Февруари 2009 (5)

• 16 385
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Ехаа, добре дошли на новите мами! Супер е, че ставаме все повече, така ще е по-весело  Grinning
Аз да се отчета, че днес бях на преглед. Бебока си е добре, развива се нормално, най-сетне ме регистрираха, че моят доктор чака да влезеш в 13 седмица и тогава прави картон. Аз ходя на частно, че с първата бременност си патих от лекарката, която ми води ЖК. Взима ми по 30 лв. на преглед. Днес ме преглежда и за съжаление ми откри раничка на шийката на матката, което ме обезпокои, има ли някоя мама, която да знае нещо повече. Взе ми и влагалищен секрет, дано всичко да е наред  Praynig
И аз страдам от запушен нос и то от доста време, явно така ще си го карам.
Лека вечер от мен!   bouquet

# 106
Emym, thanks за съвета за колата, ама не помага. Това го правех с кола или друго газирано, но действаше само през деня и против гаденето, вечер няма спасение, дано много скоро отшуми, че е доста неприятно.

# 107
Добре дошли на новите мами   bouquet
Хубаво е че се увеличаваме  Heart Eyes
И аз да докладвам - всичко днес при доки мина днес О.К!
Бебчо е наред, не спря да се върти и да маха - върви по напред отколкото е за седмицата,  и е по едро -..ама тя и Никол си беше едро бебе - 4кг. се роди ....така че...още един показател който накланя везните за секцио.....

# 108
  • Стара Загора
Shonita,аз съм от СТара Загора.!
Добре дошли на новите мамчета.Отбора се увеличава,това е страхотно!Пожелавам ви лека бременност! Praynig Hug
Аз също кихам ужасно шумно и ми се запушва носа вечер и сутрин Crazy ,но не смея да слагам капки никакви! Rolling Eyes
Днес си ревнах от щастие.Една позната от София,с която правихме заедно инвитро (тя прави ИКСИ) е забременяла спонтанно точно след несполучливия опит.Бяха я отписали,защото е с изчерпан яйчников резерв. Rolling Eyes,реагира много зле на стимулацията .

# 109
Охооо колко нови мами, само така момичета насам , народе да се множим  newsm10
 А аз мами да споделя- днес минах на прословутия ранен биохимичен скрининг. И понеже искат на него да си минал на ултразвук наи-много 3 дни преди това, та минах в самия Маичин дом при доцент Русева не при моя доктор за да стане по-барзо. Та въпросната доцентка още щом започна да ме гледа каза, че съм имала на предната страна на матката отвън миомен възел 5см. Shocked, което ме ужаси. До сега моя лекър ме е гледал 2 пъти и не го е видял, а тои си е огромен. Тя се усъмни, че можело и да е контракция, но каква ще е тази контракция newsm78. Та неините думи бяха, че за сега не пречел на бебо и трябвало да се следи дали ще расте, дали ще мърда на някаде и тогава да се мисли какво да се прави. Молбата ми е мами ако имате някаква информация да дадете насам, 4е така седейки в неведение се притеснявам повече отколкото да знам какво да очаквам.
 А иначе бебо се чувства прекрасно нухалната му гънка е абсолютно в норма, каза че съм 13.6 седмица и е голям 7.7 см. Като започна да  гледа него то не мърдаше милото явно си похъркваше, но тя го пораздруса да се размърда и то побесня горкото като се развъртя като вятърна мелница стана. То не бяха ръце не бяха крака обърна се към нас и започна да отваря и затваря очи и уста и доцентката доста трудно го укроти та да му види гънката на вратлето. Неописуемо е като изживяване. Та живот и здраве дано всичко е наред да си ги гушкаме съкровищата февруари месец. Стискайте палци и утре с резултата от биохимичния скрининг всичко да е наред, не че знам на кои да ги занеса да ги разчете ама неисе.....

# 110
Добре дошли на най-новите мамчета, аз преди малко се прибрах от лекар, пораснали сме 3,8 см, ще продължавам да си пия но-шпа и на 08.08. пак при док. Пари пак не ми взе, а и аз не се натисках Wink
Питах дали на 12.08 мога да пътувам за прегледа в СФ, каза ми да изчакам до другия преглед, да видим как ще се чувствам и ще преценим.

# 111
Здравейте и от мен!
Следя отдавна форума, но не се вкючвах от страх че имаше проблеми с бебчо и беше на кантар всичко. Но вече /чукам на дърво в момента/ всичко е наред. Терминът ми е за 02 февруари. На 25 год съм, от София и това ми е първа бременност. Видяхме го при доктора как рита и се върти и наистина много плаках, няма друго такова усещане.
Лека бременност на всички мами и приятна седмица   bouquet

# 112
Ехаа колко много нови мами имаме...добре дошли момичета, пожелавам ви успешна, щастлива, лека бременност, на финала здраво бебче!!!

Аз в сряда съм на доктор, и понеже май съм с по- късна бременност, я ми кажете в 9с ще се види ли нещо през корема? Не знам какво да очаквам  Rolling Eyes. Ако не се вижда тр да ходя при друг лекар, който има вагинален, че моя няма. Да се подготвя, да почвам да се наливам с вода от сутринта  Laughing.

ВНЛ,PIS74f,  пожелавам ви успех и отлични резултати, консултирайте се и с друг лекар пред да се шашкате.
На мен на 1я преглед в 5 седмица ми казаха че имам киста, съмнения за извънматочна бременност и кух сак - после ревах 2 часа, а татито, милия се чудеше къде да се дене. На втория преглед, оня тъпак от болницата на коремен ми каза, кухо е! Аз му се развиках и го гледах отровно, сигурна бях че всичко е наред, та ми направи вагинален веднага, и ми вика, аа всичко си има иделано е. Идеше ми да го убия. Сега чакам да чуя нови гениални мнения, да ви кажа, хич не им вярвам, и те не знаят какво точно става, само на статистика разчитат.
Така че мами, мили, вярвайте в себе си, програмирайте се с положителни мисли и всичко ще е наред! Hug

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 20:23 от ioli

# 113
Добре дошли ,мамита!Лека и безпроблемна бременност!
АЗ да ви кажа също почти нямам симптоми вече.Само бомбите ще експлоадират!Челопечене 2-В Пловдив Joy
Дидерончо аз ям доста плодове и нямам проблем със стомаха.Сега излизат сините сливи-хапвай си.Ибез това е по-добре да ядем плодове и зеленчуци.
Carbo тизнаеш ли някой да е пробвал Дефламола за тази цел.Звучи ми странно.
Момичета вие през колко време ходите на лекар.Аз ходих на 17  и сега док каза чак след средата на другия.Чувствам се добре ама май ми се ще по-често да го виждам бебо.За ехографа не ми иска пари.От другия път каза официално вече съм брем. и няма да плащам нищо.Още никакви изследвания не ми е правил обаче казва беббо си е супер и да не се шашкам.

# 114
Добре дошла, toni 83! Лека и безпроблемна бременност!  Hug
DARIMA- нещо ми се изгуби от поглед! Добре ли си?
Лека нощ, сладурки!   sleepuu

# 115
  • окр Пазарджик
Леле колко хубаво! Имаме си попълнения.
Добре дошли на всички нови мами smile3525 Пожелавам на всички лека бременност!!!
dideroncho  аз също имам проблем с ходенето до тоалетна , затова включих задължително в  ежедневното си меню мюсли спрясно мляко (към 12ч) и много плодове(по всяко време) и сега съм редовна всяка сутрин след сутришното кафе. Иначе до преди 2 седмици беше мъка , защото отказах цигарите , с което увеличих приеманата храна ( вече приличам на гуца Laughing) , въобще стрес за организма , тотална промяна в начина на живот. И сега ми се налага малко да напъвам , засега няма проблеми но по-нататък незнам ще видя Rolling EyesДано съм ти била полезна. И не забравяй да пиеш много течности! Чао , до утре!

# 116
Здрасти, мацки!
Привет на всички нови мами, наистина се множим, което е супер  bouquet
dideroncho, аз имам същия проблем със запека и онзи ден като бях на док го попитах кво правиме по въпроса, а той каза- Дуфалак, безобиден е, дава се на малки деца, така че няма проблем, три пъти по 1с.л.Пробвах, наистина действа Joy Иначе круши, сини сливи в съчетание с много вода, също изпитано и действа безотказно Laughing
Момичета, като ви чета как се шашкате, че нямате симптоми направо сте такива сладурки, няма страшно, радвайте се, не си вкарвайте отрицателни емоции, щото това и на бебето се отразява, колкото по-спокойни сте вие, толкова по- спокойно ще е и детето, така че не се хабете за глупости Rolling Eyes Няма нищо по-хубаво от това да изкарате една лека и безпроблемна бременност без да ви се повръща непрекъснато, да ви боли главата и разни други неприятни симптоми, е само от цицоболежа няма да се отървете, но и той ще намалее след време Flutter
ВНЛ, не съм имала подобен проблем, да не дава господ, дано всичко при теб се оправи, стискам палци Praynig
geri, надявам се скоро да отшуми повръщането, на мен само сутрин ми се повръща и то много, иначе през деня е поносимо, а вечер като хапна почти отшумява, дано се свърши по-скоро с това Flutter
mother-of-pearlS, радвам се за хубавите новини от теб Heart Eyes
vessito75, ако ходиш на частно можеш да ходиш и всеки месец, нали си плащаш Wink Всичко зависи от теб и това какво се договориш с доктора, който те наблюдава. Първата ми бременност ходех всеки месец, сега доктора ми каза, че ще се видим най-много 5-6 пъти, което си е наполовината почти Laughing
Хайде лека нощ от нас Heart Eyes

# 117
  • Стара Загора
Добро утро момичета!
ВНЛ,доколкото ми е известно по време на бременност нищо не може да се направи по въпроса.СЛед като родиш можеш да я лекуваш.
Аз ходя на преглед през 2 седмици,но при мен е дълго чакано,след инвитро и за да ми е спокойно си ходя на 2 седмици,пък и моята док иска да ме гледа по-често.
Моите симптоми също започват да отшумяват,гаденето е по-рядко,но го има.Имам проблем с ходенето до WC.
Тони83,радвам се че всичко е наред вече. Praynig Hug

# 118
ВНЛ аз имах подобен проблем след първото си раждане. Една част от абнормните клетки ги изрязаха, а други ги изгориха.

Има 3 степени, на абнормност. Важно е да знаеш в коя си и да се следи често за промени. Обикновено в първа степен не се предприема нищо, защото има голяма вероятност организмът сам да се погрижи и да пречисти абнормните клетки.

На моя приятелка и лекуваха такв проблем в 5ти месец от бремеността. Изгориха ги с лазер. Всичко е наред и с нея и с бебчето  Heart Eyes

Приятен ден на всички! Аз си лягам, че при нас е вече 11 часа вечерта

# 119

Общи условия

Активация на акаунт