Февруари 2009 (5)

• 16 386
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
ВНЛ,PIS74f,  пожелавам ви успех и отлични резултати, консултирайте се и с друг лекар пред да се шашкате.
На мен на 1я преглед в 5 седмица ми казаха че имам киста, съмнения за извънматочна бременност и кух сак - после ревах 2 часа, а татито, милия се чудеше къде да се дене.

ioli, като прочетох това и се сетих за моята 4 сантиметрова киста. Първия път като отидох ме наплашиха едно хубаво. И на следващия път като се уверихме, че с бебо всичко е наред и си питам аз: А какво стана с кистата? И докторката ми вика: Каква киста? Аз не виждам нищо и измърмори нещо, че била се спукала.   Laughing

Аз рядко се включвам, че сега съм си вкъщи и не стоя много на компютъра. Като седна пък ми стига времето само да ви изчета.   Embarassed
Добре дошли на новите мами! На всички пожелавам здрави бебоци през февруари!    bouquet

Не знам ходили ли сте при някой  от "светилата", но аз от Марков имам много лоши впечатления. Претупва си пациентите за по 15 мин и се чувства много велик. Confused Мен поне ме подразни, но може пък с всеки да се държи различно.

Хубав ден ви желая.  newsm51

P.S. Извинявам се за предния пост, бях влязла с общия профил да добавя някои мами и после забравих да изляза.  Blush

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 09:38 от blueberrygirl

# 121
Добро утро и от мен! И на мен при първият преглед ми казаха ,че имам киста която ако сама не се спукала до края на третия месец трябвало да я премахнат оперативно. Сега на последният преглед ми казаха ,че я няма и е изчезнала и всичко е в норми.
Пожелавам на всички мами лека и безпроблемна бременност и само положителни мисли да  ви спохождат!!!
 zabche: ти при кого ходиш на преглед? Препоръчай ми някой "Специалист" за който си чувала хубави неща?
Лек и приятен ден!

# 122
Добро утро и от мен! И на мен при първият преглед ми казаха ,че имам киста която ако сама не се спукала до края на третия месец трябвало да я премахнат оперативно. Сега на последният преглед ми казаха ,че я няма и е изчезнала и всичко е в норми.
Пожелавам на всички мами лека и безпроблемна бременност и само положителни мисли да  ви спохождат!!!
 zabche: ти при кого ходиш на преглед? Препоръчай ми някой "Специалист" за който си чувала хубави неща?
Лек и приятен ден!

Shonita, тъй като и аз съм родом от Стара Загора и сестра ми роди съвсем скоро, мога да ти препоръчам един лекар - д-р Бузалов. Мисля, че работи само на частно (но не съм 100% сигурна), той следи цялата бременност на сестра ми и изроди племенничката ми. Знам, че са много доволни от него  Peace

# 123
  • София
Здравейте и от мен, мили мами Simple Smile

toni_83 , добре дошла и на теб  Hug

PIS74f,  zabche, mother-of-pearlS , аз казах ли ви че вчера е бил хубав ден Simple Smile Толкова нови мами и вие с хубавите новини... Въобще, все така да е занапред!!! newsm10

Svetla70, радвай се на спокойствието.. аз тука ежедневно се ръгам в градския транспорт и обменям флуиди /предимно пот, но има и слюнки/ с всякакви индивиди ooooh!

vessito75 , не знам някой да го е пробвал, но аз със сигурност ще опитам Simple Smile Само че вчера забравих да си купя... ама или днес или утре...

PIS74f , твоя проблем не съм го имала... но съм сигурна че всичко ще е наред...

В Н Л, аз имам раничка... Имам си я от поне година и половина.
Правила съм цитонамазка тогава /така и не си взех резултата, но док. каза че е ОК/, сега април - ПАП2 и някви други неща, които аз не можах да разчета, но док пак каза ОК /тогава правих и колпоскопия, каквото и да значи.. и тя беше ОК/
Сега за бременността пак ми взеха секрет, но не знам какъв е резултата.. предполагам ако има нещо док. ще каже...
Както и да е идеята ми беше, да не се притесняваш... Тя раничката явно няма да мине сама... но като се следи ежегодно /или по-често, според случая/ с цито-, няма проблем... Въпросът е да се хване навреме ако има някакво изменение и да се оправи...  Hug Спокич Simple Smile

ioli, аз ако вярвах на себе си а не на док., досега вече 3 пъти да съм го отписала това бебе Simple Smile, но това си е до моя смотан песимизъм /а по природа съм оптимист... и до сега във всичко ми върви перфектно... Общо взето каквото съм си пожелала се е случило... Еееех.. едни розови бебешки гащи си пожелавам сега Simple Smile / А на теб ти пожелавам успех в сряда!

blueberrygirl, и аз си мисля че "светилата" може да са отлични доктори, но славата ги поврежда нещо... Лорейн, така е според мен и с Коларова... Всичко май си е до късмет

Колкото до прегледите... аз затова искам и на частно да ходя.... то пак ще се върже веднъж месечно, но общо ще станат прегледи на 2 седмици, което е супер Simple Smile /то не че има май смисъл, особено по-нататък... но поне за мой кеф Simple Smile/

Аз снощи имах малко негативни преживявания в къщи, че правим ремонт и майстора е приятел на баща ми, та се бяха напили... а аз много се нервирам, ама се самонавивах да се успокоя... Въпреки това съм сигурна, че бебо го е изживял нервното и той.. както и да е, все пак живота не е все розов, та си има нужда и от такива емоции Wink

Аз от петък излизам за малко в отпуска, та имам да довършвам разни неща... /почти съм сигурна че няма да стане днес Simple Smile, но е възможно в някой от следващите дни да съм по-малко активна за да работя/

bouquet  bouquet  bouquet мами и ХУБАВ ДЕН Simple Smile

# 124
здравейте дами-мами!
 Hug добре дошли на всички нови бъдещи мамита!
мен снощи ме споходи отново феята на повръщането  Laughing тъй че обещавам вече да не се вайкам като нямам неприятни симптоми ами да се наслаждавам
пожелавам на всички един прекрасен ден изпълнен само с положителни емоции   bouquet

# 125
  • Стара Загора
Shonita,писах ти на ЛС.Само да споделя,че др.Бузалов също е страхотен специалист,както ти е казала Гери Колева.Миналата година той ,заедно с моята док ми правиха операцията. Peace

# 126
carbo, и аз точно за това си мислех. То май не само с докторите, ами с всички е така.

Записах си час във Фемина, казах за фетална морфология и те ме питаха в коя седмица съм. Като им казах, че съм още в първия триместър и те ми казаха, че не се правело фетална морфология, а ултразвуков скрининг за хромозомни аномалии. И за такова ми записаха час. Вие на такова ли всъщност сте ходили във Фемина?  Rolling Eyes Ако някой има идея що за чудо е това ще се радвам да я сподели  Hug Hug Hug

# 127
Я кажете на кой му личи вече, защото аз вече започнах да се издувам сладко.

# 128
  • пак там
Здравейте, маминки! Simple Smile Ей, колко напред сте избягали за четири дена... не мога да ви настигна Simple Smile

Ние в събота ходихме да гледаме бебо. Да бяхте видели чичко доктор как се опули, като видя размерите!!! Вече сме дълги 5,43 см - бягаме напред с цели две седмици по размери  Mr. Green И мърда, мъничето, маха с опашка... или там с каквото маха - не се разбра точно с какво Simple Smile Пола не можахме да му видим, ама доки каза, че още било рано.

# 129
  • София
blueberrygirl , аз на такова ходих - беше интересно Simple Smile Тук съм разказала: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=313871.msg8099312#msg8099312.... както и тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=313871.msg8104976#msg8104976

Лорейн, на мен ми личи от преди да забременея Wink
Но напоследък започна да ми се издува корема около пъпа, макар че бебо явно не е там, а някъде ниско над срамната кост... До преди седмица-две сутрин бях по-слаба и от преди, но вече целодневно си стои тумбачето... Мисля че до две-три седмици и 1-2кг отгоре ще ни личи на всички Simple Smile
Но да ви кажа, че тук докато бродих из дебрите на форума и снимките на отчетните съм видяла какво ли не:
mама в 6.г.с. с корем като на 6-7месец, както и мама в 30г.с., която имаше почти вдлъбнат корем Grinning

Рися , браво Simple Smile в 10та седмица сте по-големи отколкото ние бяхме в 11та  newsm10 Сега да не вземете да го научите юначето да бие по-дребните Wink

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 10:47 от carbo

# 130
За Дефламола, който carbo беше споменала - намазах се снощи - гърдите и деколтето. Днес кожата ми е по-глладка и з начително по-чиста. Ситните червени пъпчици, които имах, почти са изчезнали.

# 131
  • София
Здравейте момичета!Надявм се,че всички днес сте добре.И ако знаете как ви завиждам че сте софиянки.Тук при мен е голямата тъпотия.Няма толкова много бъдещи мами,а и да има ги вълнуват съвсем други неща.И ако не е докторката,която ми е приятелка не знам с кого мога да си говоря за бебо.Добре дошли на всички нови мами,лека бременност ви желая.А при мен глада нещо намаля,за което се радвам.Не че съм качила нещо,но...Аз също малко се притеснявах от моя запушен нос,но както разбрах това си е едва ли не нормално.Е,лека вечер!

Здравей, мила, аз живея в София, защото съпругът ми е от тук, иначе съм от Стара Загора, е, родена съм там и съм живяла там, но мама и татко са от Чирпан и двамата, та сега там живеят баба и дядо и още една баба, ще ходя скоро да ги видя, така че ако искаш да си поговориш с някого за бременността, пък и за каквото решиш, пиши ми на ЛС и ми прати моб. телефон, ще ти се обадя да се видим да пийнем кафенце някоя събота и неделя, или тази или следващата всъщност:)

# 132
 Simple SmileДобро утро на всички!Искам да ви попитам има ли мами който чакат бебета през февруари и живеят в чужбина.Аз живея в Германия.Чета колко много мами сме станали тук..и много ви се радвам..до но всички да имаме лека бременност и сладки бебчета....Ами на мен вече ми личи коремчето.....но е толкова хубаво това чуство.....Късмет.....

# 133
Рися, ние с теб сме с еднаква дата на термина, нали? А според твоята линийка, си доста по-назад от мен - много странно? Аз съм с термин 14.02 (изчислен по метода +7 дни - 3 месеца от първия ден на последния цикъл). Последно бях на преглед на 17.07.08 и видиозонът показа 10 седмица и 4 дни, което значи че в момента съм 12 седмица и 2 ден, тоест колкото теб, така че май линийката ти е объркана нещо. Иначе много се радвам, че всичко е наред и се развива нормално при теб  Peace

# 134
Здравейте и от мен. Да ви се оплача, вчера моята щерка нещо като се подплаши и падна на пода в хола и като си цепна устната, направо да не ви описвам какво изпитах като я видях в кръв и ревяща... То после й размина, сега е само подута и червена, но аз такъв стрес изживях, че си мисля какво ли е изпитало горкото бебе в корема ми, дано такива притеснения да не се отразяват  Praynig
На мен доки вчера ми каза да спирам фолиевата киселина и да започвам да пия витамини, вие до кога ще я пиете?
На мен коремчето ми личи малко вечер, но ако някой не знае, надали ще разбере, че съм бременна.
Иначе и аз да се представя накратко. От София съм, на 26 г., това ми е втора бременност, омъжена от близо 5 г. Сега си гледам палавницата, която е на 1,10 г. и завършвам магистратура - Стопанско управление.
Усмихнат и ползотворен ден от мен.

Общи условия

Активация на акаунт