Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от продуктите на разпродажба в Children's Place и ToysRUs?
Какви са мненията за органичните продукти и генетично модифицираните храни?
Какви са алтернативите на сиренето за готвене в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от продуктите на разпродажба в Children's Place и ToysRUs?
-
Какви са мненията за органичните продукти и генетично модифицираните храни?
Мненията за органичните продукти варират, като някои хора ги предпочитат заради по-добрия вкус и вярват, че по-вкусните продукти могат да задоволят сетивата с по-малко количество. Относно генетично модифицираните храни, има различни мнения, като някои се притесняват за възможни здравословни последици, докато други ги разглеждат като повод за шум и паника.
-
Какви са алтернативите на сиренето за готвене в България?
-
Какви са мненията за анимационните герои като Дора, Спондж Боб и Барби?
-
Какви са алтернативите на белтъка от яйце?
. Олееей, като чуех това боязливо "Булката да каже" за всяка дреболия, просто ми прилошаваше. И накрая пропуснаха единственото нещо, което им натяквах за добро утро и довиждане, а именно - набутаха царевица в салатата (аз съм алергична)
.

, не ги разбирам аз тези истории
. Хич не искам да се женя, но може и да ми се наложи поради емиграционни причини, но свтбата ще я пропусна при всички положения
не искам да те плаша, но по емиграционни причини е много вероятно да НЕ пропуснеш сватбата и да ти се наложи да запечаташ всички мурафети... после си носиш албумчето като доказателство и ти задават въпроси по картинка
от бала си не успях да се отърва, но И сватба няма да преживея
,казах 4е за парите които пла6там искам перфектна пералня без забележки.погледнаме тъпо-ами да ви дадем 100 долара?абе 4овек пералня за 1000 долара си къпувам искам я перфектна,ако исках да ми е по евтина 6тях да си я купя откъдето си купих хладилника с някои дефекти ама със 500 долара намаление....та и днес няма да пера
а ве4е имам камари.....
Бой няма от много години, все такива завивки ползваме.