65-а междуЩАТСКА магистрала, порим с 65 км/ч, от Алабама до Индиана...

• 16 492
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Уинкс, когато е платен предварително целия билет цената се определя при възрастта към датата на купуване. Какво имам предвид- като пътувахме така, аз купих на Калин билет като беше на 1.10г, пътуваше без място на отиване. На връщане пак беше без билет и място, защото билета ни беше купен предварително.  Peace

Тандури, специално гледах сайта на Луфтханза. Информацията ти явно е стара, защото там пише следното.

Please note that the age limits (infants: under 2 years, children: 2 to 11 years) count from the departure date - and not the date of booking!
If you book a flight for December 20 on December 2 and your infant's 2nd birthday is on December 10, you have made the booking for a child and not an infant.

http://www.lufthansa.com/online/portal/lh/us/nonav/local?nodeid= … 1000390#ancN65614

# 76
значи обърне се човек за малко и вие начуквате десет страници , с които после отиди, та се справи Crossing Arms...
вие докато си хортувате сладко, аз официално станах майка на тийн и от сега нататък ако говоря по-несвързано и от досега, не ми се връзвайте, легендите разказват, че тийнеджърството се отразявало тежко на родителите.
отивам да ви чета, ако имам нещо мъдро да кажа по обсъжданите теми, ще се върна пак...
Честита рожденичка, миз! Да ти е жива, и здрава, и все така хубава, и умна!

# 77
Миз честита ви тиийнка ,знам за какво иде реч ,племенницата е на 15.5  Rolling Eyes и почва да става още по страшно  Crazy

Аааааа Тандур тъкмо се изкефих на тая ти ми играчка и сега разбрах че на нашия стейнлес стийл хладилник не щат да се лепят подобни магнити,само отстрани ама не става защото е вкаран във дупка  Confused.Иначе имаме всякакви подобни пъзели с букви и дори дъска с магнитни букви но като че ли това е повече фън...жалко Tired

# 78
  • USA
Миз, честита рожденичка! Да е много здрава и да не и да изкара тийн годините по-леко!   bouquet

# 79
Миз, да ти е честита и усмихната и палава, тиийнката... а и ти покрай нея Simple Smile

# 80
Тандури, специално гледах сайта на Луфтханза. Информацията ти явно е стара, защото там пише следното.

Please note that the age limits (infants: under 2 years, children: 2 to 11 years) count from the departure date - and not the date of booking!
If you book a flight for December 20 on December 2 and your infant's 2nd birthday is on December 10, you have made the booking for a child and not an infant.

http://www.lufthansa.com/online/portal/lh/us/nonav/local?nodeid= … 1000390#ancN65614

Зоре,  аз пътувах така с Малев, моя приятелка пътува така миналата година пак с тях. Не знам дали не е до авиокомпания, но аз като пътувах, Калин беше на 1.10 месеца и аз купих двупосочен билет. И в двете посоки той пътува като инфант, защото билета беше предплатен. Това пита и момичето доколкото разбрах, ако се купи билета малко преди да навърши 2 г връщането дали е пак като инфант.  Peace

Вики, вземи една обикновена dry-erase дъска, която е магнитна и може да и ги лепиш там.  Peace

# 81
миз, честита рожденичка, хубави години ви чакат....  Grinning

Тандури, не ми се спори, просто казвам, че има вероятност авиокомпанията да има различна политика..

# 82

специално гледах сайта на Луфтханза.

И за другите авиолинии е така.
Лично не бих рискувала да се заядат и да не мога да се прибера. Багажни такси има вече, а камо ли дете над 2  да е безплатно Peace

Вики , и нашия хладилник е така Simple Smile
Има само едно място над диспенсъра за водата, където може да се лепи на нашия.

Миз, честита тинейджърка. Сега кажи провеждала ли си разговор за с-ек-с-а Simple Smile

аморитка, каква разлика има в Икеа-та тук и в Германия? Току що се завръщам от там и се сетих в колата, че ти спомена нещо такова.
---
Последният майстор си тръгна в 1.30 от сутринта Crazy Това за няколко напукани стени, представям си ако беше да поправят нещо по-голямо Rolling Eyes

отивам да гледам уот нот то уеър...малИ станала съм ТВ адиктед от както се върнах от Бг ooooh!

# 83
Бенс, едни майстори веднъж правиха един прост гардероб цял месец  Laughing

Аморитка, браво за тежката работа! Колко време ти отне сама да правиш всичко?

МисГ, да я нацелуваш Фиия  Joy

# 84

.....

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 08:57 от MVK

# 85
  • usa
благодаря ви, дами, за поздравите, да ви се връща!
Миз, честита тинейджърка. Сега кажи провеждала ли си разговор за с-ек-с-а Simple Smile

аз темата за секса и бебетата съм ги покрила отдавна, от всяка гледна точка, но като започнаха да наближават рисковите години, започнах да го пазя в тайна и да се правя, че не съществуват...ама илюзии нямаме, нема да ни се размине секса, само се надяваме да ни се падне в лека форма, ако има такава, де. не знаем точно на какво се надяваме. накратко описано, не ми се става баба преди 65 годишна възраст и не съм готова да посрещам татуирани рападжии с обици на всички възможни и невъзможни места... ама ако ми ги доведат, ще преглъщам, ще се усмихвам и ще сервирам таратор и сърми, кво ще правя???

от много приятно джаз концертче се прибирахме току-що! добре, че са другарчетата да ни измъкват чат-пат от водовъртежа на деца и ежедневие... иначе забравяме, че живеем в приличен град с нормално население и сносна атмосфера и култура...

# 86
Тандури - прави са останалите, вече когато купуваш билет питат, на каква възраст ще е детето в деня на на пътуването. Минаха годините с евтините билети....  Tired Ние току що се изръсихме 2500 за 2 билета и то от/до София, отделно ще купуване от Варна Crazy, 4 часа ми отне снощи да ги дебна по уебсайтове и телефони, тъкмо намериш билет и хоп изчезне. БТУ, в последно време експидия много добри цени дава, ама с 1000 прекачвания. Тъкмо се чудех как ще изкараме с дневни билети само Simple Smile и прочетох поста на Пумпал..... ще ми се вземе здравето на връщане. Дано само сега с по-голямо дете да е по-лесно. Ама по принцип то май нощни полети за Америките няма, все са през деня, нали? И най-важното - ще летим през Хийтроу, но не на БА терминала, да видим, това как ще мине.

Имам чудене - взехме 3 места едно до друго, дали няма да е по-добре да вземем една двойка и едно място през пътеката или отзад? Просто се чудя, прозореца винаги е много интересен за Марти, а пък така ще си седим в средата и нищо няма да види.
Отделно се чудя и мая дали ще ни пуснат имиграционните, абе..... ooooh!

Миз - честита ти тиийн девойка! Гледам, че и на Мимоска детенцето е на годинка днес Simple Smile. Честит ви първи РД.

# 87
миз,да ви е здраво момичето!

# 88
  • Boston, MA
Миз, да ти е жива и здрава, весела и умна (все така) щерката!

Тандури, прави са момичетата, всички вече питат на колко ще е детето към датата на пътуването.

# 89
иначе забравяме, че живеем в приличен град с нормално население и сносна атмосфера и култура...
Хвалеха го преди 2-3 дена вашия град по радиото с това, че хората масово започнали да ходят на работа с колело покрай цените на бензина, и че допринасяло за европейската атмосфера. Та се сетих, че мога да им сферя информацията с данни на очевидец ...  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт