Летни фиести или отпускарски сиести?- Испания

• 18 137
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
divina , големи перипетии сте имали  Joy За списанието, какво да ти кажа-моята малката вече трети път яде салфетка и нищо и няма.Яде пясък от плажа-вече не ходим сами-не мога да се справя с двете-докато едното тича към водата, другото си замезва.  Sick Луда ставам.Днес пълним басейна горе на солариума и ще видят морето само в събота и неделя!  Mr. Green
За бисерите и ние имаме такива-Рая още си повтаря-темперя(треперя) когато гледа някой филм  Joy
Съчувствам ти за удара в стъклото.Докато живеехме и ние в апартамент-редовно отнасях стъклата на терасата.Последно си бях лепнала едни стикери по тях да личи, че е затворено-до такава степен ги лъсках... #Crazy
ЛаАда, Рали,Габи,Саби, чакаме разкази в картинки от вас  Hug
Какво става с Парабол, Роси, Вес, Мимки и останалите? Момичета къде се изгубихте-то вярно, че отпуски летни и сиести-фиести, ама вие пък съвсем отпускарската го раздавате  Heart Eyes

# 166
Ето ни и нас, аз не мога да направя нищо от моето човече. Предната нощ не ни остави да спим като се събуди в 1 и половина и като реши че се е наспала започнаха едни мрънкания, след това преминахме на песни чак до 4 часа през ноща, та вчера бях ни приемам ни предавам в такова състояние. Лошото е че се научи да спи до нас, как да я отуча просто не знам, понеже в бг не на  всякъде където бяхме имаше легълце за нея се наложи да спи до нас и сега не мога да я отуча, което си е голям проблем. ooooh! През ноща получавам от нея по някой и друг ритник в корема, да не говорим че тя се разполага почти на цялото легло като разпери ръчички и мен ме е страх да не я натисна, а и мъжа ми е в същото положение, та се свиваме по ъглите само тя да е добре и да спи нормално. #Crazy Днес бяхме на консултация и доки каза че е порастнала с 4 см и тежи 1 кило повече от миналия месец. Вече сядаме, но не може още самостоятелно да стои седнала трябва да я придържам иначе пада. А сега започнахме и с щуротиите викаме вече бърррр особено като е с пълна уста и представете си какво става около нея, научи се също да си затваря устата като не харесва нещо, или не иска повече да яде. Иначе започнаха да се заглеждат все повече по нея, стари и млади, а тя на всеки се хили.
divina завиждам ви благородно за морето, така ми се иска и ние да се топнем, ама сигурно няма да ни огрее с мъника.
Силрай чакам Вес да си дойде тук в Испания и да се видим, тогава може и тя да се включи, ако не е много заета.

# 167
Привет и от мен  wavey
4ета ви редовно,но неЩо не намирам време за писане.
На моми4етата,които са си ве4е в Бг Приятно изкарване.Скоро и ние Ще сме там  Wink.
Анет,и аз да ти кажа...страхотно изглеждаШ.Браво   bouquet.Според мен си си добре и така,няма какво пове4е да сваляШ.
mimky,малката голям тормоз ви налага с това будуване  Joy.Ина4е виж колко забавно става ве4е.От тук нататък все пове4е Ще те изненадва с разни неЩица.Много интересни стават,а като по4не да приказва Ще видиШ какво е  Grinning.
Вес,каде се изгуби?Знам,4е днес ве4е Ще пиШе от испанска земя.Дано се влкю4ва по 4есто.
Пенелопе,4ета ги тези писания и са ми толкова дале4ни...Забравила съм какво правихме,за да извадим паспорта.Знам ,4е ни праЩаха акта за раждане от Бг.Големи главоболия са докато извадиШ документа на детето.За испанското гражданство знам и аз,4е като мине една година ,могат да се подадат ве4е документите.
Вал кажи за ШофЪорските,4е и мен ме вълнува.Навила съм се октомври да се записвам и аз.Мене ме е по страх от кормуването,4е хал хабер си нямам  Mr. Green.Теорията все Ще я нау4а.КараШ ли редовно?До къде най дале4е стигна  Wink?

И не на последно място....с малко закъснение  Embarassed

Саби,мила ,4естит рожден ден.Бъди много,много Щастлива мама на две слънца и оби4ана съпруга.И бъди все така крсива  Hug

# 168
А Марица къде е? Не съм я мяркала от много време... надявам се, че всичко е ок с тях.

Аз ви чета, ама голям мързел ме е хванал и хич не ми се пиш. Малката ми изпива соса през деня - не се спира на едно място  ooooh! дано поне покрай нея успея да сваля някое кило.

Мимки, гушкай я сега Никол, че като порасне още малко и сама няма да иска да си при вас. Мойта уж заспива на голямото легло, ама се върти и въздиша, а като я сложа в креватчето, обръща се на една страна и не помръдва повече. Сега ние и пречим на нея  Simple Smile А до 9-ия месец спеше при нас, че ми беше по-удобно за кърменето.

Дивина, сложи си стикери на стъклата, както ти е казала Силрай. Продават специални такива - едни като желе, че като чистиш да можеш да ги махаш. Ние имаме, че и аз често се удрях, а за кучето да не говорим  Mr. Green

# 169
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте на всички от испанско  Hug, не съм ви чела, само се разписвам. Довечера ще разказвам повече.

# 170
Привет и от мен от България ! Hug Пътувахме без никакви проблеми...Ще разказвам повече при първа възможност !

Вес, Hugкакво правиш в испанско !

Обичам ви много ! Прегръщам ви !
  bouquet

# 171
Габи радвам се , че сте пристигнали без проблеми  Hug , между другото пробвах шницелите ти станаха страхотни  Hug , всички много ги харесаха  Grinning
момичета знаете ли дали тази козметика я продават тук http://www.aveeno.com/productDetail.do?prodid=3662 , за атопична кожа е

# 172
Здравейте моми4ета, вклю4вам се и аз от Бг. Ние сме ве4е 1 седмица тук и не се спряхме. При нас пътуването мина доста зле. Хванахме то4но операсион салида, но не във Испания, а във Италия и Сърбия. До Италия си пътувахме прекрасно, и спряхме да по4инем 2 4аса. Това беше най голямата ни грешка, защото бяхме във Венеция, т.е. на около 25 км. от там, в 7 и половина. От там до границата бяхме на около 150 км., ами тези км. ги минахме за около 6 4аса. Беше страхотно задръстване. А после в Сърбия настигнахме много коли, живеещи в Германия турци. А на Калотина стояхме 3 4аса то4но заради турците които минаваха през България за да се приберат за отпуските.
А като цяло до сега престоя ни минава добре. Дори се видяхме с Ани (ЛаАда), в Търново. Подадохме документи за нов паспорт на Ния, върнаха ни за подпис от районния които да удостовери 4е е същото дете, добре 4е свекър ми се познаваха с 4овека и не ни направиха проблем. Записах се да изкарам магистратура дистанционно обу4ение в Свищов. А от понеделник заминаваме на Априлци.
Честит рожден ден на патерици на Саби и на Клара! Желая ви много здраве, щастие и късмет.
Про4етох ви малко по диагонал, защото нямаме Интернет, но ви прегръщам вси4ки.

# 173
Здравейте момичета! Нека и аз да успея да се включа.  Неделя е малко по-спокоен ден за мен.

Габи, много се радвам, че сте пътували без проблеми и вече сте в България! Пожелавам ви весела и ползотворна почивка! Много, много ни липсвате!

Rally_Y, всичко е добре, когато завършва добре! Тези задръствания до Венеция са истински кошмар. Два пъти съм попадала в тях и знам колко е неприятно.

Поздрави  и на всички момичета, които са си в Испания, като мен!

Много сме!!! Силни сме !!! newsm44

# 174
  • ES
Ей, всичкото народ по отпуски, няма кой едно кафе да сложи  Laughing
Как сте мацки, борите ли с горещините?

При нас всичко е нормално. Моята отпуска ще е малко по-нататък.

Тези, ко ито си ходите с коли за БГ колко ви излиза мас о менос прибирането, с магистрали и т..н. Че ние веднъж го смятахме то излиза над 1000 евро идата и вуелтата.

Марица са май на балкан. Ла Ада и те се разхлаждат.

Здравей Вес, и вие си дойдохте за вакансионес. Габи и фамилия  Hug

Хайде лек ден и целувки на всички бебоци.  Heart Eyes

# 175
Хей моми4ета здравейте
Аз съм за убиване ,ама какво да се прави. Първо имах гости, после ми се скапа компа. Водих го на дофтор, инсталираха антивирус. Сно6ти вклу4вам, йок интернет. Сега 4акам от компаниярта да ми го оправят, след като 4ас и половина сно6ти висях на телефона и отговарях на тъпи въпроси сред които какъв е цвета на телефона ми. Пребиха ме направо.
На вси4ки пребивава6ти в БГ да си го изкарате страхотно.
Рали, 6то не пита за задрустванията бе ду6а. Аз съм спала там по Венеция по магистралите, сега август е ад просто. И добре 4е оправиха в Словениа митницата, за6тото преди няколко години там се отнасяха огледала на вси4ки по големи МПС , бе6е в ремонт и ...абе ужассссс. А колкото до Сви6тов и дистанционното, много е готино. Имам една диплома да си взимама от там, ти ме подсети, ама кога 6те е не знам. Преди 2 години положих държавен, при следва6тото отиване май 6те си прибера и дипломката.
На рождениците 4естито на патерици. Да са здрави и много 6тастливи.
Саби, страхотна бременна си. Най красивата която съм виждала.
Из4езвам 4е пи6а от работа и 6те ми отрежат крилцата. Отивам да се потя пред компа. Няма ваканция , нямааааа

# 176
  • Murcia, Spain/Ruse
sajelqvam 4e nemoga da pi6a na kirilica :(iskam da popitam tezi ot vas,rajdali v ispaniq za otno6enieto v bolnicite,kak se spravihte s ezika po vreme na rajdane i vaob6te vsi4ko koeto ste prejiveli bilo to hubavo ili lo6o :cry:i o6te ne6to-kak vi zapisa decata(po ispanski ili Bg standart) Hug

# 177
venelina81 въобще не се притеснявай за отношението в болниците, то и аз отидох да раждам без да съм много наясно с езика, и много се притеснявах, но се оправя човек в трудна ситуация, а и няма да си първата която не знае езика. Важното е се съсредоточиш и да родиш едно здраво и красиво бебенце, като видиш малкото човече всичко се забравя. А в болницата записват детето така както искат родителите да се казва и трите му имена, поне на нас не са ни правили проблеми за това, нито в испания нито в бг.

# 178
  • Murcia, Spain/Ruse
mimky,mersi za uspokoenieto :)ti kade jivee6 v Ispaniq?az sam v Murcia,ot samoto rajdane ne me e strah 4ak tolkova,poneje v Bg rabotih kato aku6erka.Pove4e se pritesnqvam ot tova 4e s ezika ne sam mnogo na ti....no mislq 4e 6te se spravq nqkak :roll:A otnosno imenata 4uvam razli4ni mneniq Thinking

# 179
venelina81 по принцип във всяка болница се държат добре с родилките,аз когато раждах знаех езика,но пак ми бе6е притеснено,така 4е няма как да се спаси6 от това,но важното е както е казала МИМКИ,вси4ко да мине добре и да роди6 едно здраво бебенце(красиво винаги 6те бъде в твоите о4и).Все пак първото го родих във Валядолид и отно6ението към мен и бебето бе6е много по добро отколкото във Валенсия където родих второто  NaughtyА 6то се отнася до имената навсякъде го записват както искат родителите,но на нас правеха опити да ни накарат да го запи6еме по испански,как ли пък не,детето си е българ4е макар и родено в друга страна,а и ПЕТЪР ПЕТРОВ ЙОРДАНОВА някак си не става Mr. Green hahahaЛо6и моменти нямам имам супер сме6ни,например,с първото ако на Пепи изпаднах в паника,за6тото не знаех,4е е нормално да бъде 4ерно на цвят,съ6то така матката ми се бе6е ка4ила в стомаха и аз направо   #Crazy,подлудих ги тия сестри  ooooh! а с Йоана ме карат ве4е към родилното,а аз му викам на матрона(аку6ер) да спре 4е ми се ака,а той вика "няма да ака6 6те ражда6,това е бебето което излиза" hahaha ми аз откъде да знам с първото ми бяха сложили епидурал и ни6то не усе6тах.... Grinning Ако те интересува не6то конкретно питай,вси4ки мами 6те ти помогнем и на кирилица може6 да пи6е6 като смени6 прозор4ето намира6то се до изход от ЕS на ВР  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт