65-а междуЩАТСКА магистрала, порим с 65 км/ч, от Алабама до Индиана...

• 16 508
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Мерси за бързият отговот.Май 6те трябва да и пратя моята Simple Smile пудра а тя като им падне пупа да ми я прати обратно не6то такова...

# 166
  • USA
Аморитка, на пъпчето слагах само спирт. Пудра не съм използвала.

# 167
Аморитка, Веледа съм виждала само в Whole Foods. Купувала съм им крема за ръце, взимам бебешката паста за зъби за Бети. Пудра не съм търсила и не знам дали внасят. Аз само спиртосвах пъпчетата и на двете моми.

# 168
Довечера , на тишина и спокойствие ще прочета какво сте писали Peace
Стискайте палци днес ми е първия работен ден  Praynig. Радвам се, че шефа като за начало се съгласи на 5 дена по 6 часа , а след 2 седмици  минавам на нормален работен график. Такива нерви ме тресат, като че ще ходя на среща

# 169
  • USA
Мария, стискам палци да мине спокойно и както искаш. Как е крака?

# 170
Amoritka, Веледа купувам от местния кооп, има много асортименти, не мога да се оплача. Гледай в местните ти health stores. Ако искаш ще погледна за тази пудра тук дали я има и да ти я пратя от тук.

# 171
В youtube ги търсех преди време, но намерих само на унгарски -

А Mezga Csalad

A аз си спомням с умиление и "Бенджи, Закс и Звездния принц". Има ги и тях, дори на български. A от България си донесих дискове със "Смърфовете".

MVKfingerscrossed

Привет на cubbit!

# 172
cubbit, стилисима - добре дошли!

аморитка - при мен освен на вече споменатите места има Веледа и в Walgreens!
/аз не съм ползвала и 3 бр. пудри домъкнати от БГ все все си стоят запечатани, а днес правим 6 мес/

Бубс - пощо ходиш сама на концерт на такива знакови секссимволи  Thinking свиркай следващия път, и аз да пооплакна очи и уши!

Атти - какво става с оназ работа?  Hug

Ние големи фенове на колелата, еле па аз  Mr. Green на доста шофьори съм докарала и докарвам удар, и сега ми се връща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green тук карат тези, дето не са на ролери, а не са на ролери тези, дето са с коли = всички сме на колела  Crazy

# 173
  • usa
Ние големи фенове на колелата, еле па аз  Mr. Green на доста шофьори съм докарала и докарвам удар, и сега ми се връща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green тук карат тези, дето не са на ролери, а не са на ролери тези, дето са с коли = всички сме на колела  Crazy

ролерите и аз сме от различни планети... не мога да се задържа вертикално върху тези приспособления за придвижване и това. но велосипедът е друго нещо. в бг си ходех на работа и въобще се придвижвах в общия случай с с колело, но там съм работила най-много на три километра от къщи. а тук имам 8-9 мили и то по магистрала, ако я избегна стават и повече, абсурд да стигна до там с колело в 6.30 сутринта. навивах съпружието да ме пусне да ходя на работа със скутер - веспа или нещо от сорта, ама той не поддаде... кой щял да ми гледа децата като минел през мен хамъра?

# 174
Тук при нас е много добре направено за колелета. Е, не на всякъде де, но ако имаш късмет си близко до greenway-a и е супер удобно така, изолирано е от останалия трафик и е много зелено. Моя мъж така ходи на работа, по 30км на ден, няма да ви обяснявам след това колко е уморен, но това си е добра загрявка. Simple Smile

Агентке, още не знам нищо (и по този повод не мога да спя по цяла нощ)  Confused

# 175
WELEDA  вTarget

Не знам дали имат всичките им продукти. Виждала съм и в магазините им, не при бебешкото, а при козметиката.

# 176
  • usa
Тук при нас е много добре направено за колелета. Е, не на всякъде де, но ако имаш късмет си близко до greenway-a и е супер удобно така, изолирано е от останалия трафик и е много зелено. Моя мъж така ходи на работа, по 30км на ден, няма да ви обяснявам след това колко е уморен, но това си е добра загрявка. Simple Smile

а нашите пътечки са част от шосето, рядко са отделени от него. но така или иначе, на работа трябва да съм в 6.30, толкова рано аз почти не функционирам и с колата цепя минутата, с колело ако тръгна най-вероятно ще ме уволнят до две седмици поради системно пристигане малко преди края на работното време...

# 177
  • Boston, MA
Агентке, следващия път непременно! (сетих се да ти звъня вече като бях вътре, абе мъжът ми май верно ми разправя, че някакъв вид амнезия имам).

Къбит, добре си дошла на раздумката!

# 178
Марлела, Agent Provocateur, Бубка, мерси!

Бубка, кюбит съм на кирилица.  Wink

Аз имам едно питане за лаковете за нокти. Извинявам се, ако темата вече сте я обсъждали.  Embarassed
Кой ще ми препоръчате за домашна употреба?
OPI - не съм доволна много, на третия ден или е напукан, или е олющен по краищата.
ESSIE - слагали са ми го само в салон и изтрайва по една седмица, но не знам и в домашна употреба ли е толкова качествен?  newsm78
BORGHESE - гледам, че усилено се рекламира по списанията

Отворена съм за всякакви предложения и ви благодаря предварително!   bouquet

# 179
Агентке, честити ви 6 месеца! Направо не е за вярване как лети времето, скоро май баби ще ставаме.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт