Цветя- 31

• 52 544
  • 590
  •   1
Отговори
# 420
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

"Областта на професионална реализация на завършилите специалността е: национални и регионални служби по заетостта; общински, регионални и национални служби за социално подпомагане; служби и звена за социална закрила на детето; извънучилищни учреждения за работа с деца; центрове за временно настаняване на лица със социални проблеми; социални домове и специални училища; звена за социални услуги на хора в неравностойно положение; изследователски звена и др."

извадката е от ТУ Варна  Wink, сигурно си го чела де....

от емоционална гледна точка ми се струва работата в подобна област тежка Peace

# 421

"Областта на професионална реализация на завършилите специалността е: национални и регионални служби по заетостта; общински, регионални и национални служби за социално подпомагане; служби и звена за социална закрила на детето; извънучилищни учреждения за работа с деца; центрове за временно настаняване на лица със социални проблеми; социални домове и специални училища; звена за социални услуги на хора в неравностойно положение; изследователски звена и др."

извадката е от ТУ Варна  Wink, сигурно си го чела де....

от емоционална гледна точка ми се струва работата в подобна област тежка Peace
Аха. Чела съм го, да. Харесва ми като специалност. Много исках да уча това и мечтата ми се сбъдна. На мен не ми се струва емоционално тежка работа. Но всеки с желанията си.
Между другото, много голям е наплива за тая специалност.  Peace

# 422
И аз мисля като asyalein , но за всичко си има хора, радвам се на млади хора с големи сърца, защото само такъв човек може да работи успешно такова нещо. За мен би било прекалено емоционално ангажиращо и натоварващо.
Затова съм се насочила към по-суха материя.  Wink
L 0 V E, пак ти казвам - важното е ти да си го харесваш и да си щастлива!  Hug Имам приятели лекари, акушерки, какви неща виждат и са много щастливи с професията си, значи за всичко си има хора.  Hug Hug Hug Много се радвам за теб! Сега освен неволи покрай цветята ще има и ...сесиииии Twisted Evil!

# 423
L 0 V E честито и от мен   bouquet
Ще ставаш варненка май  Wink

aitep  пусни една снимка на мухоловката .Аз ги гледам отдавна, но все не мога да се реша да си купя. Ще кажеш дали е капризно цвете

# 424
Сега освен неволи покрай цветята ще има и ...сесиииии Twisted Evil!
Хехе  Laughing ами да. С много учене ще се справя някак си.   love001
L 0 V E честито и от мен   bouquet
Ще ставаш варненка май  Wink

Благодаря ти  Simple Smile hug Ще ставам Да...Откога чакам този момент.

# 425
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Таша утре ще я снимам мухоловката. По книгите пише, че не е капризна. В една пише зимата като спи растението да се подхранва с насекоми и парченца месо. Как звучи отивам в магазина и казвам: " 20 гр. месо за цветето ми" hahaha hahaha hahaha
А Шафлерата не я преполивам. Утре ще я окастря и ще чакам.
Деси пахирата върви бавно, но славно. Твоята как е?
Габровки една среща да си за формим  Mr. Green
L 0 V E честито     bouquet Както е доказано Варна е най - добрия град за живеене  Sunglasses. А за професията не се притеснявай като ти е на сърце  Heart Eyes и аз съм машинен инженер и в цеха, който работя само аз съм жена  bowuu

# 426

L 0 V E честито     bouquet Както е доказано Варна е най - добрия град за живеене  Sunglasses. А за професията не се притеснявай като ти е на сърце  Heart Eyes и аз съм машинен инженер и в цеха, който работя само аз съм жена  bowuu
Сериозно ли? Аз се притеснявах, че ще ме приемат за някоя от другите професии, а те всички са мъжки.  Confused Нещо не ми нравеше идеята примерно да бъда корабен техник.  Laughing
Цветето в дамаджаната дето го бях сяла- изсъхна.  Confused Беше поникнала трева и излязла от дупката и аз да я отскубна, то цялото цвете се отскубна. Не можах да го оправя през дупката.  Cry

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 19:33 от L 0 V E

# 427
L 0 V E , честито ти от мен, много хубави моменти ти желая, студенството е един незабравим период от живота, съжалявам, че за мен отмина....да взема да запиша второ висше ли Rolling Eyes

# 428
Здравейте  Hug Добре сте дошли на всички,които се прибраха от отпуската. Hug Hug
L 0 V E, да ти честитя и аз. Наистина сега започна най-хубавия период от живота ти. Желая ти едно незабравимо и лесно студентство, изпълнено с много и нови приятелства. Wink
Виждам всеки има нови придобивки. Аз не се стърпях и от Практикер Варна си купих шефлера,малка е но аз имам търпение. Цветята след почивката ми са добре, свекървата ги е поливала. Орхидеята почти прецъфява  Sad
Кротона е пораснал страшно много, обаче листата му са зелени, явно защото е на сянка. След като свършим с ремонта ще го наместя близо до прозорец, за да са по-шарени.

# 429
 aitep ,
Аз съм за срещата,да се включат и другите за да се разберем за деня и часа и мястото.
Пахирата има още по големи бели израстъчета и това ме радва.
Но това питах вчера кога би трябвало да се каже че е готова за засяване.

# 430
LOVEчестито и от мен.Желая ти незабравими студенски години и много успехи в следването!Вярвам,че ще успееш да се реализираш в хуманната специалност,която си избрала.А и няма друга възможност- след като това е била мечтата ти.И покрай сесийте да не изоставиш случайно цветята!

# 431
  • Виена
Деси,aitep, много се радвам,че Пахирките ви са все още живички  Heart Eyes.Дано успеете да ги захванете  Praynig!Но не мога да ви помогна в това,кога трябва да се засади.Аз за моята още не мога да спра да тъжа  Sad.Е да,има си още 3 стебла,но можеха да са 5.Направо не ми се прибира повече в БГ и да си оставям цветята на някой друг да се грижи за тях.  Crossing Arms.
 LOVE,честито и от мен  Hug.Ех кога бях толкова млада и аз  Wink.
 aitep,чакам да покажеш мухоловката.И аз миналият ден гледах едни такива растения в Метро(бях споменала).Дъщеря ми искаше да и взема за нейната стая,че една нейна приятелка имала...дъра,дъра...Не и  вземах,защото имах чувството,че са много капризни  Blush...
 Напоследък доста пишете за шефлера...Моята от скоро се скъса да пуска нови листенца  Heart Eyes.Преместих я до прозореца и явно много и харесва новото място.По принцип ми краси един доста тъмен ъгъл.

# 432
И моята шефлера нещо не е добре, вади постоянно нови листенца, но потъмняват още като са мънички и окапват. Мисля да я изнеса на двора, да не би нещо въздуха  в нас да не и понася. Впрочем и двата ми кротона хвърлят по някое друго листо Sad

# 433
Момичета, сутринта имах неприятна изненада. Китайската роза си е хвърлила цвета. Пъпката се беше отворила само 1-2мм, сутринта я намерих паднала в саксията. Преди месец имаше 2 цвята, успяха да се разтворят, но не напълно, и пак паднаха. Някой имал ли е такъв проблем? Знаете ли на какво се дължи и как мога да се преборя с него? Иначе върви много добре, свежа е, постоянно изкарва нови листенца и пъпки, но не ги "износва" ...

# 434
  • Пловдив
Момичета, сутринта имах неприятна изненада. Китайската роза си е хвърлила цвета. Пъпката се беше отворила само 1-2мм, сутринта я намерих паднала в саксията. Преди месец имаше 2 цвята, успяха да се разтворят, но не напълно, и пак паднаха. Някой имал ли е такъв проблем? Знаете ли на какво се дължи и как мога да се преборя с него? Иначе върви много добре, свежа е, постоянно изкарва нови листенца и пъпки, но не ги "износва" ...
Моята така правеше миналото лято, как не видях един цвят, разтворен до край. Тази година успях да видя няколко, а останалите отново падаха....и аз незнам каква може да е причината  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт