Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от продуктите на разпродажба в Children's Place и ToysRUs?
Какви са мненията за органичните продукти и генетично модифицираните храни?
Какви са алтернативите на сиренето за готвене в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от продуктите на разпродажба в Children's Place и ToysRUs?
-
Какви са мненията за органичните продукти и генетично модифицираните храни?
Мненията за органичните продукти варират, като някои хора ги предпочитат заради по-добрия вкус и вярват, че по-вкусните продукти могат да задоволят сетивата с по-малко количество. Относно генетично модифицираните храни, има различни мнения, като някои се притесняват за възможни здравословни последици, докато други ги разглеждат като повод за шум и паника.
-
Какви са алтернативите на сиренето за готвене в България?
-
Какви са мненията за анимационните герои като Дора, Спондж Боб и Барби?
-
Какви са алтернативите на белтъка от яйце?

Като се прибера ще видя линка, че тия тука моите с теслата всичко кълцат...
... някъде около 8 серии с български дублаж си бях смъкнала с ДЦ++ от хъба на Мегалан, докато си бях в БГ, обаче забравих диска някъде по бюрото. А, тука П2П програми не ползвам, щото не си знам правата. Но много ми беше смешно от първата серийка, която загледах, как целия блок се беше натъпкал у съседа да гледат каубойски филм... какви времена бяха, те децата няма как да го разберат 

, добре поне че техния кампус сейфти ги следи за каските