Маша за коса. Ефект: страхотни вълни

• 187 522
  • 833
  •   1
Отговори
# 585
Уффф, не мога да се оправя нито с Амазон нито с Ebay .  smile3515  Как става момичета?  В амазон тези ми харесват и цената добра, но как да поръчам? дали правят доставка до БГ, Колко ще струва доставката?  В Ebay едни доставки  ooooh! . Айде момичета помагайте, който пазарувал вече.  Praynig

# 586
Уффф, не мога да се оправя нито с Амазон нито с Ebay .  smile3515  Как става момичета?  В амазон тези ми харесват и цената добра, но как да поръчам? дали правят доставка до БГ, Колко ще струва доставката?  В Ebay едни доставки  ooooh! . Айде момичета помагайте, който пазарувал вече.  Praynig
Какъв ти е проблема с Амазон и Е бай? Първо трябва да се регистрираш! Не му е мястото тук, но ако нещо не ти е ясно ми пиши на лична или на oleg.d@freenet.de и ще ти обясня. Ах забравих, аз не съм момиче но ще се опитам! Laughing

# 587
  • софия
От Амазон не правят доставка до БГ (освен на книги и CD). Има фирми посредници за поръчка от там.
За eBay има цяла тема тук. Преди това трябва да се регистрираш в PayPal. Дори и с доставката повечето неща излизат на по-добра цена от тук.

# 588
Про фризьорка при която ходих се правих така често.Тигава по изложения струваше 170лв пресата,но е много тежка и е трудно сам да работиш с нея,иначе щях да си  я купя.Харесва ми как става косата с нея,и ако намеря някоя по-лека,явно не трява да е професионална ще си я взема веднага.

Totally*Av4e, Специално към теб, защото изчетох всичко в темата изписано. Определено мисля,че си най-наясно с нещата.
Снощи за прът път влязох в тази тема. Хвана ме яд, че по-рано не потърсих за нея. В неделя си купих ето тази маша за коса http://remington.bg/product/19mm-masha-za-kadrene-remington-protect-shine-cif75 ( естествено много по-евтина, но абсолютно същата марка и т.н, просто е от магазин...). Имах за цел да си я купя да си правя къдриците, които реално прави тази преса с която се прави Златка и ня която има толкова сложени снимки във форъма - Barrel нещо си беше - тройната. Аз показах на продавачката на списание какви къдрици искам и тя ми препоръча тази, която си взех, изобщо не ми спомена за тази по-скъпата и хубавата, която реално ми трябва.

Въпросът ми е, би ли могла да ми пратиш някакви снимки на модели или нещо подобно, какво може да се получи като къдрица с моята маша, която съм взела?  Много ще ти бъда благодарна!  HugЗа тройната ще изчакам още известно време, че съм се поохарчила напоследък

# 589
А извинете някой може ли да ми каже как става доставката от ебей къде си даваш адреса кога се плаща и с дебитна карта става ли  Rolling Eyesмерси много  Embarassed

# 590
  • София
Второ никога не слагайте лак за коса защото разваля точно това керамично покритие. Има специални спрейове, които предпазват при топлинна обработка и задържат прическата по дълго.

Make up Pro, а на други, професионални марки можеш ли да споделиш термозащитни- фиксиращи продукти ?

# 591
Иля много си ранно будна мила,а ти изпробвали машата,доволна ли си  Hug

# 592
  • София
Иля много си ранно будна мила,а ти изпробвали машата,доволна ли си  Hug

Ани, страхотна е, много съм доволна.  Crazy  Hug

# 593
Браво радвам се  Hug и аз съм много доволна само дето съм се правила два пъти досега
с нея  Crazy

# 594
nqkoi moje li da mi otgovori ako znae

# 595
# 596
Момичета, пресата ми е от магазинът на Лореал на ул. княз Борис 1 номер 147.

а да попитам в софия ли е този магазен че смятам да отида да си я взема и дале още я има ; не бях чула че лореал имат и техника супер мерси  Simple Smile

# 597
  • София
Момичета, пресата ми е от магазинът на Лореал на ул. княз Борис 1 номер 147.

а да попитам в софия ли е този магазен че смятам да отида да си я взема и дале още я има ; не бях чула че лореал имат и техника супер мерси  Simple Smile

Магазинът се казва Илиада, представителство на Лореал. Техниката им не се води с марка Лореал, а с марки като GAMA, чиито представители са те.

# 598
и аз съм навита за поръчка от ebay, обаче въобще не съм наясно. Ако има възможност, включете и мен  Embarassed
Бройте ме и мен!

# 599
  • София
Момичета, тъй като никой не пуска снимки след като се е правил с машата, а предполагам на всички нас, които се колебаем дали да си я купим,би ни било интересно, ето няколко след вчерашния фризьор:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=336912

Правиха ме около два часа  #Crazy! Много ми хареса ефекта, обаче не виждам как бих могла да го практикувам в домашни условия. Оставям да споделят как се оправят сами момичетата, които вече са си купили пресите, защото аз се разколебах след вчера!

Общи условия

Активация на акаунт