79та арабска приказна ,слънчева и гостоприемна тема

• 31 176
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • In a surreal moment!
Дала - за теб , с любов !

# 196
  • сред маслини и портокалов цвят
Дала, честит рожден ден! Желая ти много щастие и късмет! Бъди здрава!

Деси, добре дошли! welcome

# 197

mrstraetz
Честит Рожден Ден, Далка! 
Букет от нежни пожелания
дарявам ти с две ръце
и радост, щастие, любов
желая ти от все сърце!

smile3510

И от мен една лека почерпка за днес!! Ей така, без повод!!

# 198
ДАЛА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН

# 199
Дала, честит рожден ден и от моето семейство, всичко най-хубаво да ти се случва Simple Smile   bouquet

# 200
DALA-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ВСИЧКО НАЙ-НАЙ,ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ  bouquet
Desert-аз не съм за магазин,ще изгоня клиентите,както често си сменям настроението Laughing
ще се справиш,още не си свикнала,най-важно е да се държат добре с тебе  bouquet
лека вечер

# 201
Здравейте!  Wink Има много хубава изложба от ФК на долу към морската  Wink България 360 градуса,120 въздушни фотографии! Красота!!!
  bouquet

# 202
Честит Рожден Ден , Дала !
Много здраве и късмет !  bouquet

# 203
Здравейте!  Wink Има много хубава изложба от ФК на долу към морската  Wink България 360 градуса,120 въздушни фотографии! Красота!!!
  bouquet

Mr. Green Oхооо, кога беше тя във София.... Хората и тениски на мъжете си накупиха...  Mr. Green

Катенцееееее, слънчице, ми виждам те аз "зеленка" и ти се радвам, радвам, а отсреща - йок!! Е аз от къде да знам, аджеба, че по чуждите офиси се подвизаваш  Mr. Green
Дано "пехливанлъка" с институциите е бил успешен!

Далка, как мина празника, душко??  Hug  bouquet

Секси, аз нямах този проблем да си сменям настроението, по простата причина, че нямах такова  Mr. Green Обикновено се сдържах пред клиенти, но някои бяха просто скандални! Та те отнасяха!  ooooh!

Лека и спокойна нощ!  Hug

ПП - Като казах лека нощ - абе къде ни е Шехито, бе?? То така... без приказка аз не мога да заспивам...  Confused Thinking

# 204
Добро Утро На Всички!! Как Сте???  Wink   bouquet

# 205
Добро утро дами !
Вчера бяхме извън града ни на плаж и ето последни фотоси на моите момета .

# 206
Dala, честит рожден ден и от мен (извиянявам се за закъснението)!Да си жива и здрава и само хубави емоции да те съпътстват!
Рали,съжалявам,че така без приказка трябваше да си легнеш,ама днес ще се постарая да наваксам.Бях до Гърция и се върнах преид малко.Не сте писали много,та бързо ви изчетох  Mr. Green
Деси, добре дошли!Хайде разпускайте сега!
Дани, много сладки морско-бебешки снимки!
Кате,достатъчно миткане по инстанции,стига толкова викам аз.Че то иначе ще луднеш!
Усмихнат ден на всички!  bouquet

# 207

http://es.youtube.com/watch?v=bc2Rsd7n7JM&feature=related

СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА НА ВСИЧКИ   bouquet

Хубаво беше-имаше и изненади....и в личен план  bouquet JoyХубаво е да е Лято -да е топло и ..да имаш Рожден Ден  Joy

# 208
здравейте и от мен
ние снощи бяхме на гости в Мъглиж при баба ми и сега се прибрахме -голяма радост беше,но Даяна от смяната на климата е с за4ервено гърло та в4ера бяхме и на доки-но се размина и без АБ
сега след малко пак ще излизаме Grinning
дани страхотни снимки Heart Eyes
ина4е скайпа ми е постоянно online bowuu

# 209
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДАЛА!!!
ВЯРВАЙ В ТРУДНИТЕ МОМЕНТИ,СМЕЙ СЕ КОГАТО ТЪЖИШ.ЛЕСНО Е ГЛАВА ДА ОТПУСНЕШ,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ.ЖИВОТА КАЗВАТ Е ИГРА,В КОЯТО ВСЕ НЯКОЙ ПОБЕЖДАВА.АКО НАИСТИНА Е ТАКА,ДА ПОБЕДИШ ТИ ПОЖЕЛАВАМ.БЪДИ КАТО ТРЕВАТА-ИЗПРАВЯЙ СЕ КОГАТО ТЕ ГАЗЯТ!БЪДИ КАТО КОКИЧЕТО-НАМИРАЙ ТОПЛИНА,ДОРИ В СНЕГА!БЪДИ КАТО ЗВЕЗДИТЕ-БЛИЗКА И ДАЛЕЧНА,ДАРЯВАЩА ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
     http://uk.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q   

Общи условия

Активация на акаунт