно пазарувам от там, особено хоммос. Иначе горещо препоръчвам локумчетата с шам-фъстък!!  Peace

Абе, какво става тия дни - никой не пише, нещо много пусто в темата... Лили изчезна, уахейщиниииииииииииии  Cry Cry Cry Няма никой - Магда, Саратед, Самира, Абра, Дезърт, Надето и тя...  Hug Hug Hug

Ох тъкмо написах и Дезърт се появи  Party  Hug

# 188
Дезърт да този го знам,ама сякаш скъпо ги продава нещата си там,сравнение с другите...
Ти какво работиш?
Eye of Ra Незнам как да сложа снимка  Confused май ще си направя албум и ще ви дам Паролата да разгледате...
ох и аз много го обичам този локум,последно ядох такъв в Турция...липсва ми  : Confused
  bouquet

# 189
Да,действително форума е опустял,къде се криете,момичета?
Днес имахме много хубав ден с моята половинка,ходихме на раzходка в един парк,пълен със zеленина Grinning
Ра,относно идеята zа плевенска среща,аz съм "ЗА",но когато си дойда в Бг lol
Вчера гледах по новините zа един шейх,не мога да му цитирам името Embarassed,та той сключил сделка в Хамбург с "Airbus"  zа доставка на 30 самолета,"Airbus" 380 zа неговата "Emirates",това са теzи новите най-големи пътнически самолети,на стойност 30 милиарда евро #CrazyПърва класа ще е пълен лукс,ще има дори душ кабини и раzни други екстри LaughingТа немците са много доволни от поръчката.
Съгласна съм с това,че няма достатъчно реклама zа България,която да представя природата и страната ни SadТук например постоянно тече такава реклама zа Турция,която подканя хората да я посетят ,zа България zа съжаление няма Sad
Ами това е zасега,мили дами  bouquetЛека нощ

# 190

Момичета, добро утро!

Как сте? Ох, убих се от път и от работа. Вчера следобед между 14.00 часа и 16.30 часа съм свършила работа за 3-ма човека - по-скоро административна и направо само дето не се наложи за местя планина. Даже бях и в чужд офис, затова Рали  Hugме видя на скайпа "зелена". Така или иначе, дали "пехливанлъка" с институциите е бил успешен, че стане ясно утре, иншалла.

Гледам тука сте си хортували добре и за вкуснотийки.

Лек ден желая и иншалла и при нас 2-мата административните неща да се наредят!

# 191
# 192
  • София
Хей, Дала!Този поздрав да не значи, че имаш рожден ден, а?!Ако е така - пожелавам ти всичко най-хубаво послучай празника - здраве, щастие,дълголетие, да бъдеш обградена с  любов и много детски усмивки!

# 193
Dala Честит Рожден Ден! Да си Жива и Здрава и изпълнена с Успехи и Весели моменти!

bouquet

# 194
здравейте моми4ета само да се от4ета-пътувахме супер децата са много щастливи
дала-4естит рожден ден

Общи условия

Активация на акаунт