Февруари 2009 (5)

• 16 384
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
carbo, мноооого си близо до истината! Mr. Green

Някъде из форумите срещнах израза (цитирам приблизително)- "Да станеш родител, означава да си готов сърцето ти да се разхожда някъде извън тялото ти". Точно така е. Ако кажа колко страхове са ми минали и минават през главата, как още ставам нощем, за да видя дъщеря ми дали диша, какъв ужас изпитвам от всяка температура или нараняване..., само ще ви уплаша, така че няма да ви казвам. Laughing
Но и вече не мога да си представя живота си по друг начин. Преди умирах от ужас, че не съм подготвена за родителстването и, че ще се проваля като майка, сега ми се струва ,че съм закъсняла. Няма угодия. Crazy

# 91
запишете ме и мен в страничката за 6.02.
напълно съм съгласна с carbo и MamaZ. А ето и една фразичка по този въпрос " За добро или зло си заслужава да изпиташ радоста да си родител".Понякога немога да се осъзная,да повярвам че ще ставам мама,на този етап още ми се струва нереално е освен когато то си напомня за него със симптомите на бремеността.Пък и ние нито сме го планирали нито сме мислили за деца,даже неможем да се сетим и  кога е станало.Планрано или не сега си го искаме и чакаме.

# 92
Харесва ми чувството за хумор на Carbo.Определено има литературни заложби! Simple Smile
Незнам защо всички се притеснявате като не се чувствате зле.. ThinkingНа мен пък ми изглежда съвсем нормално.Аз имах супер лека предишна бременност-без гадене,повръщане,главоболие или каквото и да било друго.Този път ми беше зле точно 4 дни и на петия се събудих във форма GrinningДори предишния път карах ски на Банско в третия месец....сега,разбира се,не бих постъпила толкова лекомислено,но тогава и през акъла не ми минаваше,че може да изникне проблем Embarassed

# 93
Здравейте и от мен. Привет от дъждовна Варна.
За ехографа- по здр. каса ни се полагат 2 пъти за цялата бременност- оттам нататък зависи от доки - може да си гледа без пари , а може да си иска пари . Моята иска. Нашата мила държава е решила , че два пъти стига за наблюдение на една цяла бременност.
 Carbo аз си рева от първия ден- единия път точно за същото като теб. Татето вика " Ти не ме искаш вече не ми даваш да те пипна" и аз:"Аз не съм добра женаааааааааааааааааааа."
и т.н.
И котарак има на леглото и сутрин много рано влиза и каката "Иска да ям"

Ама такова е то родителството..

Утре съм на преглед...........стискайте палци.
Аз не съм ви в списъците, не знам как .....
Може ли да ме запишете  - термин 01.02.08:)))

# 94
Daya,за Premaman-вече подробно са ти обяснили,но ако не се сещаш къде е централата на Булбанк,най-лесният ориентир е хотел Шератон,пред него църквата "Св.Неделя" и с/у нея е банката,респективно булеварда и магазина.
Незнам дали съм станала по-чувствителна,но на филма"Сексът и града" така ревах като Тузарят я заряза пред църквата,че тийнейджърката до мен сигурно си помисли,че поне няколко пъти са ме изоставяли пред олтара.. Cry

# 95
Аз ходих в Премаман във Варна и се ужасих от цени. Една количка 1100 лв след намалението.
Аз опела почти за токлова го купих Grinning не знам в София толкова е скъпо?

# 96
 Wink толо мила и аз бях така на този филм просто явно хормончетата ни играят номерца в момента

# 97
  • София
Здравейте, момичета:)

Аз съм нова тук, идвам от друг форум, но там февруарските мами не са много активни, а аз имам нужда да споделям както всички вас за радостните мигове и тревогите си по време на бременността, затова съм и тук сега. Терминът ми е определен за 10.02.2009, но смятам, че по-точната дата е 08.02.2009, на 23 години съм, почти на 24, омъжена, работя като SAP консултант и живея в София. Инче имах интересно преживяване с лекарят, който първо ми следеше бременността, в 9 г.с. когато отидох, за да потвърди има ли пулс бебчо според него се оказа, че пулс няма и ембриончето изостава в развитието си с една седмица, посъветва ме и да изчакам една седмица и пака да отида при него, още същия ден бях при друг лекар, оказа се че ембриончето ми си има пулс и си се развива нормално за седмиците, а също и че ако нямаше пулс не е било нужно да чакам една седмица, защото има опасност да ми се натрови кръвта или от големи кръвоизливи, но ако по-нататък ви е интересно мога да ви разкажа и повече за случая, не знам какво друго да ви пиша за мен, сега съм в началото на 13 г.с., в четвъртък съм на преглед и се надявам всичко да е наред, стискам палци на всички ви да изкараме една спокойна, лека и успешна бременност и да родим здрави, усмихнати, добри и умни сладури, успех!!!

# 98
Здравейте...моят термин е за 24.02.09... моля да ме въведете.Желая на всички....лека бременност и сладки бебоци.....

# 99
Днес много нови мами!! Добре дошли!Iva Angel,този форум е доста активен.. Hug
Пък по-нататък,ако решите,може да се представите с няколко думи и дори да се престрашите да качите по някоя и друга снимка в албумчето. Simple Smile

# 100
Лелееееее, колко нови мамчета! ДОБРЕ ДОШЛИ! Желая ви лека и безпроблемна бременност и февруари здрави бебчета!   Hug
Аз съм добре, вече не ми се гади! Само имам проблем с ходенето до тоалетна! Май някъде в миналите теми говорихме за запек, обаче сега не се сещам! МОЛЯ,някой да ми каже лек или рецепта, че се измъчих! Благодаря!   bouquet
Ами, това е засега! Целувки на всички!  wavey

# 101
Оооооо, Иве, привет! Аз преди теб съм тук, няма измъкване   bouquet
Вярно, в другия форум февруарките никакви ги няма... но пък тук няма да можеш да смогнеш да изчетеш. Успех в четвъртък, аз съм в петък. До скоро!

# 102
Добрре дошли на всички нови мами в темичката   bouquet

Главоболието доколкото разбеах се дължи на хормоните, И мен миналата седмица ме боля 2 дни глава. Никакви лекарства не пих от страх. Все пак не съм излязла още от първия триместър и не смея. После прочетох, че това лекарство дето ми казаха да го пия не помагало за главоболие  Crazy Както и да е аз минах без лекарства.

Успех на всички със консултациите   bouquet

# 103
  • София
iva_angel , dessi06 , добре сте ни дошли!!!    bouquet  bouquet  bouquet   Днес явно е хубав ден!!!

dideroncho, аз нямам твоя проблем - даже напротив... сега съм по-редовна от преди, но случайно попаднах на един пост с лек за проблема ти: сок от круши... Един ден реших чисто от любопитство да тествам със сок Капи.. подейства много бързо.. а ако си направиш сок от истински круши, предполагам ефекта ще е още по-добър

толо, мерси за комплимента.. /за заложбите/, но не е така... нямам никакво въображение... ама пълна 0 съм Simple Smile
Иначе да ви кажа... на Секса и Града, даже мъж ми се просълзи накрая на хепи енд-а Grinning така че този филм за мен не е доказателство за бременски хормонален дисбаланс Grinning

Аз заминавам, че днес се преработих Grinning ама така е като биг шеф си е в офиса

bouquet  bouquet  bouquet на всички Simple Smile

# 104
Здравейте момичета!Надявм се,че всички днес сте добре.И ако знаете как ви завиждам че сте софиянки.Тук при мен е голямата тъпотия.Няма толкова много бъдещи мами,а и да има ги вълнуват съвсем други неща.И ако не е докторката,която ми е приятелка не знам с кого мога да си говоря за бебо.Добре дошли на всички нови мами,лека бременност ви желая.А при мен глада нещо намаля,за което се радвам.Не че съм качила нещо,но...Аз също малко се притеснявах от моя запушен нос,но както разбрах това си е едва ли не нормално.Е,лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт