65-а междуЩАТСКА магистрала, порим с 65 км/ч, от Алабама до Индиана...

• 16 519
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
Бубка, завиждам, за концерта и за купона. И няма ли да ви дойде малко множко, бе, госпожа, спрете се.
Вчера Джордж Майкъл, след една седмица Колд Плей... Crossing Arms
Всъщност как ми напомни само- бях гледала, че Дж. Майкъл ще е по моите земи на 3 Август май беше, ама съм се замотала и сега надали вече мога да се уредя с билет.

# 151
Ох, тия стюардеси.  Laughing Аз пък нещо не мога да се заглеждам, и ми се размиват в една обща униформена физиономия. Единствените, които са ми хващали окото по снимките, са на Сингапурските авиолинии. Но не съм летяла никога с тях. На летището в Милано видях обаче веднъж един плавно носещ се техен екип, и ми дойде да сменя дестинацията.
Биз, кофти ... дано каквито гадости е трябвало да станат в тази Индия, са минали и заминали.  Rolling Eyes

# 152
Анет,  omm Като се прибера ще видя линка, че тия тука моите с теслата всичко кълцат...

Cubbit, благодаря за инфото. Аз нямам нищо против немския, ама децата не го знаят. Дано линкът на Анет ме отвежда към дублаж на БГски.

# 153
  • Boston, MA
Бубка, завиждам, за концерта и за купона. И няма ли да ви дойде малко множко, бе, госпожа, спрете се.
Вчера Джордж Майкъл, след една седмица Колд Плей... Crossing Arms
Всъщност как ми напомни само- бях гледала, че Дж. Майкъл ще е по моите земи на 3 Август май беше, ама съм се замотала и сега надали вече мога да се уредя с билет.

Купих си билет на черно пред залата, само за $40, така че може би и при вас ще има.

# 154
A, e za момента "от пред залата го купих" питам....не те ли е шубе, че може да е фалшив...тук какви ли е истории се разказват Rolling Eyes
  Линкът от Анет бичи та знае ли се....с бг аудио...Пища Хуфнагел Laughing сууупер!!!
 Добре дошли, нови попълнения Mr. Green

# 155
Феичка, Chapi Chapo и barbapappa ги намерих в youtube. Бенсън беше намерила и книжки с Татко Барба някъде, аз попадах само на някакви библиографски (дали това е израза?!) издания от по $200 нагоре. Малко ни бяха анимационните филмчета като малки, и за повето деца барбароните бяха върха... ех, спомени.

Ах, този Пища!  Joy... някъде около 8 серии с български дублаж си бях смъкнала с ДЦ++ от хъба на Мегалан, докато си бях в БГ, обаче забравих диска някъде по бюрото. А, тука П2П програми не ползвам, щото не си знам правата. Но много ми беше смешно от първата серийка, която загледах, как целия блок се беше натъпкал у съседа да гледат каубойски филм... какви времена бяха, те децата няма как да го разберат  Mr. Green и слава богу.

Още малко за детски филмчета, онзи ден в един от сандъците с намалени ДВД-та в Уолмарт намерих Мечето Ръкспин- 20 серии (ОЧЗ, Елби и Туиг, нали се сещате), обаче без ужасно смешния български дублаж- нищо не струват...

# 156
Фея, Татко Барба е Barbapapa...
писали сме със Софко по едно също време Simple Smile
Книжките намерих няколко из нас, иначе не можах да намеря никъде да ги продават...

счупиха ни прозореца на колата, айде отиде ми деня в разговори със застаховки и т.н. Rolling Eyes

# 157
  • Boston, MA
Тине, моят скалпър имаше билет за $150 кинта, който продаваше за $100 (а сигурно и за $80 щеше да го даде), но признавам, фана ме параноя, реших, че $40 кинта и да ме минат, бива, затова минах с евтиния билет, проблеми нямаше.

# 158
Софко, благодаря ти! Моята майка ми даде една древна голямоформатна книжка с барбароните и Аля много ги хареса. Ще я пробвам, да видим. Иначе имаме и "Ум белия делфин", и "Ну, погоди" от старовремските хитове, ама напоследък не съм се сещала за тях. Обикновено пускам на децата нещо красиво на Дисни или Пиксар (на БГски), а напоследък гледат често свободната анимация Big Buck Bunny.

Ръкспин беше много вървежен. Даже си имахме ОЧЗ бандичка в у-щето Grinning

Бенсън, съчувствам ти...

А Хърши е егати готиното място, честно! Това ни беше първото ходене в амер. увеселителен парк; стопиха ни се лагерите от 12 часа смях и забава.

# 159
...обаче без ужасно смешния български дублаж- нищо не струват...
А беше време на професионален превод....сега е Sick
 Бубка, и аз така май ще го раздавам, ще се пазаря за не повече от $50...та да мога да прежаля Laughing
 Бенс, счупеното е на хубаво! На мояата баба Наста й счупиха стъклото по Коледа преди време...после имАхме много хубава година bowuu
  Не сте го забравили и този сладур, нали ? Grinning

# 160
  • usa
благодаря още веднъж за поздравленията за рождения дена на първородната!

не сме, мой данушка много го харесва, гледа го редовно на ютубата.

блажка, верно много се колоезди по нашия край, да им се чудиш как набират по тези баири. няма лято, няма зима, няма дъжд, върти педалите този народ и вечер по тъмното даже...по едно време градът се водеше най-френдли към колоездачи в страната. навсякъде има пътечки за колелета и общо взето ги пазят колите, но аз така и не смея да колоездя по улиците. виж, силвия кръстосва махалата с колелото с приятелки, но едната и дружка я блъсна кола преди десетина дни и мойта щерка като че ли се стресна, от тогава не е излизала с колелото.

а аз как се стоварих на тротоара преди малко докато разхождах песа! спънах се в разбитата пътечка и се пльоснах в цялата си прелест... и двете ми длани са доволно ожулени, нищо не мога да правя и най-вероятно цял ден ще вися тук и ще рася мъдрост...

# 161
миз, честита ти тийнка на патерици.

И по нашия край се колоезди много Confused. За мен колоездачите са по-непредвидими от децата - никога не знаеш дали и кога ще ти изкочат пред колата, дали се движат по правилата за колите или за пешеходците или в комбинация от двете. А станфордци са отделна категория направо Laughing. Получавам сърцетуп и сърцепляс като трябва да карам в техния кампус - там стоповете за нищо ги нямат  Crazy, добре поне че техния кампус сейфти ги следи за каските  Laughing

# 162
За мен колоездачите са по-непредвидими от децата - никога не знаеш дали и кога ще ти изкочат пред колата, дали се движат по правилата за колите или за пешеходците или в комбинация от двете.
И мене ме е страх, като има колоездачи на пътя. Не бих имала нищо против част от данъците ми да отидат за алеи за тях.

# 163
Мацки да направя едно запитване...тук с какво мажат пъп4етата на новородените беб4ета и някой имали идея откъде мога да купя продукти на  WELEDA  и по специално   WELEDA Wecesin pluver,търсих онлайн но тоя продукт не го намирам тук изоб6то

# 164
amoritka, за съжаление Weleda, Penaten и някои други немски марки се намират много трудно тук, не в пълния асортимент и често на невъзможно високи цени.

Аз щях да поръчвам техни продукти онлайн - от техния сайт и от тук, но една приятелка от Германия ми беше на гости и ми донесе доста неща.

Тази пудра, която търсиш, и аз не я намирам никъде, освен в европейски сайтове. Има много немски сайтове, които предлагат шипинг до тук на прилични цени, но само за един продукт не си заслужава.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт