65-а междуЩАТСКА магистрала, порим с 65 км/ч, от Алабама до Индиана...

• 16 522
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
мда и пилотите им бяха грозновати едни такива...

Grinning
ето това е аргумент.... Mr. Green

cubbit, добре дошла. Simple Smile стига си се крила  Grinning кажи малко за теб?

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 06:24 от Зора

# 136
Хайде да не говорим за стюардеси и пилоти, понеже се сещам за България Еър  Rolling Eyes doh

# 137
Радвам се да чуя добри отзиви за Virgin. Аз бях много очарована от дизайна в кабината на самолета, бели кожени седалки, хип осветление, приятен персонал, high tech и най-вече сносни цени. С удоволствие бих пътувала с тях на дълъг полет. Simple Smile
Тандури, този сайт ми даде цена на билет от порядъка на $3,300 на билет, но наистина, че имаше смяна на полети от Европа направо за Варна. Отказвам се да гледам повече, че само се дразня.

# 138
Хайде да не говорим за стюардеси и пилоти, понеже се сещам за България Еър  Rolling Eyes doh
хаха, те са в специална категория Laughing

аз пък останах с лоши впечатления от Юнайтед на отиване тази година. Една от стюардесите направо си правеше физиономии на отвращение докато чакаше зад пълничък и бавен пътник да седне....след това не забелязах дали бе хубава или не ...

мимоска, свекърите ми използват от Сиатъл SAS, не знам кои са им партньорите и дали имат връзки до Б-я....

аморитка, шоколада е зеленчук Laughing Много, много ме зарадва това откритие Flutter

cubitt, добре дошла в темата!

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 08:46 от benson10

# 139
Пътувала съм с тях, но тази год нищо не предложиха. Сменят се самолети в Копенхаген и мисля, че партньорите им са Луфтханса.

# 140
Mimoska, не може да няма по-нормална цена, все пак зависи и кога ти трябват билетите, след колко време е връщането и т.н. Нашите билети са около 4000 за 4-мата. Трябва просто да се разтърсиш. Все пак зависи и за кое време става въпрос, ако искаш да пътуваш след 1 седмица, определено няма как да са по 500$ билета.
Може би има значение обаче, че е от Сиатъл, защото при нас има много възможности- и през НЙ, и през ДС, не знам как стоят нещата при вас, в момента и нямам възможност да потърся.
Успех и дано намериш каквото ви трябва! Peace

PS: Сега погледнах през Малинчо- 1290$ на човек от Сиатъл през Далас, от Далас до Лондон и от Лондон до Варна. Потърси и на други места, явно, че има! Peace

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 07:33 от Tandoori

# 141
Winx, Зора, benson10, мерси! Simple Smile

mimoska, Virgin Atlantic сега летят предимно с airbus-и. Аз лично останах доволна. Ние дойдохме с тях, защото летяхме от София, а не от Франкфурт (като начална точка). Много комфортно, чисто и приятно. Стюардесите не ги заглеждах, и въпреки че през цялото време ми беше лошо си спомням ясно гласа на капитана, който беше направо убийствен.  Wink

Учудена съм от лошите мнения за Луфтханза (не само в тази тема). Вярно, моите впечатления са от преди няколко години, но са приятни. На нас често ще ни се налага да летим с тях, за да използваме смяната във Франкфурт и се надявам да не са толкова зле.  Confused

# 142
Уиз Еър сега започнаха да летят от София до Варна, но е май от стария терминал, тъй че трябва да се прехвърляте и багажите са проблем също - май че чарджват по 15 евро на кг отгоре разрешените по 20 на човек. Иначе до Варна летят редовно от Будапеща (много неудобно време) и Виена (много скъпо). Сега има много чартъри, но не знам как става с тях. Май има полет от Лондон но е по много неудобно време.

MrsG, аз съм много доволна от нашето Монтесори, но е наистина от място до място. В нашата градина имаше просто много добра учителка и Марти я харесваше. Аз избрах по удобство, нямаше как другояче, и просто случихме. И аз смятам че за сега смесените групи не са проблем.

Аз съм леко стресната, защото в Индия много бомби напоследък нещо станаха, а аз от вчера съм тук...да се надяваме, че това е било и повече няма да има...
На всичкото отгоре Луфтханза стачкуват от днес и не знам как ще се прибирам в четвъртък........

# 143
  • У дома
И аз само с Луфтханза съм летяла и съм доволна. Като си спомня само колко ми струваше първия двупосочен билет до Ню Йорк - $440 в добрите стари времена.

Да ви се похваля - вчера Мая изигра първото си българско хоро.  Simple Smile Бяхме на много приятен рожден ден, където имаше страхотни танцьори на народни танци. Напълниха ми душата, че се и пораздвижихме.

Благодаря ви за шапките. Моята приятелка още се чуди дали може без шапка, защото сърце не и дава да се харчи за нещо, което никога повече няма да и потрябва. Ама нейсе - тя на един континент, свекървата, която никога не е виждала - на втори, а отиват да се срещнат на трети. Голяма одисея.

# 144
Не мога да ви изчета момичета Embarassed. Направиха ме на луда последните два месеца в службата Crazy. Отделно бандата ме държи непрестанно в напрежение. На малката ми щерка е отказан достъп до къщата, където гледа едно дете. Може да го "пасе", но в къщи. Тя си взима паричките за  baby siting, а аз чистя поразиите. Забраната дойде след последният "готварски" подвиг. Следите са били по.... стените, пода, мокета... абе из цялата къща ooooh!.
Да се похваля- на леля ми са и дали виза да ни дойде на гости Joy. Разбрах преди 10 мин (това е и повода да вися по "малките" часове). Милата  ooooh! .... не знае какво я очаква  Grinning. Иначе, вече със съпруга ми направихме план къде да я заведем (без да знаем дали ще и дадат виза). Имам куп отпуска (която тази година ЩЕ ползвам, за да не ми изгори като предишната година)

# 145
  • WA, USA
Не мога да ви насмогна да чета, но видях че обсъждате агенции за билети. Аз винаги ползвам Мария от Payless.bg и ми е давала най-ниските цени, супер обслужване, не сме имали проблеми досега. Можеш да си направиш и сам резервация през сайта им, което най ми харесва, защото мразя да говоря по телефон или пък да чакам на е-маили. 

# 146
Влюбил се е да гледа и за Шапчо и Шапча по youtube (то си е доста дебилно- малко като телетъбис), ама барбароните направо ги мрази...
Софко, как се пише това Шапчо и Шапча? А татко Барба? Аз имам мили спомени от тези филмчета.

Също така знае ли някой къде да намеря сем. Мейзга?

Cubbit, как летяхте с Върджин от Соф? А обратно как може да се лети с тях, щом нямат Соф като дестинация? Комбиниране на авиолинии? Аз съм голям фен на вс. Ричърд Брансъново в бизнес и благотворителност сферите - изключителен човек.

Аморитка, няма как да не я харесам тая диета - I'm a chocolate addict.

Хиър, жената може да е просто тежък случай на дезорганизираност.

Добре дошла, Ирена!

# 147
  • Boston, MA
Успях да чуя снощи Джордж Майкъл - засега води класацията ми за live act - невероятен глас. Концертът започна час и половина след обявеното време, защото самолетът му закъснял, през това време всичко живо се накисна в алкохол. Нали се сещате каква гледка е баскетболна зала, пълна с жени и гей мъже, всички вързали кънките. Супер весело. Аз бях сама, и си намерих много приятели, които ми правиха комплименти за блузата, обувките, косата, ходихме да пушим на скрито, такъв купон отдавна не ми е било.  Grinning

# 148
Фея-кръстница, от Лондон летяхме с тях. От София до Лондон с България Еър. Това последното няма да се повтори никога вече, ако билета да е с много по-евтин. Толкова нерви и време загубихме заради БЕ, че стотинка повече няма да видят от нас. Като се сетя за това и пак се ядосвам.
Имам предвид, че ако си бяхме литнали от Франкфурт, както възнамерявахме, нямаше да сме с Virgin Atlantic. Сори за подвеждащата информация. Blush Аз си мислех, че е ясно, че VA летят от/до Лондон.

sipirumi, този сайт не го знаех. Мерси!   bouquet
Много хубави цени (Total: $797.28) ми предлагат с Луфтханза за НЙ-София през Франкфурт към края на годината.

P.S.
Също така знае ли някой къде да намеря сем. Мейзга?

Това съм го пропуснала. Аз ги бях смъкнала преди време от един немски тракер, дублирани на немски. Записани са на диск. Дисковете ми са на съхранение в Европа, но може да се измисли как да ги получиш, ако нямаш против немския дублаж (то не че много се говори...).

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 18:14 от cubbit

# 149
Feq,
http://www.clip4e.com/play_neveroqtnite_prikliutcheniq_na_semeis … zga.htm&rel=1
Ima и още из нета,на нашите деца не им хареса,оставила съм го за друг път

Общи условия

Активация на акаунт