65-а междуЩАТСКА магистрала, порим с 65 км/ч, от Алабама до Индиана...

• 16 522
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Прави сте момичета за билетите за деца след 2 годишна възраст....Няма значение кога е закупен билета, а възрастта на заминаване. Преди година наистина е било различно, а сега както е тръгнало ще почнат и на собствените ни кг да ни таксуват. Аз мисля, че ще изчакам до другото лято, понеже не ми се рискува да пътувам сама с дете,а и то на такава цена. Щях да уча лятото, но се отказах да взимам класове. От работата щяха да ми дадат месец отпуска и щеше да се получи идеално, но нищо до година ще планувам по от рано и няма да се учудвам на цени на детски билети.
Биз- Аз също намерих същата цена за билети за мен и за Адриан до София чрез vayama.com....А до Варна цените са поне $300 по-високи и всичките полети минават през София. Преди 3 год като че ли имаше повече избор до Варна директно от Лондон или Виена.
П.С Сори за подлъгващата чертичка. Адриан всъщност става на 2 в понеделник, а не на една. Незнам защо спря да отчита, трябва да я отстраня.
Приятен уикенд на всички!

# 121
МисГ, от къде го изнамери тоя екземпляр  Joy

Зори, хайде честито ви и второ зъбче  Laughing

Ирена, добре дошла  Hug

# 122

Хиър
, аз за зла участ съм експерт по такива разправии с хазаи. Кажи първо като се изнесохте направихте ли снимки? Все още ли са във вас ключовете? Имате ли нещо писмено отправено към нея, че ще се изнасяте? Като за начало аз бих започнала да комуникирам с нея само писмено, с регистрирана поща, като запазваш копие от всичко, което и пращаш.
Ако си спомням правилно ти си в Кънектикът, ето тук намерих малко повече информация, която може да ти е от полза:
http://www.jud.ct.gov/Publications/hm031.pdf
Както и това:
http://www.cga.ct.gov/2007/pub/Title47a.htm

Атти, благодаря ти! Написахме й писмо, че ще се изнасяме, но него не го пазим, но имаме отговора й. Аз сега виждам, че ние сме виновни, че не сме й дали новия си адрес писмено, както явно повелява закона. Ще й напишем веднага, с обратна разписка. Ако не върне депозита, разбрах къде да подам жалба.

У нас има копие на ключовете, което искаме да й върнем. Другото е, че искам копие от вече изтеклия договор, което тя мотае 14 месеца. И това ме притеснява повече от депозита, щото може адски да ме провали пред имиграционните.

# 123
Девойки, поръчвали ли сте цветя онлайн за доставка в Щатите? Някакви препоръки?

# 124
Пуууу,най-накрая да ми остане минута да седна и аз на тоя комп.То я единия 6те играе на игри я пък дребоса 6те слу6а песни4ки....

ИКЕЯ Питсбърг е много малка,персонала не е дружелубен и неиска да съдейства ама за ни6то,само това е разликата.Аз затова мисял да поръ4вам само онлайн ако искам не6то.А и детската занималня неискаха да вземат дребоса въпреки 4е бе6е в линийката на ръста.....

Ремонта-махане на мокетите в цялата къ6та,боядисване,слагане на ламинат и тапет4етата ми отнеха една седмица.Имам да довър6а банята-6те къртя стара и 6те слагам нова мивка и да си полу4а мебелите и 6те съм по4ти готова

# 125
Мимоска, аз съм си запазила в момента билети до Варна без да се минава през София, но от локалното ни летище в Олбъни, не от НЙ и даже ми излиза по-евтино отколкото ако пътувам от НЙ до София ( и Варна).
С каква авиокомпания търсиш? Досега полетите, когато сме летяли до Варна винаги са били директни до там без да се минава през София?

# 126
amoritka, и ти всичкото самичка ли ще го правиш ooooh!, за банята става въпрос, а и за другото , което вече е готово Shocked ooooh! #Crazy

# 127
Ами няма кой да помага,на6ия татко работи стра6но много и не му остава време.Ама моми4ета една солидна мобилизация и много воля и вси4ко се постига.

За лубителките на 6околад4етата....

Диета за отслабване!!!

Не можем да ядем телешко, заради "лудите крави" ....

Не можем да ядем пилешко... поради "птичия грип"

Не можем да ядем яйца... Salmonella

Не можем да ядем свинско   .   тъй като и свинете са се разболели от птичия грип..

Не можем да ядем риба... тежките метали са отровили водата, а оттам – и рибата ..

Не можем да ядем плодове и зеленчуци...инсектициди, хербициди...

Hmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!

M

M

M

M

M

M
M
M
M
M
M

Май ни остана само шоколадът!!!!!!!!

Шоколадът е зеленчук
**
Шоколадът се прави от какаови шушулки/чушки.

чушка=зеленчук

** захарта се изтегля от захарното цвекло .

** лешниците са растение, категория " зеленчук"   .   Така че шоколадът e зеленчук.

**

** Ако продължим нататък , шоколадът съдържа и мляко, така че е и здравословна храна .

** стафиди с шоколад ,  портокалови резенчета в шоколад, всичко това са плодове, така че можем да си хапваме на воля от тях .

** не чакайте!  - - -
"STRESSED" четено отзад напред = " DESSERTS

# 128
Време ми е да се запиша и аз във вашата американска темичка. Досега тайно наминавах само.  Embarassed

amoritka, тази шоколадова диета много ми допада!  Wink

# 129
Тандури,

КЛМ и NW предлагат билети до Амстердам и от там с Bulgarian air до София и после до Варна. Lufthansa имат билети до Фрахкфурт- София- Варна. Поне това ми предлагат като търся полети от Сиатъл. На скоро пътувах с Virgin America до ЛА и бях много доволна. Интересно ми е дали презокеанските им полети с Virgin Atlantic са на същото ниво.
 За сега се отказах да се връщам това лято, трудно ми се вижда да пътувам сама с дете и сега "убивам мъката си" с двойна доза шоколад. Simple Smile

# 130
Mimoska, не знам за Сиатъл, аз си намерих през сайта, който блажка каза  lessno.com през Виена, директно във Варна се каца. Преди съм пътувала и през Букурещ така.
В същия сайт в момента намирам от Сиатъл пак през Виена директно до Варна, с Юнайтед, Малев и Австрийските авиолинии.

# 131
Поне това ми предлагат като търся полети от Сиатъл. На скоро пътувах с Virgin America до ЛА и бях много доволна. Интересно ми е дали презокеанските им полети с Virgin Atlantic са на същото ниво.

Веднъж сме летели с тях от Ню Йорк до Лондон, и бяхме много доволни.
От София до Варна летят и Wizz Air. Имаха оферта за 1-ви септември (не знам дали все още я има) за полет с нулева цена на билетите от Варна до София, със заплащане само на таксите и багажа. Но ако ще се прави връзка с презокеански полет и носене на много багаж, не знам как точно ще излезе и дали ще е изгодно.

# 132
  • USA
Добре дошли на Ирена и cubbit!   bouquet Ще ви хареса тук Simple Smile.

Аморитка, много ви е хубава детската стая! Браво на теб!

Хиър, дано да се оправите с хазяите!

# 133
На скоро пътувах с Virgin America до ЛА и бях много доволна. Интересно ми е дали презокеанските им полети с Virgin Atlantic са на същото ниво.

На същото ниво са  newsm10

# 134
С Върджин Атлантик дойдох насам през 2005- самолетът беше Боинг някакъв, от най- големите, имаха дисплеи на гърба на всяка седалка с по 7-8 програми, а стюардеските бяха всички млади и хубавички... Интересно е как се появяват в комплект, тракат с токчета и развяват червени палтенца... мда, все изпускам да ги снимам в тоз момент:lol:... Сравнено с по- малкия Боинг, с който пътувах за последно в посока Франкфурт, Луфтханза са пълна скръб- имах чувството, че и самолета и персонала са от Втората Световна Война  Mr. Green, мда и пилотите им бяха грозновати едни такива...

Общи условия

Активация на акаунт