79та арабска приказна ,слънчева и гостоприемна тема

• 31 175
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Честити Рождени дни на Катето и Дала и Честита годишнина на Другарче!Пожелавам Ви да имате всечко, което не се купува с пари и пари за всичко останало!
Моля да ме извините за зъкаснението ,но тези дни нямах възможност да се включа.Гледам и останалите не сте много активни ,къде изчезнахте??
Абра,има ли новини?
Деси,добре дошла!
Кате Мар.,как сте?Ще ме правите ли леля?Не се ослушвайте!Сладолед хапват децата ,ама и аз покрай тях...лошо ,че на мен веднага ми се лепва на д-то. Hug
Олд,къде я приказката за днес?Хайде ,простено ти е,но ни зарадвай с някоя лентичка,че нали си знаеш-тук е заразнооо.
На всички много Hug Hug Hug

# 211
  • сред маслини и портокалов цвят
Искам да ви почерпя, защото днес се навършват 15 години, откакто сме заедно с моя мъж.
Бяха щастливи 15 години. Благодаря на съпруга си, че ми даваше  опора, сила, надежда и любов през всичкото това време!
Благодаря на Бог за това, че ме срещна с този мъж и за щастието най-сетне да имаме нашето малко момченце!
Да ви е сладко!

# 212
Ясмин-Честита годишнина! Да сте живи и здрави! Да  се обичате ,подкрепяте и уважавате с мъжа ти още дълги години!И нека Господ Ви дари с още малки слънчица като Каруми!

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 04:29 от magda_mm3

# 213

4естито на вси4ки които имат повод да празнуват днес-нека здравето,щастието и оби4та са постоянни гости в домовете ви,а сбъднатите ви ме4ти да се множът
ясмин целувки на Каруми-най добрият подарък за годишнината Heart Eyes
а сега кафето

лек и успешен ден на вси4ки

# 214
Тарикмом, забавна жено! Честит Рожден Ден! Да си здрава, весела и много обичана от твоето голямо усмихнато семейство!   bouquet

Ясмин, Честита годишнина и на вас! Още много години да сте заедно и все така да се обичате. Целувки на най-голямата радост - Каруми!

На всички мили мами и предстоящи такива - много весел петък и усмивки и дано е добър завършек на работната седмица.
Ето от мен една напитка за уютно събуждане!

Магде, радвам се, че сте добре и момчетата хапват сладолед с пълна сила. Тук в нашата общност тече с пълна сила проект "бебе", мъжът ми вече пита всеки ден ни съм ли бременна вече и ме подпитва да не ми е лошо.     

# 215
Добро утро , мили дами !

Тони , Честит Рожден Ден !Пожелавам ти много здраве , щастие , късмет и любов в живота !

Ясмин , все така да си доволна от всеотдайния ти съпруг и дано скоро и при вас щъркел да дойде с вързопче !

# 216
Ясмин, честита годишнина! Още много по 15!

Тони, честит рожден ден! Много усмивки и късмет!

Да си подсладим малко деня, момичета!
Магде, наистина много се надявам да е силно заразно... Hug

# 217

Успех на романтичките !

# 218
От името на романтичките - МЕРСИ! Hug  bouquet

# 219
И аз така да се каже МЕРСИ от името на романтичките. А я сега дайте нещо за бебета? Бебестимулиращо така да се каже.  Hug  bouquet  bouquet Heart Eyes
Предварително благодаря!

# 220
# 221
Кате , повече кекс и не го мисли ще дойде от само себе си .
Аз на времето като дойдох в Италия преди 8 години направих много лош цистите .
Нали бях нелегално пребиваваща и ме беше страх да отида и на лекар та така мина ми , но бебе не идваше .
След няколко месеца отидох на частно при една гинеколожка .
Прегледа ме жената и каза да не го мисля това , че са ми запушени тръбите , каза и да не мисля за бебе то само ще си дойде като му дойде времето .
На следващия месец бях бременна  е стана така , че го изгубих , но явно такава му е била орисията .
Така продължихме с опитите и нищо чак година и нещо след това забременях със Самира и ето ме сега през година и малко ги направихме три броя .
Та така и на вас ще ви дойде ред само търпение и пийте фолиева киселина щом сте започнали с бебе правенето ! Naughty

# 222
Тони-Ч.Р.Д. Живей сега,Усмихвай се сега,радвай се на това,което имаш днес и се бори за всичко онова,което искаш да имаш утре!!!
http://www.123greetings.com/birthday/birthday_wishes/wishes47.html

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 13:43 от magda_mm3

# 223
  • сред маслини и портокалов цвят
Тони, скъпа адашке, честит ти рожден ден! Много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти!

Момичета, благодаря за пожеланията! Да ви се връщат! Hug

Деси, разбрах от rafaela , че Зейтуни имат нови автобуси, с тях ли пътува?

rafaela, изпразни си кутията, че ми връща ЛС-то!

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 14:46 от jasmin

# 224
Дала, ЧРД и от мен. И само сърчица около теб да има.

Тони
, и на теб скъпа ЧРД, добре, че погледнах последните мнения. Нека щастието никога не свършва за теб.

Ясминке (Тони Wink), честита ви годишнина. 15 г. са сериозно постижение. Нека останалите 50 изтекат само в любов и радост.

Дани, много е сладка малката Ясмин. Hug

Деси, как са старозагорските стари познайнички? Wink

Кате Акхиал, как си? Пиши. Стимулиращо казват бил витамин Е. Аз пих два месеца преди да забременея.

Наистина е пуст форума, гледам поздравите са от сряда още, сега не сме ли петък? Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 14:29 от amal

Общи условия

Активация на акаунт