Синдром на Даун

• 164 825
  • 1 074
  •   2
Отговори
# 885
  • София
 bdbaloni Честит Рожден Ден Галя.  newsm59 nbirthday
 hbday Пожелавам много здраве,щастие и усмивки.Много радост за мама и тате. happy bd baloni

# 886
 Tada Tada Tada

Галка, Честит Рожден Ден Simple Smile)) Чудна кукличка си и голяма порасти, за да радваш всички ни с усмивки и подвизи Simple Smile)) Бъдете здрави и щастливи, мили родители Simple Smile)  family

# 887
Хела и тук да Благодарим за хубавият Празник-беше чудесно. Hug newsm51
Дано Рожденничката не се изнерви от толкова много народ, който се изсипахме Crazy и не сме ви и вас притеснили.
Децата добре си пощуряха, Виктор(големият) едвам го изведохме и през целият път  повтаряше, че иска пак bowuuДайте да се организираме по-честичко  такива мероприятия -децата да играят с каките, а ние да си бъбрим. Flutter

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 19:53 от Deja Vu

# 888
Хелааа, сърдечни благодарности и от нас с Маги!!! Галка е страхотна и много ме изкефи с нетрадиционния подход към гасенето на свещите!  smile3525 newsm51 newsm51
Извинявам се на всички, които Маги лиши от деликатеси, но толкова й се усладиха... и благодаря за отмяната на тези, в чиито скутове и прегръдки се настаняваше, лакомницата. Хора, много са ни сладки дечицата  Hug Ще се вземем с Маги, днес го реших окончателно  Grinning

# 889
Green dream -толкова се радвам, че си взела окончателно това решение.  bouquetМаги е голяма сладурана-желая ви да изживеете пълноценно пропуснатото време  и вече да няма пречка която да ви раздели!
Наистина децата ни са страхотни и заслужават любовта ни. Heart Eyes

# 890
Xelaa,благодаря за чудния празник!Много ни хареса!Малката ти принцеса е невероятна!Рая август навършва пет години и ,живот и здраве,ще го отбележим в"Барбарони".Отсега ви каня-нали няма да избягате по морето!?Green dream-зарадва ме решението ти!Маги е чудесна и мисля,че ще бъдете щастливи заедно!Мама Ани-благодарско за транспорта!Васи успя ли да хапне или продължи да спинка?Целувки на всички мъничета!Лека и спокойна вечер!

# 891
Огромно благодаря и от нас, xelaa! Беше супеееееееееееееер! Simple Smile
Следващия път - непременно с Владко... и Момчил.
Снимки - като се върнем Wink

Green dream, поздравяваме те!

# 892
Здравейте,
   Сърдечно благодаря на всички, които не можаха да дойдат на рождения ден на Галя, за хубавите пожелания, а на тези, които дойдоха - за радостта, че се запознахме, за чудесните подаръци, за цветята и за хубавия празник!
   Рожденичката и мен изненада с гасенето на свещите, доста бързо и неочаквано ги угаси с ръчичка, но важното е, че успя, както се казва, и в огъня влезе, за да постигне целта. Като се прибрахме у дома и се видя в позната среда, отново се поокопити и започна да подръпва пакетите с подаръците и да надзърта в пликовете. Но нямаше много време и успяхме да разопаковаме само няколко от планината подаръци, затова днес ще продължим.
                Още веднъж много благодаря за всичко!.
   Изпълнена съм с впечатления, но след празника ми е малко хаос в главата, все пак не мога да не кажа това, което доминира като мисъл, а то е, че децата са прекрасни. И тук ще си позволя да цитирам нашия съфорумник Wolf, чието присъствие във форума доскоро беше загадка за мен, но вече не е: „И цветята са различни, и всички са хубави.”
   Пожелавам на всички хубав ден, с много шеги и веселие, пролет в душите и много, много целувки на децата!

# 893
anane - и ние сме Август.Вие кога сте?

# 894
Здравейте на всички!Нека денят ви бъде ведър,слънчев и успешен!Дежа ву, Рая е родена на 21 август-маминото лъвче!А вие?И да попитам нещо-на Рая нослето е като запушено,няма хрема,но понякога си посумтява малко.Според мен не е за капки.Карам я да си духа носа ,няма нищо...Става ми мъчно като се разсумти.Ако сте имали такава ситуация-какво слагате или какво давате?Точно беше се закрепила след грип...Личната ми каза да почна с Олинт-спрей,че да я пресече хремата,дето я няма!А до преди 10 дена беше на Виброцил!Ако можете да ми предложите нещо,...

# 895
Ние сме на 03.08  Simple Smile, ако сме тук по това време, може да им устроим заедно  празника. Blush
Със Стеримар пробвай и нашето носле понякога изглежда като запушено , но не е всъщност и не е болен, аз впръсквам от него.И Виброцил-но него ползвам ако е болен.
Хубава и успешна седмица на всички.

# 896
Здравейте всички Simple Smile) Присъединявам се към пожеланията за слънчева и чудесна седмица. Искрено се надявам всички дечица и мами, татковци, каки и батковци да са здрави и усмихнати. Днес бях на гости на Маги и учителките казаха, че разправяла на децата за рождения ден, а аз като я попитах "ти игра ли си с децата на рождения ден, уверено ми отвърна "да". Утре сутрин имам среща със социалния й работник или там, както се води, за да получа разрешение да я вземам спокойно извън градината и ще започне проучване, за да мога да си я взема. Стискайте палци! Поздрави на всички и целувки на сладурковците

# 897
  • гр. Карнобат
Green dream, пожелавам ти успех! Ще ти стискам палци и дано скоро с Маги се съберете!

# 898
Green dream, успех ти желая.
Ванина, благодаря за подкрепата във в-к "Капитал"
Лек ден на всички ви!

# 899
Стискам палци за Маги и мама!Дежа ву,"Стеримар" действа много добре!!!Рая цяла вечер спа спокойно,без да сумти!Благодаря ти!А за двойното августовско парти-да,да,да!Само дано не се втурнат всички на море,че това е май най-отпускарския месец...Ние ще си бъдем тук и живот,и здраве ще се организираме,нали!Слънчев ден на всички!Стискам палци и желая късмет за Маги!Xelaa,зарадвай ни с нещо за твоята малка принцеса!

Общи условия

Активация на акаунт