Маша за коса. Ефект: страхотни вълни

• 187 588
  • 833
  •   1
Отговори
# 570

Аха  Grinning

Първоначално смятах да си я поръчвам от Америка, но след офертата да я купя за 142 лв реших, че не си струва риска, още повече, че за да дойде от Америка имам цената на пресата (макар и доста по-евтина и със същите качества)+ цената за доставка+ факта, че  най-вероятно ще е за 110 волта (и може би само с накрайник няма да стане. Някои електроуреди са предназначени само за Американския пазар и в такъв случай трябва да се ползва трансформер на ток (или както се казва) от 110, на 220 волта, което нещо представлява една огромна и тежка буца, която трябва да се включвам първо в тока, а пресата в нея, иначе ще изгори..

Аз лично не бих рискувала с евтина преса с керамично покритие под въпрос, защото косата ми е третирана и ползвам само преси с термостат и специални предпазващи и съхраняващи косата покрития  Peace

След последното миене на косата, пак се направих, но ме заваля сняг, намокрих се и вълните ми спаднаха..Жалко за времето, което отделих за има-няма един часов ефект  Crossing Arms Другия път при влажно време няма да се къдря, ам ще си се изправя..Ама пусти мерак  ooooh!

П.С. Искам някакъв хубав препарат за термозащита..Някой да препоръча ?

# 571
това нещо ново ли е ???
Какъв е ефекта някой знае ли?

Според мен с нея ще стане косата на *вафлички* newsm78

# 572
Да, това е за вафли.

# 573
Да, ама съм виждала само тази, която прави триъгълни. Стана ми ясно.Мерси.

# 574
  • софия
Аз постигнах горе-долу същия ефект с преса за 10лв (от Т-маркет Пловдив).
http://i114.piczo.com/view/1/o/5/b/d/1/7/u/7/8/2/h/img/i251118224_49814_7.jpg

(Съжалявам, че снимката е отрязана така, но не се сетих да си снимам само косата)

Каква е пресата?

# 575
Момичета с тази преса става перфектно.Преди малко я пробвах на една позната.Неузнаваема стана.Явно повечето незнаят как се работи с нея.Ще сложа  адресче на което дават как се работи с такива маши Wink

# 576
  • Стара Загора
Аз постигнах горе-долу същия ефект с преса за 10лв (от Т-маркет Пловдив).
http://i114.piczo.com/view/1/o/5/b/d/1/7/u/7/8/2/h/img/i251118224_49814_7.jpg

(Съжалявам, че снимката е отрязана така, но не се сетих да си снимам само косата)

Каква е пресата?
И мен ме интересува Peace

# 577
Здравейте,момичета!Получих си вече поръчаната двурога маша на Бийбилис и е страхотна!Излиза някъде около 70 лв + доставката-а тук е 150 лв. Peace

# 578
  • Стара Загора
Здравейте,момичета!Получих си вече поръчаната двурога маша на Бийбилис и е страхотна!Излиза някъде около 70 лв + доставката-а тук е 150 лв. Peace
От кой сайт си я поръча?

# 579
# 580
Би ли дала точен линк за въпросната маШа, че неЩо не я намирам във въпросния сайт.

# 581
  • софия
Би ли дала точен линк за въпросната маШа, че неЩо не я намирам във въпросния сайт.
Аз намирам тази: http://www.hairsupermarket.com/p/714.

# 582
Да,това е тя! PeaceСтрахотна е,става хубаво и на едната пръчка и на осморките.Пръскайте с по-силен лак защото ме направиха с по-слаб и на другят ден вече беше се поразвалила.Ще сложа снимка някой път Peace

# 583
Moята не дойде  Sad и сега се чудя да се пробвам ли да я поръчам тази на Ревлон от амазон<чрез една фирма правеща доставки> или да изчакам в магазина да се заредят с машата и да я чакам по пощата да ми я пратят Tired.

# 584
Аз намирам тази: http://www.hairsupermarket.com/p/714.
Да,това е тя! PeaceСтрахотна е,става хубаво и на едната пръчка и на осморките.Пръскайте с по-силен лак защото ме направиха с по-слаб и на другят ден вече беше се поразвалила.Ще сложа снимка някой път Peace
Първо това е BaByliss не Babyliss Pro което значи че не е професионалната. Разликата е, че професионалната е не само с керамично, но и с турмалиново покритие. То създава още повече отрицателни йони и по този начин предпазва косата повече.
Второ никога не слагайте лак за коса защото разваля точно това керамично покритие. Има специални спрейове, които предпазват при топлинна обработка и задържат прическата по дълго.

Общи условия

Активация на акаунт