65-а междуЩАТСКА магистрала, порим с 65 км/ч, от Алабама до Индиана...

• 16 499
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Направо не е за вярване как лети времето, скоро май баби ще ставаме.  Laughing

кикикиккики  Grinning

# 181
Сикс монтс  Shocked...йееее, партиии  Party
 Искам да запитам омъжените за американци..кхъм..."тече" една боза по тв-то...ще се женят някакви хубавци. Наистина ли е такава треска сватбата за американеца/ката? Организации, клетви, пръстен, рокля...цветята...Така си се стичат нещата, или е до човек. Понеже абсолютно навсякъде го представят по един и същи начин из филмите, та да сверя дали е така и в живота? Момента с клетвата да взема на прицел. Винаги ги дават как се тръшкат....с дни седят чорлави на дивана, пишат, късат, хапят устни....Осветлете ме, моля ви  Grinning
 А може би треската е такава и за българите( и всички младоженци по принцип), просто по нашите филми не са ми наблягали, аз пък сватба не съм имала, та за туй така инфантилно звуча...Да поясня, преди да ме анатемосате  Mr. Green

# 182
Тинке, зарежи това, ами годежния пръстен трябвало да е равен на 6 месечна заплата! Това го разбрах, когато мъжа ми притеснен идва да ме пита дали го очаквам, защото в работата така му били казали че се прави.  Shocked

# 183
Хохохох...аз не веднъж съм ви казвала, че откакто съм тук, гледам филмите инак...и виждам, как много неща преди(да дойда тук) бяха "като по филмите"...а сега са: "мче то си е така" Сватбо-истерията няма да се окаже преувеличена...интерестинг....

# 184
Мацета мерси за съдействието...но не намерих каквото търся.

Ами и ние не сме имали сватба с мойто мъж.Подписахме в Германия и после живота ни грабна,забременях.....Аз искам сватба в България, малка, но с много вкус,само с най близките ми хорса,4е то инъ4е неможем да се съберем  тия 4ужбини....но изпуснах момента за6тото мъжо бе6е военен и исках да е с униформата а аз като от приказки с голяма рокля,ама на напуснахме тъпата амия и за добро 4е няколко пъти бяхме аха да се разведем само заради проблемите около армията.Пръстена трябва да е колкото 2 месе4ни заплати задължително с диаманти....иди 4е разбери.Не 4е не се кефя на моя годежен пръстен напротв но и за 200 долара да бе6е няма6е да кажа не!Ама това си е тяхна им американска традиция.Даже имам и пръстена на бабата на Крис който е с косми4на антикварна стойност и все о6те ми е много неудобно 4е е в мен,естествено не го нося от страх да не го загубя 4е....знам ли какво 6те 4уя,той от бабата на бабата на бабата.....хахаххах

Утре най-накрая ве4е ми пристигат пералнята и сушилнята ще пера цял ден.

Абе аз май съм мноооооо зле,открих най накрая де са ми щ,ш,ю на клавиатурата.......

# 185
Тинкей да не си гледала тази боза по НБО-то със Робин Уилямс където той е свещенник ...супер тъп филм.
При нас с Дан лично всичко се организира за 2 седмици и толкоз,той не е наблягал на никакви такива превземки нито пък някой от семейството му,то това всичкото идва от нежния пол,нали затова има реалити шоу брайдезила  Rolling Eyes .

Пръстен годежен получих 2 г след сватбата(след като завърши у-ще),мен ми беше все тая и даже ми беше малко сладко кисел този момент но как да е ,така искал човека ,уважавам и нося само дето живита ми беше по добър преди пръстена ,сега кошмари редовно (че ми е паднал камъка а аз не мога да го намеря ) плюс че ми пречи като извършвам ежедневни дейности и т..н Но пък Дан се дразнеше също много(а и аз ) от мъжкия пол ,че щом като нямам голям камък на ръката значи не било истина че сме женени,ако те били женени за мен лелеее каъв пръстен съм щяла да имам на ръката....коментари от този сорт.Затворих им устата след това де ама защо трябва камък да нося за да ми валиднат релейшъншипа Rolling Eyes
Ето това ме дразни мен - малък пръстен носиш= мъжа ти не те обича много ,голям пръстен =обича те много ,и същевременно гледаш пародия на "звездите" които носят на ръцете си цели диамантени планини и които поставят рекорди за кратки бракове. Crazy

Бубка...много мерси за Дж.Майкъл алерт , аз отивам на 31ви ...след 2 дена  Mr. Green - обожавам целият му репертоар ...I think it's amazing  Wink
Тина що не си по близо бееее да ходим заедно

агентке...много ви е сладка позьорката с " а ла брус лий"  позата Laughing

# 186

Мария, забравих по-рано, стискам палци и успех Hug

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 19:11 от benson10

# 187
Zora  да не се кикоти, щот на Атти  Hug и е широко около врата със синчето, да и е жив и здрав, а ние с  теб със щерките ще броим минутите прибрала ли се е или не и ще зареждаме с патрони за глиган  Mr. Green

Вики, ще предам на моето Брус Лийче топлите ти пожелания  Grinning

Тино, имаш време да наваксаш и с тая емоция  Flutter да не забравиш ледената скулптура, щот иначе не се брои за ам сватба  Crazy

И аз знам за 6-те заплати = годежен диамантен, но моят каза, че ще се откаже от гражданство преди да потроши толкоз пари за някаква традиция  Crazy В крайна сметка получих линк към БлуНайл и бюджет, в който трябваше да се събера заедно с издизайнирания от мен годежен пръстен... събрах се, даже оставих за меден месец на Ривиера Майа - не съм ли жена за чудо и приказ  Party

Сватбата ми отне само 4 мес. мъки, но си я правих сама и даже ми и хареса резултата... смокинг се избира и виртуално, НП  Mr. Green
Опсссссс, аз съм на сватба след 2 седмици, но е китайска и отсега умирам от любопитство, след като изтървах индийската! Трябва да снимам поканите, да видите за какво произведение на изкуството иде реч!

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 06:06 от Agent Provocateur

# 188
Iii-hahaa ... нинджата  Laughing
 Аз ви питам, тези дето сте с опит да кажете...най-вече за американци женените да ми пеят как е:) не ме кандардисвайте за сватба Mr. Green
 Агенткей, имаше някакъв сайт, дето ти даваше инфо, какво станало на рожденната ти дата...та релийз дейта на Kung Fu Fighting  баш на моят РД бил  bowuu

# 189
  • USA
Ааа, много е смешна Ангелина с това бясно кукуригу.  Laughing

Не съм спец по лак за нокти. В момента съм със Sally Hansen и ми харесва. Имам и на L'oreal - и той бива. Аз също само за крака ги ползвам.

# 190
Бази/топ лак  - http://www.enailsupply.com/index.asp?PageAction=VIEWCATS&Cat … JQCFRItxwodvWc-Rg

Лакове - горното + OPI + виетнамците, дето ме лакират с лак за 3 лв. и съм перфектна седмица  Peace

Заедно са ви релийзнали, думаш  Shocked обещавам да не ти досаждам и да натъртя, че съм ти фен гоУем!  Grinning

# 191
Ми да, беее...аз съм се родила, и в моя чест т'ва оглавило радиостанциите  Flutter
 Мазни ми се, мазни....аз съм егоцентричка Twisted Evil  мухахааа....

# 192
И ние сме на сватба след месец ама нашата покана дойде за църквата и толкоз ,казах на Дан да пита ще има ли празненство след това или...той питал казала му жената че да и че ще е в църквата-сега се чудя аджеба  ще има ли музика ,алкохол явно няма да има .Някой да е ходил на такава само в църква  newsm78

Днес на детски РД бяхме ,хората направили воден слайд навънка ,игри бол ...чудеса НО ме подразни избора на храна,потрудили се за забавата но храната джънк от всякъде.Торта,хот дог,чипс във всякакви разновидности,захаросани до забрава напитки...Елла естествено се нахвърли като невидяла(щото е така де)
Викам си не можаха ли един плод да имъдрят от някъде,нещо грозде , ябълки ,пийч ....и те не са скъпи ако е за бюджета.  ooooh!

тина ...де го тоз сайт

# 193
Вики, да, същият филм, хахаа...той мен ме гледа...и за пореден път ме втрещиха с тези клишета-подготовки  Crazy
  Няма да се сетя за сайта...знам че беше за музика...какво е било хит в САЩ и Англия, кое е излязло тогава, ей такива, натъкнах се случайно, доста отдавна...
  Има ли някой, дето не е канен да ходи на сватба скоро  Mr. Green

# 194
 Grinning Те там  във филма май  трябваше да пишат защото свещенника им каза че трябва ,иначе незнам дали щяха.
Супер тъпо е да си изливам любовните послания които са супер лични пред 300 човека,ума не ми побира тази показност. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт